Софийското море

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Черният козел
Контакти:

Re: Софийското море

Мнениеот Черният козел » 31 мар 2014 19:45

Това с плавателния канал ако беше станало,щях да си ловя рибка от балкона :lol: :lol: :lol:
Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.

cumst
Контакти:

Мнениеот cumst » 31 мар 2014 20:15

Черният козел написа:Това с плавателния канал ако беше станало,щях да си ловя рибка от балкона :lol: :lol: :lol:

Станахме двама-точно под входа ни е минавал канал на Перловската! :)

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 31 мар 2014 20:28

Значи, каналът е небъдница, но езерото Панчарево си е хубаво място. Бъка от риба, аз съм страстен фен на уклея, като го зачеша-три килца си ги правя. После два часа във вода с лимон и маслина, овалване в царевично брашно и малко червен пипер-става страхотия! Пие бяло вино и бира като смок, обаче на това езеро си има чалъм ловенето. Който го иска-на ЛС.
Освен това на платеното ( бившия плаж) хората направиха беседки и масички. Има клетки с птички и животни, а едно капанче продава прясна риба от развъдника-печена, пържена, каквато си щете. Много е вкусно, и за хора с малки деца става-опитайте, няма да съжалявате!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

nitro81
Контакти:

Мнениеот nitro81 » 31 мар 2014 22:14

значи, каналът е небъдница, но езерото Панчерево си е хубаво място. Бъка от риба, аз съм страстен фен на уклея, като го зачеша-три килца си ги правя. После два часа във вода с лимон и маслина, овалване в царевично брашно и малко червен пипер-става страхотия!
А аз съм от Бистрица и знам ,е на половината село тоалетните отиват в реката и от там в Панчарево,каква риба ядеш от там бе.

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 31 мар 2014 22:25

Архивирам темата с поредния атестат за социалистическото архитектурно мислене. Нека стои темата в Архив и да се вижда, какви неща са били творени, докато светът се е развивал, а ние сме се чудили как по-бързо опостушим всичко по съветски патент.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Върни се в “Архив”