Тодор Батков - официална тема
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Тодор Батков - официална тема
Батков е един от президентите на футболните клубове в България,които в условията на финансовата криза все пак успяваха да ги обезпечат финансово и това не може да му се отрече.Огромната му управленска грешка,която е на път да повтори,беше привличането на Гонзо в управлението на Левски.Некадърните малоумници като него не могат да доведат отбора до нищо добро.Никога в своята история Левски не е бил по зле интелектуално и тактически както по времето на инженер Иванов.
dimitar59 написа:Батков е един от президентите на футболните клубове в България,които в условията на финансовата криза все пак успяваха да ги обезпечат финансово и това не може да му се отрече.Огромната му управленска грешка,която е на път да повтори,беше привличането на Гонзо в управлението на Левски.Некадърните малоумници като него не могат да доведат отбора до нищо добро.Никога в своята история Левски не е бил по зле интелектуално и тактически както по времето на инженер Иванов.
Затова сега Черно Море прави невероятни работи, на фона на играчите, които има, защото Гонзо е ...
Само тъпотата не може да обясни повтарящите се мръсотии, които се появяват, когато Батков го е закъсал. Защо никога Батков не е виновен?! Вече мръсотиите започват да се появяват още преди някой да се появи на "Герена". Типично в стила на Батков.
И още нещо от днес по темата:
Йовов: Не бих се върнал в Левски, докато Батков е там
Източник: http://www.sportal.bg
"Бях прекалено мек като директор на Левски, може би трябваше да тропна по масата, когато нещо не ми харесва", каза бившият спортен директор на Левски Христо Йовов пред камерата на bTV в отговор на въпроса коя е била най-голямата му грешка като шеф на "Герена". Въпросната отстъпчивост се е проявявала най-вече в отношенията със собственика Тодор Батков. Според него финансовата криза в Левски е много тежка, но той не е съгласен с думите на президента, че клубът е дал 250 000 евро за трансфери през зимата, а насреща няма резултати. "Дадохме, но и прибрахме 1 млн. Аз лично бях портив тези трансфери. Трябваше да излезем с повече юноши. В крайна сметка всеки би разбрал това на фона на кризата", каза още Йовов. Бившият директор на „сините” е категоричен , че никога не би работил отново на стадион „Георги Аспарухов”, докато Батков издържа отбора. Според Йовов Левски няма да остане без финансов благодетел, защото интересът към клуба е огромен и желаещи винаги ще има. Йовов смята, че тандемът Георги Иванов – Станимир Стоилов може да пожъне успехи начело на „сините” при положение, че получи нужните условия за работа. Той даде добра оценка на Антони Здравков и помощниците му, които са се справили добре. Той съжалява много за отказа на Батков да вземе като шеф на школата Асен Букарев, предпочитайки на неговия пост Ангел Колев. "Аз не съм човек на никого! Не мога да коментирам слуховете, че някой различен от Тодор Батков финансира Левски. Против съм това да са правят политически игри с името на този клуб", каза още Йовов. Относно селекцията бившият директор заяви, че не всички футболисти са били привлечени с неговото и на треньора Антони Здравков съгласие. Той е категоричен, че е имало разминавания, като за един от играчите е 100% сигурен, че е привлечен без неговото и на Здравков съгласие. Според Йовов не е нормална постоянната намеса на Тодор Батков в спортно-техническата част. "Винаги давам за пример Борусия (Дортмунд). Кой може да каже името на президента на клуба? Човекът е оставил Юрген Клоп да работи и след като има резултати, не му се меси. Един президент трябва да остави спортната страна на подходящите хора и едва след края на сезона да се прави равносметка. Пожелавам успех на Георги Иванов. Дано му се осигури нужното спокойствие. Двамата с Мъри са приятели, пожънали са успехи, сано продължат", добави Йовов. Той оценява престоя си на директорския пост като един безценен опит, който може да му бъде полезен. Синята легенда не отхвърли възможността да работи и в ЦСКА. "Защо не? Ако имаш насреща един нормален президент, може да работиш навсякъде. В крайна сметка трябва да си храня семейството", завърши Йовов.
Re: Протест срещу Батков
WeReWoLf написа:Какво става като се махне Батков? Да ми дадат ясен отговор на този въпрос и ще ги подкрепя. Дотогава - не.
А де. И аз това питам. Пак това нашето типично емоционално балканско мислене. Давай да бутаме, да разтуряме, да рушим, пък после ще мислим. И най-тъпото, е че същите тия имат примери в лицето на Ботев и ЦСКА
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
- amstel_beer
- Контакти:
ehh написа:WeReWoLf написа:Какво става като се махне Батков? Да ми дадат ясен отговор на този въпрос и ще ги подкрепя. Дотогава - не.
А де. И аз това питам. Пак това нашето типично емоционално балканско мислене. Давай да бутаме, да разтуряме, да рушим, пък после ще мислим. И най-тъпото, е че същите тия имат примери в лицето на Ботев и ЦСКА
Бившият директор на „сините" е категоричен , че никога не би работил отново на стадион „Георги Аспарухов" докато Батков издържа отбора. Според Йовов, Левски няма да остане без финансов благодетел , защото интересът към клуба е огромен и желаещи винаги ще има.
От човек запознат с всичко около клуба

