Кировец написа:Томи, ти въобще даваш ли си сметка за какво пишеш в тази тема?
За каквото дойде.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Кировец написа:Томи, ти въобще даваш ли си сметка за какво пишеш в тази тема?
Tommi написа:Кировец написа:Tommi написа:Кировец написа:Юли-август ни обяснявахте, че зимата 100% Лупи ще обяви фалит. Акциите получиха ДА на 28 февруари 2014г, специалисте.
А невъзможността на хората да купуват не е тема за присмех, защото ще дойде време и подуенски акции да се предлагат на борсата.
Обясни ми пак за келепира на Иниеста, ако обичаш.
Юли-август обяснявахме, че Лупи ще обяви фалит през зимата, защото той се канеше до декември да е пуснал акциите за публична продажба.Каквото съм написал преди 9 месеца, заставам зад всяка дума и сега.
За Иниеста вече ти обясних, че не е инвеститор, а по-скоро фен като теб, но по-платежоспособен. Или казано по друг начин, в лицето на Митьо вие се надявате да дойде вашия Иниеста. Но пак предупреждавам, да внимавате каква сума ще му оставите, защото рационалното мислене зависи експоненциално от размера на сумата.Да не вземат и той и Ицо да теглят една дълга "майна" на "Магията" и да се оправяте, както можете.
Ама добре, че ми казваш, че Иниеста е по-скоро фен като мен - аз не знаех...
Това сега мнение на експерт по темата за акциите на ЦСКА ли трябва да бъде? Здраво те тресе комплекса...
Кашчей, тоя трол ли наричаш "човек навътре в нещата"?
Всяка втора дума му е келепир на този Ганьовец...
Ами няма нищо експертно тук. Написал съм само простички неща, близки до ума, но явно "Магията" така ви е омагьосала, та чак ви е разсипала разума.
Кашчей написа:Кировец, ти си неспасяем случай защото четеш по диагоналната система и изобщо не си правиш труда да вникнеш в написаното.
Да, големите инвеститори, които вие така жадно чакате, няма да дойдат само заради усмивката на Лупи и Човека с пурите. Те затова са инвеститори, защото инвестират някъде, с цел печалба.
onegavon написа:Кашчей написа:onegavon написа:На заседанията се дават препоръки на неизрядните да си изчистят проблемите до края на срока.Обаче това няма как да стигне до покрайнините на България.Една от причините е,че такива като тебе воайорстват и живеят с проблемите на другите клубове , а не се интересуват от местните.Ти си класическият случай "На всяко гърне мерудия".Не може от дунавските шавари да ми се правиш на последна инстанция и да правиш заключения.Просто живееш много далече от центъра на събитията и си неадекватен пич1Не става само по интернет.За това се кротни и си гледай животинките,нивите и там с каквото се занимаваш в прованса.
Виж какво, недоразуменията трябва да са изчистени още до 31.12. на предходната година. 31.03 е крайният срок за подаване на документите, които да показват, че си изряден, а не тепърва да се чистиш от недоборите. Докато се кара на компромиси, защото без тоя, оня или другия отбор не можело-така ще е-ще има неизчистени сметки. Ти колко пъти можеш да си разсрочиш плащанията към НАП и НОИ? Колко пъти ги разсрочват клубовете, и в частност ЦСКА? Ама имали били обезпечения и затова... а защо аз да не мога да не си плащам и след 5 години да им бия шута, за несъбираеми задължения?
Въздържай се от лични нападки и определения, защото ти изобщо не си идеален!
Не е точно така , ама нейсе.Така 2008г ни казаха да се оправи Лупи с НАП, ама Боби го замота и издухахме супата.Може с някои да имаш разплащания април или май и други такива .Да предствавиш разсрочени плащания или споразумения .За това е тоя буферен период иначе всичко приключваше на з1 март.Пак ти казвам далечко си .Индикациите са ,че почти всичко е оправено за сега.Най- проблемните НАП са получили едни пари.От горе малко са ги натиснали и сега ще чакат едни други пари по проспекта.За сега толкова.Като мине емисята и дойде генералния спонсор останалите.
А сега бягай в синия форум да питаш за данъците от последните три години и що нямат ГФО.Така малко за разнообразие иначе Дунав как е с паричните потоци .Наливате ли русенци свежа пара или гледате кво става по Софето.Демек воайорствате по народному.
Кировец написа:Кашчей написа:Кировец, ти си неспасяем случай защото четеш по диагоналната система и изобщо не си правиш труда да вникнеш в написаното.
Да, големите инвеститори, които вие така жадно чакате, няма да дойдат само заради усмивката на Лупи и Човека с пурите. Те затова са инвеститори, защото инвестират някъде, с цел печалба.
Последно се разберете с твоя мастер Томми - Иниеста на печалба ли е, инвеститор ли е, или е само фен с много пари.
onegavon написа: От горе малко са ги натиснали и сега ще чакат едни други пари по проспекта.За сега толкова.Като мине емисята и дойде генералния спонсор останалите.
Кашчей написа:onegavon написа:На заседанията се дават препоръки на неизрядните да си изчистят проблемите до края на срока.Обаче това няма как да стигне до покрайнините на България.Една от причините е,че такива като тебе воайорстват и живеят с проблемите на другите клубове , а не се интересуват от местните.Ти си класическият случай "На всяко гърне мерудия".Не може от дунавските шавари да ми се правиш на последна инстанция и да правиш заключения.Просто живееш много далече от центъра на събитията и си неадекватен пич1Не става само по интернет.За това се кротни и си гледай животинките,нивите и там с каквото се занимаваш в прованса.
Виж какво, недоразуменията трябва да са изчистени още до 31.12. на предходната година. 31.03 е крайният срок за подаване на документите, които да показват, че си изряден, а не тепърва да се чистиш от недоборите. Докато се кара на компромиси, защото без тоя, оня или другия отбор не можело-така ще е-ще има неизчистени сметки. Ти колко пъти можеш да си разсрочиш плащанията към НАП и НОИ? Колко пъти ги разсрочват клубовете, и в частност ЦСКА? Ама имали били обезпечения и затова... а защо аз да не мога да не си плащам и след 5 години да им бия шута, за несъбираеми задължения?
Въздържай се от лични нападки и определения, защото ти изобщо не си идеален!
TristaNNN написа:vaskonti написа:TristaNNN написа:vaskonti написа:Продажбите до момента не значат нищо. Изчакай края на емисията и тогава заповядай пак да обсъдим нещата.
Е как така не значат нищо? Ти направо ме разбиМоже и да греша де, но успешния край на емисията не зависи ли от продажбите до момента, и по-точно от продажбите към датата X?
Успешният край не зависи от продажбите към дата 30,03,2014. Ако така си разбрал нещата, трябва да ти кажа, че сериозно си се объркал.
Не съм споменавал датата 30,03,2014, не ми слагай думи в устатаУмишлено казах "датата Х", защото тогава евентуално "Процедурата ще се счита за успешна и акциите на клуба ще излязат на пода на борсата, ако по време на подписката се продадат 1 409 210 акции". Или греша
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 9 госта