Български изтребители летят постоянно заради руски самолети

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Re: Български изтребители летят постоянно заради руски самолети

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 01 апр 2014 17:16

urkoto написа:Еми другия път като ни навлезе във въздушното пространство самолета и да го свалят ако блядовете откажат да се идентифицират. А ако е шпионски полет те ще откажат да се идентифицират. Или да го свалят или да не мрънкат, че стават смешни. И представете си що за армия имаме и що за разграден двор сме щом един самолет е в състояние да неутрализира въздушните ни войски и то без да изстреля нито една ракета или снаряд :mrgreen:

Ако навлязат в наше пространство де да знам, казват му да каца под български контрол ако не ще - долу и айде..

Ако е над неутрални води нищо не може да им кажат. Не че нашите не могат да пратят и те някой самолет над тях колкото да кажат: И ние можем, и кфо?

Всичко това ако новината не е някаква шега за първи април хаха
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 01 апр 2014 17:17

Red Warrior написа:...Росен Плевнелиев коментира пред журналисти информацията, че руски самолети са летели в неутрално пространство над Черно море в близост до България....Той попита риторично какви са изводите, които трябва да бъдат направени и сам отговори - да се замислим дали не може заедно с нашите румънски и турски колеги да обединим усилия, за да можем да бъдем по-ефективни..."Защото в момента излитат два самолета в Румъния, два в България и два в Турция за един руски самолет" - добави Плевнелиев....

"Въпросът е кой има интерес да навлиза във въздушното пространство, защо го правим това през 2014 г., когато всички вярвахме, че отдавна живеем в мир в региона. Кой има интерес българските самолети постоянно да излитат извънредно, може би, за да не могат да бъдат повече технически годни, може би, за да се случат по-скоро ремонтите, които всички очакват, може би, за да изтощим българската армия и нейните усилия да бъде технически пригодна и годна", попита още държавният глава...

А може би на върховния главнокомандващ на Българската армия трябва да му се забрани да се изказва по военни въпроси, така както на г-н Тодор Батков - по футболни... :roll:
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 01 апр 2014 17:17

Абе един, един, ама ако този един самолет е СУ 35 и то от последното четвърто поколение, ще разкаже играта и на шестте самолета (2 румънски, 2 български и 2 турски) 8-) Така че Пинко да не се отваря много 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

eddie
Контакти:

Мнениеот eddie » 01 апр 2014 17:18

Ще го свалят нашите, да.. ако го стигнат :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 01 апр 2014 17:19

CTAHKO написа:Абе един, един, ама ако този един самолет е СУ 35 и то от последното четвърто поколение, ще разкаже играта и на шестте самолета (2 румънски, 2 български и 2 турски) 8-) Така че Пинко да не се отваря много 8-)

Чак на 6 не знам дали ще може.. ама аз лично ама хич не искам ни американски ни руски самолети ни турски; абе никакви туристи да ни се мотат неканени във въздушното пространство. Е да си кръжат над Украйна, може и над Полша ако Украйна им е малка и да не ме занимават със себе си.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 01 апр 2014 17:22

Betchualeng Arnaikem написа:
CTAHKO написа:Абе един, един, ама ако този един самолет е СУ 35 и то от последното четвърто поколение, ще разкаже играта и на шестте самолета (2 румънски, 2 български и 2 турски) 8-) Така че Пинко да не се отваря много 8-)

Чак на 6 не знам дали ще може.. ама аз лично ама хич не искам ни американски ни руски самолети ни турски; абе никакви туристи да ни се мотат неканени във въздушното пространство. Е да си кръжат над Украйна, може и над Полша ако Украйна им е малка и да не ме занимават със себе си.

Ами той никой не иска да гу занимават, ама нашия льольо се пъни за санкции, навира се м/у шамарите и после се прави на изненадан :evil:

П.П. Не шест, на изложението във Франция, руснаците са искали да правят демонстрация на 1 Су 35 срещу цяла ескадрила (12 самолета), ама не са се навили :)
Последна промяна от CTAHKO на 01 апр 2014 17:25, променено общо 1 път.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 01 апр 2014 17:22

Red Warrior написа:
Доста малоумно ми се струва твърдението, че руските самолети прелитали за да "изморят" българските. Нали и техните се изтощават по този начин, или се бъркам. :roll: Пък и с нашите 5 самолета на кръст едва ли ще се опънем толкова на Русия, ако ще да са чисто нови. За мен по-скоро разузнавателните полети следят проучването на газовите находища в български териториални води, които се извършват от ОМV и Тотал. Сега поне се вижда, че армията ни има нужда от нова техника. Приказките на веселяците "с кого ще воюваме, по-добре да не даваме пари" Путин ги прати в кенефа. Който не храни своята армия - ще храни чужда!

По скоро тормозят турските...

Едно време американците при Рейгън нали това правеха последните години? Засилваха по няколко пъти на седмица изтребители срещу съветската граница и ги обръщаха точно преди да я пресекат. Съответно цялата съветска отбрана е вдигана за това постоянно.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 01 апр 2014 17:32

CTAHKO написа:
Betchualeng Arnaikem написа:

Ами той никой не иска да гу занимават, ама нашия льольо се пъни за санкции, навира се м/у шамарите и после се прави на изненадан :evil:

П.П. Не шест, на изложението във Франция, руснаците са искали да правят демонстрация на 1 Су 35 срещу цяла ескадрила (12 самолета), ама не са се навили :)

Да СУ-35 си е 5-то поколение(4++) Видеото от Бурже съм го гледал много пъти.Този самолет е уникален.
П.П.Същата работа беше и в Индийския океан преди 3-4 години,когато руснаците бяха с МиГ-29(включително и ОВТ) и СУ-27,срещу американските Ф-15 и Ф-18.Янките тогава отказаха учебен въздушен бой 1:1
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 01 апр 2014 17:38

Thsmith написа:
Red Warrior написа:
Доста малоумно ми се струва твърдението, че руските самолети прелитали за да "изморят" българските. Нали и техните се изтощават по този начин, или се бъркам. :roll: Пък и с нашите 5 самолета на кръст едва ли ще се опънем толкова на Русия, ако ще да са чисто нови. За мен по-скоро разузнавателните полети следят проучването на газовите находища в български териториални води, които се извършват от ОМV и Тотал. Сега поне се вижда, че армията ни има нужда от нова техника. Приказките на веселяците "с кого ще воюваме, по-добре да не даваме пари" Путин ги прати в кенефа. Който не храни своята армия - ще храни чужда!

По скоро тормозят турските...

Едно време американците при Рейгън нали това правеха последните години? Засилваха по няколко пъти на седмица изтребители срещу съветската граница и ги обръщаха точно преди да я пресекат. Съответно цялата съветска отбрана е вдигана за това постоянно.

Тук съм съгласен с теб.
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 01 апр 2014 17:41

Искали да изтощят армията ни........ :lol: :lol: :lol:
Военно сме толкова жалки, че и Сан Марино не можем да завладеем.

Върни се в “Свободна зона”