amstel_beer написа:ehh написа:WeReWoLf написа:Какво става като се махне Батков? Да ми дадат ясен отговор на този въпрос и ще ги подкрепя. Дотогава - не.
Бившият директор на „сините" е категоричен , че никога не би работил отново на стадион „Георги Аспарухов" докато Батков издържа отбора. Според Йовов, Левски няма да остане без финансов благодетел , защото интересът към клуба е огромен и желаещи винаги ще има.
От човек запознат с всичко около клуба
Хайде, де, кои са? Преди време бях написал, че ако има такива, няма нищо по-добро за тях да излязат на светло и открито да поискат отбора. Ето по този начин може да се направи сериозен натиск срещу Батков. Но така да седят в сянка е много съмнително и не изглежда сериозно
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
Тодор Батков няма да види бял ден в Левски и до края на мизерния си животец ще бъде мразен от левскарите! Какво щяло да бъде "без Батков"?
Подобен въпрос са си задавали страхливите мишки "какво ще правим без Султана или без агата"...
Левски винаги ще го има и огромната обич на хората е това, което прави клуба значим, а не кесията на Батков от която уж плаща по 500 хил.заплати всеки месец /а краде повече от половината!/. Никой истински левскар не иска клуба да се управлява, както го прави Батков и пръска отровата на омразата навсякъде. Батков е любимецът на чорбарите, на всички комедийни ТВ шоута и формати, както и на всички недоброжелатели на Левски. какво повече да ви се каже? Страх ви е от "А" окръжна или от дъното ли?
Та нима име по-голямо дъно и агония от начина по който се убива клуба през последните години? Мръсните сделки с ГЕРБ, източването, омаскаряването на любимците ни, съсипването на ДЮШ и т.н. ? Всеки който се прави на ударен да не осъмне Левски без Батков е нищожество, плъх и страхливец. Това е долна пропаганда и директен призив за пълно бездействие спрямо мустакатата свиня. Нито ден, нито минута повече в Левски!

Левски винаги ще го има и огромната обич на хората е това, което прави клуба значим, а не кесията на Батков от която уж плаща по 500 хил.заплати всеки месец /а краде повече от половината!/. Никой истински левскар не иска клуба да се управлява, както го прави Батков и пръска отровата на омразата навсякъде. Батков е любимецът на чорбарите, на всички комедийни ТВ шоута и формати, както и на всички недоброжелатели на Левски. какво повече да ви се каже? Страх ви е от "А" окръжна или от дъното ли?

Владо Гугутков и НКП са зад Тодор Батков
Няма как Батков да се махне от Левски в близките 15 години
Левски си е негов, НКП искат само козметична промяна в управата

Няма как Батков да се махне от Левски в близките 15 години

Лидерът на "сините" привърженици Владимир Владимиров - Гугутката заяви, че единственото, което иска е промяна в начина на управление на клуба
Лидерът на феновете на Левски Владимир Владимиров – Гугутката сподели мнението си относно предстоящия в сряда (2 април) протест на „сините” привърженици срещу собственика Тодор Батков.
Гугутката бе категоричен пред bTV, че той и Националния фенклуб на привържениците на Левски не участват в организирания протест. Владимиров уточни, че те не искат оставката на Батков, а промяна в начина на управление.
„Всеки привърженик на Левски има правото да протестира срещу Тодор Батков и ние не можем да го спираме да го прави. Ние от Националния фенклуб на привържениците на Левски не искаме Батков да си ходи, а да се промени начина на управление на клуба. Искаме, както сме заявявали и преди, пълна прозрачност в клуба, треньорът и спортният директор да имат пълната власт. Най-виновни за положението в момента не е Батков, а са неговите съветници”, заяви Гугутката.
Той уточни също, че не взима никакви пари от собственика на Левски. Нито той, нито организацията. Това не е причина за разграничаването от протеста и исканията за оставка.
Все пак трябва да се отбележи, че позицията на Владимир Владимиров и Националния клуб на привържениците на Левски не съвпада с появяващите се все по-често из София плакати с надпис „Батков вън!”, както и със скандиранията по време на мачове.
Батков вън

България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
Teo написа:Владо Гугутков и НКП са зад Тодор Батков![]()
Няма как Батков да се махне от Левски в близките 15 години![]()
Лидерът на "сините" привърженици Владимир Владимиров - Гугутката заяви, че единственото, което иска е промяна в начина на управление на клуба
Лидерът на феновете на Левски Владимир Владимиров – Гугутката сподели мнението си относно предстоящия в сряда (2 април) протест на „сините” привърженици срещу собственика Тодор Батков.
Гугутката бе категоричен пред bTV, че той и Националния фенклуб на привържениците на Левски не участват в организирания протест. Владимиров уточни, че те не искат оставката на Батков, а промяна в начина на управление.
„Всеки привърженик на Левски има правото да протестира срещу Тодор Батков и ние не можем да го спираме да го прави. Ние от Националния фенклуб на привържениците на Левски не искаме Батков да си ходи, а да се промени начина на управление на клуба. Искаме, както сме заявявали и преди, пълна прозрачност в клуба, треньорът и спортният директор да имат пълната власт. Най-виновни за положението в момента не е Батков, а са неговите съветници”, заяви Гугутката.
Той уточни също, че не взима никакви пари от собственика на Левски. Нито той, нито организацията. Това не е причина за разграничаването от протеста и исканията за оставка.
Все пак трябва да се отбележи, че позицията на Владимир Владимиров и Националния клуб на привържениците на Левски не съвпада с появяващите се все по-често из София плакати с надпис „Батков вън!”, както и със скандиранията по време на мачове.
Това интервю излезе точно навреме, тая мръсна свиня батков няма да се откаже лесно

България има природни богатства,
http://m.zonasport.btvnews.bg/a-grupa/g ... -hodi.html
Хората с аватарчетата БАТКОВ ВЪН да коментират това интервю
Хората с аватарчетата БАТКОВ ВЪН да коментират това интервю