ЕМИЛ написа:А тази пазиш ли я където си изгоряла на гърдички ?
Спам тема vol.2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Спам тема vol.2
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

- JackPackage
- Контакти:
rhaegar написа:ЕМИЛ написа:А тази пазиш ли я където си изгоряла на гърдички ?
![]()
![]()
![]()
Хардкор тема стана днес
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]
Red_Girl написа:ЕМИЛ написа:А тази пазиш ли я където си изгоряла на гърдички ?
Какво??? Нямам такава.
Имаш .Снимала си се на някаква вила как лежиш .Снимала си си краката ама се виждат и други работи .
- we are the champions
- Контакти:
Пускането на акциите на ЦСКА на борсата предизвика сериозен интерес, не само във феновете на „армейците“ в границите на България. Оказа се, че сред подадените заявки за акции в столичния гранд фигурира сензационно, и много сериозно име.
След като вече притежава дял в московския ЦСКА, руският олигарх Роман Абрамович е решил, че може да инвестира и в българския му съименник, научи Гонг. Освен това, Абрамович е чул за колаборацията между Газпром и Левски, и няма намерение да остави на Алексей Милер да напредне на пазар, където той няма думата.
Абрамович е дал заявка за сериозен брой от ценните книжа, но от ЦСКА засега отказват да разкрият точно за какъв дял иска той. Руският милиардер възнамерява да подари акциите на своя най-голям син Аркадий, който навърши 20 през миналата година, и е време да поеме част от бизнеса на баща си.
От „червения“ клуб признаха, че Роман Абрамович не е единственият мастит бизнесмен, който има интерес към акциите, но не става ясно кой е той.

След като вече притежава дял в московския ЦСКА, руският олигарх Роман Абрамович е решил, че може да инвестира и в българския му съименник, научи Гонг. Освен това, Абрамович е чул за колаборацията между Газпром и Левски, и няма намерение да остави на Алексей Милер да напредне на пазар, където той няма думата.
Абрамович е дал заявка за сериозен брой от ценните книжа, но от ЦСКА засега отказват да разкрият точно за какъв дял иска той. Руският милиардер възнамерява да подари акциите на своя най-голям син Аркадий, който навърши 20 през миналата година, и е време да поеме част от бизнеса на баща си.
От „червения“ клуб признаха, че Роман Абрамович не е единственият мастит бизнесмен, който има интерес към акциите, но не става ясно кой е той.
Не ща да съм приятел с вас - вие сте утайки, само колежката ви вдига нивото

Леевски, оле
- Red_Girl
- Контакти:
ЕМИЛ написа:Red_Girl написа:ЕМИЛ написа:А тази пазиш ли я където си изгоряла на гърдички ?
Какво??? Нямам такава.
Имаш .Снимала си се на някаква вила как лежиш .Снимала си си краката ама се виждат и други работи .
Тва е на мойта вила и освен краката ми и слънцето друго не се вижда.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Офтопик:

Край, чичо Роман зарязва Челси и идва при ония

we are the champions написа:Пускането на акциите на ЦСКА на борсата предизвика сериозен интерес, не само във феновете на „армейците“ в границите на България. Оказа се, че сред подадените заявки за акции в столичния гранд фигурира сензационно, и много сериозно име.
![]()
ХАхаха ... на Абрамович тея пари са му за закуска само
[center]

[/center]

[/center]- Red_Girl
- Контакти:
rhaegar написа:Край, чичо Роман зарязва Челси и идва при ония
Знае коя е марката човека. Макар, че аз лично много се съмнявам.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Офтопик:

Red_Girl написа:rhaegar написа:Край, чичо Роман зарязва Челси и идва при ония
Знае коя е марката човека. Макар, че аз лично много се съмнявам.
Е, първи април е все пак