А група , Лудогорец - Ботев ПД 30.03.14 - 19:30

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Raoul_Duke

Re: А група , Лудогорец - Ботев ПД 30.03.14 - 19:30

Мнениеот Raoul_Duke » 31 мар 2014 11:46

angelofdeath написа:Искам обективните фенове на футбола да ми отговорят, как игра вчера Ботев и разходката срещу Левски.

Ти ако мислиш, че ние сме щастливи от реанимацията, която им направихме, много се лъжеш. А дали е било "нареждане отгоре" или просто поредното уникално безумие и твърдоглавост на хасковския, това ще стане ясно чак накрая... може би... Аз лично залагам на вариант 2 и за това говори фактът, че след края на първенството е аут.
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg

[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
Ботевъ Пловдивски
Контакти:

Мнениеот Ботевъ Пловдивски » 31 мар 2014 13:38

Това беше най-силния ни мач след подновяването на първенството. Двата най-силни бяха срещу "Лудогорец" - у дома и сега на тяхната Арена. Дузпата-подарък няма да я коментирам, порязвали са ни срещу тях и преди. Много силен мач на всички момчета, но преди всичко на Куртеан, Доре, Данчо и Сивард, и забележете - най-силния мач тази година за Сърмов. Видимо подобрение в играта на Адам, още малко и ще е старата машина. Ако не е единичен случай, с тази игра може да се изкачим и още в класирането преди края на първенството, още повече като се има предвид, че "Литекс" нещо взеха да издишат.
Изображение Изображение

СТАМАТ

Мнениеот СТАМАТ » 31 мар 2014 14:14

Силните оръжия на Лудогорец срещу Ботев са, ТТ (Тулски Токарьов)(Таско Тасков) или АК (Александър Костадинов)( Автомат Калашников).

Да не забравяме, че АК, беше съдията, получил червен картон от СУХИЯ, във Враца!!!...........и не свирил засадата на Левски при гола им срещу Славия!

А ето и отговора на жалбата на Берое:!!!
На базата на изгледаните ситуации във футболната среща Лудогорец (Разград) – Берое (Стара Загора), СК при БФС определя съдийството на Александър Костадинов като незадоволително и спира съдийските ми права за неопределен период от време“.

С една дума, СВИРАЧ ПО ПОРЪЧКА, НА БОГАТИТЕ И СИЛНИТЕ!!!

Да изчистим боклука за един ден!! Април е месец на чистотата!!
http://www.youtube.com/watch?v=C5XGmEi-8pY
Аз и този човек сме от различни отбори, но всеки има право на ЛЮБОВ!!!

СТАМАТ

Мнениеот СТАМАТ » 31 мар 2014 14:41

Това е мнението на бероец в един форум. Подкрепям го и гласувам с две ръце, ЗА НАКАЗАНИЕТО НА АК, ЗА ВЕЧНИ ВРЕМЕНА, ЗАЩОТО Е РЕЦИДИВИСТ!!!!!

"Необективното съдийство на Александър Костадинов предизвика не само загубата на Берое. То допринесе до нагнетяване и взривяване на обстановката около мача , около треньора Хубчев , Берое и привържениците му , които бяха набедени от многоуважаемия г-н Петричев за нападение над играчи на разградчани. Това не е първата сериозна издънка на Александър Костадинов. Помним как ощети Черноморец , Ботев Вр и Локо Пд съответно в полза на Литекс , ЦСКА и Левски. Като прибавим към последните и Лудогорец се вижда тенденцията при спечелилите отбори от несправедливата и необективна свирка на Костадинов. Защо го прави? От страх , или са го притиснали и подкупили ? Или от некадърност? Ако е последното , тогава нека БФС да му спре правата завинаги. Ако има нещо друго обаче в тенденциозността на съдията , тогава нека да го разследват и за корупция! Вън корумпираните от БГ футбола!"

Потребителски аватар
IvailoRz
Контакти:

Мнениеот IvailoRz » 31 мар 2014 14:54

По-скоро е последното . Нямам нищо против да му спрат правата .. аз също не съм доволен от съдийството.

СТАМАТ

Мнениеот СТАМАТ » 31 мар 2014 15:54

IvailoRz написа:По-скоро е последното . Нямам нищо против да му спрат правата .. аз също не съм доволен от съдийството.

НА ТОЗИ СЪДИЯ МУ ГИ СПИРАТ 5 ПЪТИ!!! ДО КОГА САМО ВРЕМЕННИ МЕРКИ?

Виновен е СЪДИЯТА, БФС, Домуза, публиката и Лудогорец!!! Много ГРУБА, грешка на Домуза!!! Дузпа се забравя, НО ПРОСТАШКО ДЪРЖАНИЕ -НЕ!!!
Припомни си приказката за "Дърварят и мечката", която се изучава в 4 клас!!!!!

Потребителски аватар
atanas7510
Контакти:

Мнениеот atanas7510 » 31 мар 2014 16:13

е след толкова издънки все в полза на определени отбори трябва да му спрат правата за винаги.Не знаех, че толкова много е помагал на Лудите. Ама едва ли ще го направят заради вчерашния мач.

Потребителски аватар
ivan40
Контакти:

Мнениеот ivan40 » 31 мар 2014 22:51

Damon_1912 написа:След дузпата съдията определено се уплаши - а и на почивката май някой го беше спекъл още - и след това тръгна да компенсира, но като ти вкарат измислена дузпа със 3 жълти картона в първите минути и после да внимават нашите във всяко единоборство - айде играй после.

Искам това да го видя да се свири срещу Лудогорец, да видим зализания кво ще рече :idea: дали пак ще спира с инвестициите и ще спре да се занимава с футбол :lol:

Потребителски аватар
STENLI
Контакти:

Мнениеот STENLI » 31 мар 2014 22:53

angelofdeath написа:Искам обективните фенове на футбола да ми отговорят, как игра вчера Ботев и разходката срещу Левски. Лудогорец е с класи над сините в момента, но Канарите можеха и да победят. Ако не беше фалшивата дузпа, нищо не се знаеше. След, като могат да играят красив футбол, защо Ботев легна толкова грозно на Левски вместо да го бие без проблем. Явно заповедта е била от много високо място, защото не вярвам Мъри, колкото и да е подъл да махне седем титуляри хей така. Нека сега всички разберът, кой върви напред с помощ отвсякъде и не го интересува, какво ще говорят хората.

Е как зaщо?Мъри полегна бе пич

Върни се в “Ботев”