XХХ кръг, Лудогорец - "Ботев" Пд - 1:1
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: XХХ кръг, Лудогорец - "Ботев" Пд
Много слаб мач и безумен съдия.Лудогорец вече сериозно изпуска пара и очаквам скоро да започнат и да губят мачове.
- Los Che
- Контакти:
Ludogorets_Sofia написа:Владо Стоянов : „ Тук в България след всеки мач излизат някакви конспирации, все някой съдията го заклал. Вижте по Европа какви грешки правят, пък никой не излиза да плюе по вестниците или по новините, така че според мен е безсмислено да се плюе по съдиите при положение, че нищо не може да върнеш."
А Владкооооооо Стоянов КОГА е чел вестници , дори и европейски?
Prefiero desaparecer que ver morir al Valencia: Rubén Baraja.
Como aficionado del Valencia estoy muy feliz.
El ´Guaje´ David Villa
Rino: “Mis jugadores son los mejores del mundo”.
Como aficionado del Valencia estoy muy feliz.
El ´Guaje´ David Villa
Rino: “Mis jugadores son los mejores del mundo”.
- atanas7510
- Контакти:
За мача дузпа нямаще. Но браво на Наште три мача срещу Вас 3 равенства. Много гадно държание на публиката Ви .Ходил съм на всякакви стадиони на Левски Цска.Никъде няма такива плюнки и псувни .Даже и Локо пд има по голямо уважение.Явно наистина има селски манталитет. Без намерение да Ви обиждам, уважавам отбора Ви и това което направи в Европа. Но още много път трябва да извървите за да станете добра публика.
[quote="atanas7510"]За мача дузпа нямаще. Но браво на Наште три мача срещу Вас 3 равенства. Много гадно държание на публиката Ви .Ходил съм на всякакви стадиони на Левски Цска.Никъде няма такива плюнки и псувни .Даже и Локо пд има по голямо уважение.Явно наистина има селски манталитет. Без намерение да Ви обиждам, уважавам отбора Ви и това което направи в Европа. Но още много път трябва да извървите за да станете добра публика. [quote="atanas7510"]
Е па къде не си виждал псуващи индивиди ?
Към публиката на Ботев се отнесохме с респект, на почивката си ходих на кетъринга буквално бяхме на 20-30 метра от вас. Не съм чул нито една псувня по ваш адрес, както и обидни реплики към нас !
Така и трябва!
Отделни индивиди, псуваха съдията, Доре, Анисе и румънците.
Това си е нормална практика за всякакви типове . Да припомням ли как бе хранен Минев на Армията, ами вие как храните "говедата" че и собствените си футболисти . Айде, моля ти се !
Ще ни се да е по културно ,ама не става..и около мен бе пълно с деца, които слушаха на воля псувни, ама аз какво да направя !?
Към публиката на Ботев се отнесохме с респект, на почивката си ходих на кетъринга буквално бяхме на 20-30 метра от вас. Не съм чул нито една псувня по ваш адрес, както и обидни реплики към нас !
Така и трябва!
Това си е нормална практика за всякакви типове . Да припомням ли как бе хранен Минев на Армията, ами вие как храните "говедата" че и собствените си футболисти . Айде, моля ти се !
Ще ни се да е по културно ,ама не става..и около мен бе пълно с деца, които слушаха на воля псувни, ама аз какво да направя !?
snakebite написа:atanas7510 написа:За мача дузпа нямаще. Но браво на Наште три мача срещу Вас 3 равенства. Много гадно държание на публиката Ви .Ходил съм на всякакви стадиони на Левски Цска.Никъде няма такива плюнки и псувни .Даже и Локо пд има по голямо уважение.Явно наистина има селски манталитет. Без намерение да Ви обиждам, уважавам отбора Ви и това което направи в Европа. Но още много път трябва да извървите за да станете добра публика.atanas7510 написа:
Така и трябва!
Колко хора трябва да ви го кажат това,за да разберете че е истина!?
Глупостите на олигарха ви карат да не "стъпвате на земята" и да се мислите за нещо повече!Не съм чул до сега фен да каже:Какво яко гостуване си направихме в Разград!Ти чул ли си?
IvailoRz написа:Teo написа:Каква е тая дузпа бееееееееее
Давайте им титлата, смешна работааааа
Вие да не би да имате шанс . Ако ще нападате Лудогорец нека да е в друга тема . Съдията е виновен не футболистите .
Виновен е СЪДИЯТА, БФС, Домуза, публиката и Лудогорец!!! Много ГРУБА, грешка на Домуза!!! Дузпа се забравя, НО ПРОСТАШКО ДЪРЖАНИЕ -НЕ!!!
Припомни си приказката за "Дърварят и мечката", която се изучава в 4 клас!!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=C5XGmEi-8pY
Аз и този човек сме от различни отбори, но всеки има право на ЛЮБОВ!!!
Аз и този човек сме от различни отбори, но всеки има право на ЛЮБОВ!!!
- El Grande Capitan
СТАМАТ написа:IvailoRz написа:Teo написа:Каква е тая дузпа бееееееееее
Давайте им титлата, смешна работааааа
Вие да не би да имате шанс . Ако ще нападате Лудогорец нека да е в друга тема . Съдията е виновен не футболистите .
Виновен е СЪДИЯТА, БФС, Домуза, публиката и Лудогорец!!! Много ГРУБА, грешка на Домуза!!! Дузпа се забравя, НО ПРОСТАШКО ДЪРЖАНИЕ -НЕ!!!
Припомни си приказката за "Дърварят и мечката", която се изучава в 4 клас!!!!!
Нда....за жалост след този мач едва ли някой ботевист ще подкрепи Лудогорец по какъвто и да е повод,когато и да било, но казано е-каквото сам си направиш....нали.....
На 23 юли с.г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за заличаване на регистрацията на "Локомотив" Пловдив и за преименуване на "Велбъжд" в "Локомотив".
Гледахте ли пред банята ? И кво се оказа..? Че и др съдия би отсъдил дузпа ! Край по темата . Друг е въпроса че Никито е е..и журналиста . Може ли да си толкова пристрастен и необективен и да дрънкаш и нападаш някой отбор в ефир ..!?!
- D.Georgiev
- Контакти:
За жалост ви го написах още след мача в Пловдив:
Re: "A"група,24 кръг:"Ботев"-"Лудогорец"
Мнениеот D.Georgiev на 23 Фев 2014 18:39
Re: "A"група,24 кръг:"Ботев"-"Лудогорец"
Мнениеот D.Georgiev на 23 Фев 2014 18:39
Искам да ви благодаря за посрещането на отбора! За съжаление не знам дали нашата публика е способна на същото в обратната ситуация. Така или иначе уважението е най-важно. Успех в първенството!

Не се излагайте бе хора, къде видяхте дузпа! От една седмица всички подлоги се чудят как да го коментират това положение, само и само да угодят на ръководството ви. Пълен смях! Явно знае Домусчиев къде да си дава парите!