ШЛ 1/4 финал: Манчестър Юнайтед - Байерн Мюнхен

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Re: ШЛ 1/4 финал: Манчестър Юнайтед - Байерн Мюнхен

Мнениеот MCMXIII » 31 мар 2014 09:05

За полуфиналите да ти вярваме ли :)
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 31 мар 2014 13:24

Най-логично е победа на Байерн, ама знае ли човека. Юнайтед има опитни играчи - всичко може да се случи.

При всички положения не очаквам Байерн да "смаже" Юнайтед, защото Пеп би бил доволен и на 0:2, докато при Хайнкес би било друго.

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 31 мар 2014 14:45

Аз съм сигурен,че Пеп няма да подцени Юнайтед!
Баварците трябва да играят концентрирано и ще се справят.
Дано са тренирали дузпи,че след последните две изпълнения на Алаба и Мюлер,Байерн май иска да прилича на Лудогорец... :mrgreen:
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Robbery
Контакти:

Мнениеот Robbery » 31 мар 2014 15:50

MCMXIII написа:За полуфиналите да ти вярваме ли :)

За полуфиналите е така.

Ето и статистиката. Горе в графата може да се смени страната и турнира. Тук например е показано немските отбори как са се справяли през различните години.

http://www.transfermarkt.de/en/uefa-cha ... CL_40.html
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 31 мар 2014 21:16

Съдия на мача утре ще е Карлос Веласко Карбайо. Свирил е по два мача и на двата отбора. При него Бавария и Манчестър винаги са побеждавали :roll:

***********************************************************************************************************************************************************************

Ето какво е казал Ариен Робен за срещата:

[center]Не ми харесва, че всички вече пратиха Байерн на полуфиналите [/center]

"За това как играят отборите преди мачовете от Шампионската лига никой не си спомня. Всеки трябва да следи себе си. На мен не ми харесва, че всички вече пратиха Байерн на полуфиналите, обяснявайки това с лошата форма на Манчестър Юнайтед. Лично аз не мисля, че мачовете ще бъдат лесни. Не трябва нито за минута да губим концентрация", каза холандският футболист пред сайта на Байерн.

Източник
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 01 апр 2014 01:16

Някой да не си помисля, че правя трагедии или драми от това, което ще напиша, но за мен срещата довечера е решаваща за отношението ми към Гуардиола и по-скоро към тактиката му. Аз съм фен на Байерн от години преди всичко заради играта и насладата която носи тя на милионите му фенове. Довечера е крайно време да видим Байерн в пълния му блясък, защото този сезон в ШЛ като изключим мачовете с боксьорите Лил и ЦСКА съм видял един единствен мач в който показахме това което можем и това е мача срещу Сити в Англия. Няма как да не се отбележи, че мачовете с Арсенал бяха изключително непрофесионално изиграни от Байерн. В първия мач ако Арсенал си бяха вкарали дузпата като нищо можеше и да не играем довечера, защото тази дузпа не беше от някаква гениалност или страхотна атака на противника, а от изключително смешната ни игра в първите 20 минути. Във втория мач отново бяхме бледо копие на Байерн от миналата година. Да не забравяме, че при втория мач със Сити и при двата мача с Арсенал противниците ни имаха изключително сериозни проблеми с контузени докато при нас проблемите бяха с максимум по 1 човек на мач и отново Байерн не показа почти нищо. Миналата година Байерн допусна отпускане в 1 мач и той беше домакинството на Арсенал ако дори може да се нарече отпускане или по-скоро липса шанс, но след него Байерн просто смазваше противниците си наред. Тази година бе допуснато отпускане срещу Сити, но не последва коренна промяна на играта в ШЛ, бе допуснато отпускане и срещу Арсенал в първия мач, но отново за реванша промяна никаква даже напротив играхме още по-слабо. Титлата в Бундеслигата е спечелена отдавна и да бием докрай няма да ни дадат повече от една титла. Мен че сме били направили две три хиляди паса или че Лам бил направил 100% успеваемост не ме топлят, защото 70% от пасовете ни са назад където никой нито пресира, но ние да трупаме бройка.
Байерн няма за какво друго да играе освен за ШЛ. Приказки за пестене на сили вече не минават. Не прилича на отбор, който може да има едва ли не два равностойни стартови състава да играе безобразно на собствения си стадион срещу отбор с куп кадрови проблеми и да се оправдаваме пестим сили. За къде ги пестим? Днес ще си проличи дали Гуардиола става за Байерн. Мен пасове и притежание на топката не ме интересуват. И Барселона срещу нас имаха голямо притежание, но бяха разбити и унижени. Това е БАЙЕРН!
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 01 апр 2014 01:56

^^^
Един съвет от мен без да си ми го искал :oops:
Просто свикни, че Хер Юп вече не е треньор на БАЙЕРН. По- скоро с това, че онова бе неговият стил. Това сега пак са неговите момчета, просто играят по друг начин. Колко е успешно, ще видим през май. Между другото те разбирам, защото в началото и на мен ми бе дразнещо, но свикнах. Най- хубавото е, че играчите са достатъчно добри та и те бързо привикват.
Онзи Байерн се опитваше да убие противника незабавно, този го прави по друг начин.

Живи и здрави да сме, пък довечера требе Бавария да бие!

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 01 апр 2014 09:45

Мен ме дразни най-вече изключително слабата игра в ШЛ последните 3 мача, а с този отбор дори с вързани очи да играят няма да има логично обяснение слабата игра. В същото време подобрение не видях. Ако и днеска играем така нямаме шанс срещу Реал, Челси или ПСЖ.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

germibobi
Контакти:

Мнениеот germibobi » 01 апр 2014 13:06

Neron написа:Някой да не си помисля, че правя трагедии или драми от това, което ще напиша, но за мен срещата довечера е решаваща за отношението ми към Гуардиола и по-скоро към тактиката му. Аз съм фен на Байерн от години преди всичко заради играта и насладата която носи тя на милионите му фенове. Довечера е крайно време да видим Байерн в пълния му блясък, защото този сезон в ШЛ като изключим мачовете с боксьорите Лил и ЦСКА съм видял един единствен мач в който показахме това което можем и това е мача срещу Сити в Англия. Няма как да не се отбележи, че мачовете с Арсенал бяха изключително непрофесионално изиграни от Байерн. В първия мач ако Арсенал си бяха вкарали дузпата като нищо можеше и да не играем довечера, защото тази дузпа не беше от някаква гениалност или страхотна атака на противника, а от изключително смешната ни игра в първите 20 минути. Във втория мач отново бяхме бледо копие на Байерн от миналата година. Да не забравяме, че при втория мач със Сити и при двата мача с Арсенал противниците ни имаха изключително сериозни проблеми с контузени докато при нас проблемите бяха с максимум по 1 човек на мач и отново Байерн не показа почти нищо. Миналата година Байерн допусна отпускане в 1 мач и той беше домакинството на Арсенал ако дори може да се нарече отпускане или по-скоро липса шанс, но след него Байерн просто смазваше противниците си наред. Тази година бе допуснато отпускане срещу Сити, но не последва коренна промяна на играта в ШЛ, бе допуснато отпускане и срещу Арсенал в първия мач, но отново за реванша промяна никаква даже напротив играхме още по-слабо. Титлата в Бундеслигата е спечелена отдавна и да бием докрай няма да ни дадат повече от една титла. Мен че сме били направили две три хиляди паса или че Лам бил направил 100% успеваемост не ме топлят, защото 70% от пасовете ни са назад където никой нито пресира, но ние да трупаме бройка.
Байерн няма за какво друго да играе освен за ШЛ. Приказки за пестене на сили вече не минават. Не прилича на отбор, който може да има едва ли не два равностойни стартови състава да играе безобразно на собствения си стадион срещу отбор с куп кадрови проблеми и да се оправдаваме пестим сили. За къде ги пестим? Днес ще си проличи дали Гуардиола става за Байерн. Мен пасове и притежание на топката не ме интересуват. И Барселона срещу нас имаха голямо притежание, но бяха разбити и унижени. Това е БАЙЕРН!

Абсолютно те подкрепям. Няколко неща бих добавил:
1. Тактически според мен Гуардиола е доста добре, просто стила му на игра не е приятен за гледане. Точно с тактика и класата на играчите си взехме доста мачове този сезон.
2. Лошото, че точно заради индивидуалната класа на играчите не лъсват някои проблеми в отбора. Дортмунд имат твърде много проблеми с контузии този сезон да ни конкурират.
3. Тези глупости със статиските за пасове и за мен са много дразнещи. Предпочитам да бием с 5-0, отколкото с 2-0 и 90% притежание на топката. Нещо, което казах още от началото е, че Гуардиола трябва да осъзнае, че Байерн разби тики-така тактиката му на пух и прах и няма смисъл да я налага (дори и видоизменена в Байерн). В домакинския мач с Арсенал, почти заиграхме като Барса. Имаме шанс за контра, а ние връщаме назад топката. :roll:
4. Байерн винаги е играел атакуващ, открит и тотален футбол. Заради тази философия повечето сме фенове на отбора и не искам някой треньор да я разваля.

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 01 апр 2014 13:28

germibobi написа:
Neron написа:Някой да не си помисля, че правя трагедии или драми от това, което ще напиша, но за мен срещата довечера е решаваща за отношението ми към Гуардиола и по-скоро към тактиката му. Аз съм фен на Байерн от години преди всичко заради играта и насладата която носи тя на милионите му фенове. Довечера е крайно време да видим Байерн в пълния му блясък, защото този сезон в ШЛ като изключим мачовете с боксьорите Лил и ЦСКА съм видял един единствен мач в който показахме това което можем и това е мача срещу Сити в Англия. Няма как да не се отбележи, че мачовете с Арсенал бяха изключително непрофесионално изиграни от Байерн. В първия мач ако Арсенал си бяха вкарали дузпата като нищо можеше и да не играем довечера, защото тази дузпа не беше от някаква гениалност или страхотна атака на противника, а от изключително смешната ни игра в първите 20 минути. Във втория мач отново бяхме бледо копие на Байерн от миналата година. Да не забравяме, че при втория мач със Сити и при двата мача с Арсенал противниците ни имаха изключително сериозни проблеми с контузени докато при нас проблемите бяха с максимум по 1 човек на мач и отново Байерн не показа почти нищо. Миналата година Байерн допусна отпускане в 1 мач и той беше домакинството на Арсенал ако дори може да се нарече отпускане или по-скоро липса шанс, но след него Байерн просто смазваше противниците си наред. Тази година бе допуснато отпускане срещу Сити, но не последва коренна промяна на играта в ШЛ, бе допуснато отпускане и срещу Арсенал в първия мач, но отново за реванша промяна никаква даже напротив играхме още по-слабо. Титлата в Бундеслигата е спечелена отдавна и да бием докрай няма да ни дадат повече от една титла. Мен че сме били направили две три хиляди паса или че Лам бил направил 100% успеваемост не ме топлят, защото 70% от пасовете ни са назад където никой нито пресира, но ние да трупаме бройка.

Абсолютно те подкрепям. Няколко неща бих добавил:
1. Тактически според мен Гуардиола е доста добре, просто стила му на игра не е приятен за гледане. Точно с тактика и класата на играчите си взехме доста мачове този сезон.
2. Лошото, че точно заради индивидуалната класа на играчите не лъсват някои проблеми в отбора. Дортмунд имат твърде много проблеми с контузии този сезон да ни конкурират.
3. Тези глупости със статиските за пасове и за мен са много дразнещи. Предпочитам да бием с 5-0, отколкото с 2-0 и 90% притежание на топката. Нещо, което казах още от началото е, че Гуардиола трябва да осъзнае, че Байерн разби тики-така тактиката му на пух и прах и няма смисъл да я налага (дори и видоизменена в Байерн). В домакинския мач с Арсенал, почти заиграхме като Барса. Имаме шанс за контра, а ние връщаме назад топката. :roll:
4. Байерн винаги е играел атакуващ, открит и тотален футбол. Заради тази философия повечето сме фенове на отбора и не искам някой треньор да я разваля.

Съгласен съм на 100% и с двамата.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Върни се в “Байерн”