"Колега, колега, въобразяваш си. Нямам нищо против никого, може би само срещу ТИМ, защото си мислят, че са недосегаеми, вечни, държат се като абсолютни мутри, а не бизнесмени и т.н. Яд ме е, че уж имаме богати собственици, но без амбиции, цели и желания за нещо по-добро. Чудя се въобще, защо се занимават и харчат пари за Черно море, ей така, за едната идея ли. В тази връзка, за да не си помислиш, че съм единствения, който мисли така, прочети т.3,4 и 5 от мнението на колегата Кролик. Да си жив и здрав![/quote]"
black sea, цитирам те пак :"...така, че да не ми говорят някои, че трябва да си живуркаме около 7-8 място, без амбиции и цели."? "Някои" нямаше, единствено аз написах, как и защо според мен собствениците не правят усилия за нещо повече. И излиза, че имаш мен в предвид, други нямаше

, та затова викам да изясним и си говорим директно. Както и да е, приемам, че аз нещо не съм разбрал

... А относно Кролик, не само 3,4 и 5, ами по всички точки съм съгласен с него! Тук има няколко колеги, които много уважавам и намирам почти пълно единодушие по много теми с тях. А дори и да сме на различни акъли понякога, пак ще ги уважавам, защото са доказали, че са разумни, коректни и точни пичове! : )))))))))))))) Ай сега живи и здрави всички и наздраве! Който може да пийне по едно (няколко пъти) и заради мене, че аз съм на работа и не става да дърпам смукача

"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------