dreben23 написа:С тази тема само може да станете за смях!
Първо, мачовете не са изравнени по брой. Второ, Ливърпул има два мача където ще губи точки, дори само в единият да се издъни, титлата отива в Манчестър или Лондон.Трето, за мен Ливърпул не играе най-хубавият футбол в Англия, защото съм гледал много голяма част от мачовете през сезона. Отлично впечатлетние с приятен за окото и открит футбол ми прави само и единствено осакатеният отбор Арсенал.
С контузените футболисти, Арсенал щеше да е на разлика пред всички останали!
![]()
Изключително пристрастно и некоректно мнение дребен.. Ливърпул тази и миналата година играе най-красивия футбол в Англия, който съм гледал изобщо (активно гледам англиийското от времената, когато Веселин Василев коментираше репортажчета по Ефир 2

Това обаче не означава че това е най-печелившия - доброто нападение печели победата в конкретен мач, но добрата защита печели титлата - това е максима, която важи за всяко едно първенство.. А колкото до Арсенал - отборът винаги е играл приятен за гледане футбол под ръководството на Венгер, но не бих казал, че са ме изумявали с футбола си дори в най-добрите си години (с Анри, Бергкамп и останалите)..