Мнениеот Old_death » 31 мар 2014 18:04
DrAvalanche написа:vaskonti написа:DrAvalanche написа:vaskonti написа:W84me написа:Щом и Паро Никодимов нападнахте, значи Томов сериозно ви е промил мозъците...
Хайде първо виж вие как се отнасяте с Иван Вуцов или Ники Илиев, пък после ела да ни учиш нас на морал.
С Иван Вуцов и Ники Илиев се отнасяме както са заслужили. Към Вуцан като към дърт интригант и вредител, към Ники Илиев с уважение и почитание. И никой не иска да ви учи на морал. Моралът за вас е толкова абсурдно понятие, като ловенето на сьомга в Сахара
Аха, Вуцан бил интригант. Би ли ми обяснил с какво е по-различна ситуацията при Никодимов? Ако може, поне тоя път да ми спестиш нелепи притчи от сорта на тази за Сахара и сьомгата.
Щом ти не виждаш разлика м/у Вуцан и Никодимов, няма смисъл аз да се мъча да ти обяснявам. Как да обясниш на незрящ как изглежда морето при изгрев? И с удоволствие ще ти спестя нелепите притчи. При теб и без това доста е спестено.
Защо не ревахте , когато Сивия кардинал бе в Изпълкома и ви уреждаше с благинки ? Га ядохте кюфтетата не рИвахте ! Типично по подуенски

Бягай сега да си гледаш стадиона с вид на Смядовска луканка и да стискаш палци работите около дълга ви към Черноморец да се разсъхнат и да вземете лиценз !
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.