GONG.BG - мнения и препоръки

Модератори: paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Re: Предложение относно "Показатели"

Мнениеот Кировец » 30 мар 2014 13:42

Нефтохимик написа:Те тази година имат мачове от А група които не отразят въобще.Ти искаш пълна статистика да има.Забрави...

Така е за съжаление, но не може да искаме нивото на футбола да се вдига, а медиите, които информират хората не си правят труда, чрез подобни "украшения" най-малкото да си вършат работата - да ни въвеждат все по-навътре в света на футбола, на новостите, и в частност развоя на отделните мачове, а от подобна статистика можем да вадим заключения и без да сме били зрители на всеки един мач.
Със сигурност се иска инвестиция в тази насока, която няма да бъде малка, но това пък ще се върне като бумеранг в полза на всеки, който го представи, защото ще бъде атрактивно и ще привлича вниманието на зрителя и онлайн потребителя.

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Re: Предложение относно "Показатели"

Мнениеот Logical person » 30 мар 2014 15:21

В една Англия това сигурно е 90% от футбола. Фенове и журналисти да обсъждат всякакви статистики. Тук най-елементарни показатели не се следят :(

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Re: GONG.BG - мнения и препоръки

Мнениеот doktora25 » 31 мар 2014 14:01

Напоследък при работата ми с форума започна често да ми излиза един изскачащ квадратен прозорец, на който в лентата му горе пише swf. Много е досаден, нещо от сайта ли е или при мен е проблемът?
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 31 мар 2014 14:19

doktora25 написа:Напоследък при работата ми с форума започна често да ми излиза един изскачащ квадратен прозорец, на който в лентата му горе пише swf. Много е досаден, нещо от сайта ли е или при мен е проблемът?

Това е оная реклама на Хайникен , дето сега се върти по всички ТВ. Доста досадно е, но това е положението...
Инсталирайте си add-Block Plus и няма да ви изскача нищо.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

валко1
Контакти:

Мнениеот валко1 » 03 апр 2014 08:01

Привет!
Вероятно аз нещо не мога да се ориентирам, но преди в "спортни" даваха всички мачове за деня като цъкнеш рубриката "на живо". Сега дават общо взето изиграни мачове, а не съответната за деня програма. Ако бъркам, бихте ли ме насочили как да проверявам какви мачове и от колко часа започват?
Благодаря предварително.

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 03 апр 2014 18:07

Бразилската легенда Пеле изрази своите притеснения върху огромното напрежение, на което хората в родината му подлагат суперзвездата на Барселона и бразилския национален отбор Неймар.

Трикратният световен шампион предупреди, че 22-годишният футболист вече носи немалка отговорност върху плещите си. „Световното първенство е турнир, а не само един-единствен мач“, каза Пеле. „Всички очакват той да спечели турнира за България, а това е много опасно за него.“

„Футболът е много по-труден, по-физически в Европа. Този опит ще му помогне да стане по-добър футболист. Дали Неймар симулира? Той имаше подобен проблем и в Сантос. Според мен той се опитва да изработи фаулове и ситуации, които реално ги няма. Неймар обаче се подобри доста в този аспект, защото нещата са различни в Европа“, допълни Пеле.

http://gong.bg/view_article.php?article_id=416305

:lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Сега вярно че прилича на някой от Факултето/Столипиново ама чак да ни спечели СП в Бразилия :roll: :lol: :mrgreen:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 03 апр 2014 19:54

JackPackage написа:
Бразилската легенда Пеле изрази своите притеснения върху огромното напрежение, на което хората в родината му подлагат суперзвездата на Барселона и бразилския национален отбор Неймар.

Трикратният световен шампион предупреди, че 22-годишният футболист вече носи немалка отговорност върху плещите си. „Световното първенство е турнир, а не само един-единствен мач“, каза Пеле. „Всички очакват той да спечели турнира за България, а това е много опасно за него.“

„Футболът е много по-труден, по-физически в Европа. Този опит ще му помогне да стане по-добър футболист. Дали Неймар симулира? Той имаше подобен проблем и в Сантос. Според мен той се опитва да изработи фаулове и ситуации, които реално ги няма. Неймар обаче се подобри доста в този аспект, защото нещата са различни в Европа“, допълни Пеле.

Сега вярно че прилича на някой от Факултето/Столипиново ама чак да ни спечели СП в Бразилия :roll: :lol: :mrgreen:

:lol: :lol:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 03 апр 2014 20:17

JackPackage написа:

Без думи. :lol: :lol: :lol:
Преди няколко седмици пак направиха подобна грешка.
Не знам какъв трябва да си, за да направиш такава грешка, дори и аматьорските сайтове нямат такива грешки.

Потребителски аватар
dindan
Контакти:

Мнениеот dindan » 05 апр 2014 20:41

Вземете и направете класирането на 2 отделни таблици,че с тази линия изглежда смешно,Берое с повече точки от Локо Пд. а са след тях :)
ЧОВЕШКИЯТ УМ Е ОГРАНИЧЕН,ГЛУПОСТТА НЕ Е

Podcast

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 06 апр 2014 09:22

Бастиян Швайнщайгер и Шави Мартинес са наказани срещата заради картони, докато Тиаго Алкантара е в лазарета, заедно с вратаря Том Щарке и защитника Диего Коентрао.

Диего Контенто :?

http://gong.bg/view_article.php?article_id=417005

Върни се в “Gong.bg и Спортно шоу Гонг”