Колко акции на ЦСКА сте готови да си купите на 19 март?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
мемнто

Re: Колко акции на ЦСКА сте готови да си купите на 19 март?

Мнениеот мемнто » 31 мар 2014 15:38

Сравнително бързо загря, чак се учудвам. ;)
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: ЦСКА удължи срока за акциите

Мнениеот CTAHKO » 31 мар 2014 15:39

pampi написа:Лаете си вие, плюете си, ама към днешна дата феновете на ЦСКА са инвестирали в клуба си 500 000 лева... И тук ЦСКА е №1. ;)

Ето за това е темата 8-) Желаещите да си закупят акции, трябва да бъдат информирани, че кандидатите са толкова много, а акциите толкова малко 8-) Какво ще правите, не ми се мисли.Да не съм на ваше място 8-) Ще се наложи да пускате още една емисия 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 31 мар 2014 15:40

ros написа:ЦСКА проправя път и аз съм сигурен в успеха му

+1
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 31 мар 2014 15:50

ros написа:
Разбирам, че и тази сфера най-вероятно пак ще сте втори (познато ви е), но истаната е, че това е верния път и колкото и ирония да влагате, вътрешно се дразните, че и в Левски вече не е така. Чист пример... днес брокерката, която обслужваше клиентите, купуващи акции ми каза, че ако Левски пуснели на борсата такива и тя щала да си купи, щото им симпатизирала, ама ще почака. ;)

ЦСКА проправя път и аз съм сигурен в успеха му

Може ли да попитам верният път към какво е това? :)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 31 мар 2014 15:55

Tommi написа:
ros написа:
Разбирам, че и тази сфера най-вероятно пак ще сте втори (познато ви е), но истаната е, че това е верния път и колкото и ирония да влагате, вътрешно се дразните, че и в Левски вече не е така. Чист пример... днес брокерката, която обслужваше клиентите, купуващи акции ми каза, че ако Левски пуснели на борсата такива и тя щала да си купи, щото им симпатизирала, ама ще почака. ;)

Томчо, кафеварката у вас - актив ли е или пасив? :lol:
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 31 мар 2014 15:57

pampi написа:Томчо, кафеварката у вас - актив ли е или пасив? :lol:

Трудно схващаш нещата, а аз се уморих да ги обяснявам. :geek:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 31 мар 2014 16:12

Tommi написа:
ros написа:

А конкретно на теб... това е верния път към това да не висите пред офисите на Алабин, а да имате възможно по-открито управление и възможност за контрол, стига да ви интересува клуба ви... Това е най-кратко

ПС: Знам, че отговорът ми няма да ти хареса не защото не дава информация, а просто защото търсиш изява, но и това ще отмине ;)
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 31 мар 2014 16:20

ros написа:
Tommi написа:
ros написа:

А конкретно на теб... това е верния път към това да не висите пред офисите на Алабин, а да имате възможно по-открито управление и възможност за контрол, стига да ви интересува клуба ви... Това е най-кратко

ПС: Знам, че отговорът ми няма да ти хареса не защото не дава информация, а просто защото търсиш изява, но и това ще отмине ;)

Вярно, че така беше, сега се сещам - прозрачност, контрол и глас в Общото събрание. :mrgreen:

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 31 мар 2014 16:38

Втори пореден ден се реализира ръст на база предния :? !

Потребителски аватар
Beck's
Контакти:

Мнениеот Beck's » 31 мар 2014 17:16

TristaNNN написа:Една бърза справка в Инфосток-а показва, че днес до този час са продадени 11712 акциЙ, та почти сте събрали за една месечна заплата на Стою. Не се блъскаааааайте, ще има акциЙ за сите ви.

За 5 работни дни събрахме над 500 000лв за клуба и то , като имаш предвид, че това не е инвестиция,а просто ЛЮБОВ към отбора. Вие за 4 месеца събрахте 5000лв за Юбилея, като още се чудя, юбилей ли ще чествате или бенефис на марката ще правите ?

Върни се в “ЦСКА”