ОФАНЗИВА......в името на ЦСКА!!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

petko.h.markov
Контакти:

Re: ОФАНЗИВА......в името на ЦСКА!!

Мнениеот petko.h.markov » 01 апр 2014 19:33

Викаш"танто за кукуриго" Сега в ЦСКА като няма собственик,няма спонсор приходите от билетите отиват за глоби.
Пей сърце!Ти сега за "съветска власт ли ме агитираш" заради страхотният им трактор?

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 01 апр 2014 20:01

petko.h.markov написа:Викаш"танто за кукуриго" Сега в ЦСКА като няма собственик,няма спонсор приходите от билетите отиват за глоби.
Пей сърце!Ти сега за "съветска власт ли ме агитираш" заради страхотният им трактор?

Успокой се малко. Яж, моли се и обичай. ;)

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 01 апр 2014 20:04

Кога в България ще прихванем от хубавото, а не от красивото, което ни наказва?!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 02 апр 2014 10:11

Бях решил да не отговарям на последните коментари, но пък от изписаното тук остава впечатление, че е адресирано към офанзива. Това което вас ви засяга по темата е, че никой от нас не желае умилени санкции за клуба и не хвърля нарочно предмети и пиротехника по терена.
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 02 апр 2014 11:02

Не е специално към Офанзива, даже напротив, браво на всички момчета за това което правят.
Аз лично не бях видял темата за Сектор Г, за това попитах какъв беше смисъла да се хвърлят тези факли по терена в тази тема.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 02 апр 2014 11:31

CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:Бях решил да не отговарям на последните коментари, но пък от изписаното тук остава впечатление, че е адресирано към офанзива. Това което вас ви засяга по темата е, че никой от нас не желае умилени санкции за клуба и не хвърля нарочно предмети и пиротехника по терена.

Тъй като аз писах пръв по въпроса, искам да кажа, че доста се чудих дали тук да го напиша или в темата за Сектор Г. На принципа "онче-бонче" реших да е в тая тема.
Ясно ти е, че изказването "никой не хвърля нарочно" е леко нелепо. Не виждам как ще стане някой да хвърли бомбичките без да иска.
Защо не се поинтересувате как може използването на димки да бъде "регламентирано"? В крайна сметка нали това пише в наказанията - "нераглементирано използване на пиротехнически средтва". Консултирайте се там с който трябва - пожарната примерно, определете си няколко човека, които да пускат димки и контролирайте да не се хвърлят. Не мисля, че ще се загуби нещо от атмосферата, за която говорите, а в същото време няма да има глоби за клуба.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 02 апр 2014 11:40

Според мен повечето проблеми свързани с наказанията идват от Анималс-а. Не констатирам, че са те причината, повече гадая, но не бих се изненадал.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 02 апр 2014 11:47

В какви отношения са Офанзива и Анималс?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 02 апр 2014 13:11

Изчетох вчера коментарите и ти писах вечерта съобщение понеже ти пръв повдигна въпроса , ма бях пиян и сигурно не съм ти го изпратил. Относно гореспоменатите от теб мерки единственото което мога да напиша тук, е че има такава практика и тези неща се правят.
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 02 апр 2014 13:27

Кировец написа:Според мен повечето проблеми свързани с наказанията идват от Анималс-а. Не констатирам, че са те причината, повече гадая, но не бих се изненадал.

Въобще това не е така Кире

vaskonti написа:В какви отношения са Офанзива и Анималс?

Добри

Съгласете се и с друго. Когато става въпрос за публичен форум като този не е редно да се пишат подробни информации кое как се случва и как се прави. Темата е направена за всеки който желае да се осведомява за действията на офанзива и сектора като цяло, но някои неща не е редно да се пишат пред външни хора. При подобни случаи по-добре пишете лично съобщение.
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Върни се в “ЦСКА”