Levskar_90 написа:Ivo това е дребна работа![]()
Не си изтрезнявал сигурно с 100гр ракия и после пак и това за една вечер. Също и по 8-ми по една бутилка ром и т.н. истории от студентските години
Живот , живот а
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Levskar_90 написа:Ivo това е дребна работа![]()
Не си изтрезнявал сигурно с 100гр ракия и после пак и това за една вечер. Също и по 8-ми по една бутилка ром и т.н. истории от студентските години
we are the champions написа:К'во стаа пичове и пички
Red_Girl написа:rhaegar написа:
Да не си била с деколте, та се е пребил?![]()
Е с тениска и клин, ама то тя не е с някво голямо деколте, нормално. Просто явно е бил смотан.
modor написа:Red_Girl написа:rhaegar написа:
Да не си била с деколте, та се е пребил?![]()
Е с тениска и клин, ама то тя не е с някво голямо деколте, нормално. Просто явно е бил смотан.
Може да е бил агент на Емо![]()
![]()
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА

delqnski47 написа:Кашчей написа:
Ти като специалист ще ми кажеш ли кога се получава
![]()
Има едни дамски упражнения за стегане на вагинките!Некви извивки праят с краката,кръста..нещо си такова!Па може от там да дойде,ддзн!
![]()
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта