modor написа:becks32milan написа:.....
Веднага си редактирай мнението.
Така харесва ли ти
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
modor написа:becks32milan написа:.....
Веднага си редактирай мнението.
becks32milan написа:Кой ти ходи на такава селска малка смотана планина като Витоша ?
ЕМИЛ написа:MCMXIII написа:modor написа:rhaegar написа:Ставайте и бърже за акции. Че Тотнъм като извадят милионите за Чочев, после ще се редите за дивиденти
Че и море шъ им правят
А ски писта кога?
На Витоша нема ли ?
ЕМИЛ написа:becks32milan написа:Кой ти ходи на такава селска малка смотана планина като Витоша ?
Вие от Пд къде ходите да карате ски ?
MCMXIII написа:modor написа:rhaegar написа:Ставайте и бърже за акции. Че Тотнъм като извадят милионите за Чочев, после ще се редите за дивиденти
Че и море шъ им правят
А ски писта кога?
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

becks32milan написа:ЕМИЛ написа:becks32milan написа:Кой ти ходи на такава селска малка смотана планина като Витоша ?
Банско, Копринка, Хижа Здравец, Бяла Черква, Чепеларе
rhaegar написа:Ставайте и бърже за акции. Че Тотнъм като извадят милионите за Чочев, после ще се редите за дивиденти
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
ЕМИЛ написа:becks32milan написа:ЕМИЛ написа:becks32milan написа:Кой ти ходи на такава селска малка смотана планина като Витоша ?
Ама си немате пловдивска , както ние софийска![]()
JackPackage написа:rhaegar написа:Ставайте и бърже за акции. Че Тотнъм като извадят милионите за Чочев, после ще се редите за дивиденти
Ша го сменят за Адебайор - новия Сидибе![]()
![]()
becks32milan написа:ЕМИЛ написа:becks32milan написа:ЕМИЛ написа:becks32milan написа:Кой ти ходи на такава селска малка смотана планина като Витоша ?
Ама си немате пловдивска , както ние софийска![]()
Кое ѝ е софийското ?Пистата на колко км е от града ?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта