sas написа:FLANKER написа:sas написа:FLANKER написа:sas написа:Истината е че руснаците безкрайно изостават от модерния свят. Даже и на тема футбол.
И как го установи колега?Ти може би обиколи"модерния" свят,а след това и Русия?
Не просто за разлика от теб не карам "Лада".
Ясно ,това е логичното обяснение...
Логично е, защото самолетите са Боинг, Ту вече ги няма, телефоните са Самсунг, ТА вече няма, компютритe.... а те руснаците никога не са имали
Ту, останаха във военен вариант(Ту- 160 е признат като най-добрия в своя клас).Заменени са от пътническия Сухой
 Нали знаеш, че всичко е вързано на този свят.Всеки има(създава) на този свят  нещо, което другия няма
 Нали знаеш, че всичко е вързано на този свят.Всеки има(създава) на този свят  нещо, което другия няма 

[/center]
[/center]
 Така че Пинко да не се отваря много
 Така че Пинко да не се отваря много  Те затова са пратили само 6 самолета да го следят.Ако беше СУ 35,не знам каква бройка щеше да им трябва.Нашите направо стават смешни напоследък с тези глупости.Тръгнали руснаците да ни "шпионират".То щото никой не знае какво имаме и къде го държим,че и със самолети го правят,при наличието на един Бог знае колко спътника.И са правили снимки май със смяна 8 чух аз,а нашите изтребители им попречили да промият лентата май.
 Те затова са пратили само 6 самолета да го следят.Ако беше СУ 35,не знам каква бройка щеше да им трябва.Нашите направо стават смешни напоследък с тези глупости.Тръгнали руснаците да ни "шпионират".То щото никой не знае какво имаме и къде го държим,че и със самолети го правят,при наличието на един Бог знае колко спътника.И са правили снимки май със смяна 8 чух аз,а нашите изтребители им попречили да промият лентата май.