rhaegar написа:
Да не си била с деколте, та се е пребил?![]()
Е с тениска и клин, ама то тя не е с някво голямо деколте, нормално. Просто явно е бил смотан.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
rhaegar написа:
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА

Red_Girl написа:rhaegar написа:
Що се занимаваш? Осмиваш го и продължаваш
Помогнах му да стане, че ми стана жал.Са остава Барса и Байерн да паднат и ше се метна.
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
Е с тениска и клин, ама то тя не е с някво голямо деколте, нормално. Просто явно е бил смотан.
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
Що се занимаваш? Осмиваш го и продължаваш
Помогнах му да стане, че ми стана жал.Са остава Барса и Байерн да паднат и ше се метна.
JackPackage написа:Айде, айде не се оправдавай
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА

becks32milan написа:Red_Girl написа:rhaegar написа:
Казал си е " На тия баджаци къв задник ще има направо..:"![]()
![]()

Red_Girl написа:JackPackage написа:Айде, айде не се оправдавай
Само и интриги правите. Досега много с колела съм срещала, никой не е падал..
delqnski47 написа:Red_Girl написа:JackPackage написа:Айде, айде не се оправдавай
Само и интриги правите. Досега много с колела съм срещала, никой не е падал..
Били са педали!

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта