Спам тема vol.2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- modor
- Контакти:
Re: Спам тема vol.2
Red_Girl написа:modor написа:Groucho написа:Днеска свършват двата сериала, които наши милости следят с повишено внимание. Тед ж срекне булчето си, а мрътвите... ще си останат мрътви и гладни. Нема шо да се гледа в близкото месеци
Аз ги изгледах мъртвите. Няма да казвам какво стана около 5-тата минута.......че чорбарката ша ма линчува![]()
![]()
Ххаха, аз новия епизод не съм гледала.. Ако има зайци ми кажи от сега.
През цялото време има зайци

"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
- Red_Girl
- Контакти:
modor написа:През цялото време има зайци![]()
![]()
![]()
Лъжеш ме.

шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Офтопик:

- modor
- Контакти:
Red_Girl написа:modor написа:През цялото време има зайци![]()
![]()
![]()
Лъжеш ме.
По-честен съм и от Лупи

Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
- Red_Girl
- Контакти:
modor написа:Red_Girl написа:modor написа:През цялото време има зайци![]()
Лъжеш ме.
По-честен съм и от Лупи![]()
![]()
Ше те убия!

"СТРАХОТЕН СЕЗОН, в сравнение с други сериали този не се изчерпва става все по-интересен. Страхотно завърши и сега ще ни държи под напрежение просто ВЕЛИКО! :fczamunda:"
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Офтопик:

- modor
- Контакти:
Red_Girl написа:modor написа:Red_Girl написа:modor написа:През цялото време има зайци![]()
Лъжеш ме.
![]()
Ше те убия!Бтв чудя се как може да има такъв рейтинг:8,7! Твае скандално.. и коментарите в замунда са от типа, което е още по-скандално. По-тъп сезон от този нямаше.
![]()
"СТРАХОТЕН СЕЗОН, в сравнение с други сериали този не се изчерпва става все по-интересен. Страхотно завърши и сега ще ни държи под напрежение просто ВЕЛИКО! :fczamunda:"
Този сезон спокойно може да се изтрие от човечеството

Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
- Red_Girl
- Контакти:
modor написа:Този сезон спокойно може да се изтрие от човечеството
Абсолютно.

Офтопик:

- JackPackage
- Контакти:
Red_Girl написа:modor написа:Този сезон спокойно може да се изтрие от човечеството
Абсолютно.Дано 5-ти е по-интересен.
тоя сезон е 2 епизода (ако приемем че тоя става, след малко го пущам) и 8ми, другото можеше да ги съберат в трейлърите от 3мин всичко дето става в епизода от 40

delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]
- Red_Girl
- Контакти:
JackPackage написа:Red_Girl написа:modor написа:Този сезон спокойно може да се изтрие от човечеството
Абсолютно.Дано 5-ти е по-интересен.
тоя сезон е 2 епизода (ако приемем че тоя става, след малко го пущам) и 8ми, другото можеше да ги съберат в трейлърите от 3мин всичко дето става в епизода от 40
Е са пуснах последния и има малко екшън. На средата съм.

Офтопик:

- becks32milan
- Контакти:
Red_Girl написа:modor написа:Red_Girl написа:modor написа:През цялото време има зайци![]()
Лъжеш ме.
![]()
Ше те убия!Бтв чудя се как може да има такъв рейтинг:8,7! Твае скандално.. и коментарите в замунда са от типа, което е още по-скандално. По-тъп сезон от този нямаше.
![]()
Трудно мога да опиша какви хора пишат подобни коментари, защото IQ-то на темата ще стане отрицателно, поради присъствието на един фен на Арсенал от Кюстендил, 1 брой.