[13.11.09г.] България - Шахтьор Донецк

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

someone
Контакти:

Re: [13.11.09г.] България - Шахтьор Донецк

Мнениеот someone » 13 ное 2009 21:21

acmilan написа:Колега,напълно съм съгласен с теб.Чиста подигравка беше това с Иво.По принцип подкрепям Мъри,но понякога не мога да го разбера.Да не би в следващите квалификации Веско Минев и Пелето да играят централни защитници?Нали се обиграва отборът сега?Въпроси без отговор...

Въобще някой, ако знае какво прави в БФС, като се почне от шефовете до спортно-техническото ръководство на Националния ни отбор... аз трамвай ставам... :roll:

Потребителски аватар
1948CSKA
Контакти:

Мнениеот 1948CSKA » 13 ное 2009 21:43

DukeUnv написа:Срам, срам, срам!!! Ако видите коментарите за мача в тая тема преди него най-много 2-3 са казали, че можем да направим нещо! Как може СТРАНА да не може да победи КЛУБЕН ОТБОР?!

Ама това не е клубен отбор бе приятелю. Виж хората са си направили труда да проверят всеки един играч на Луческу и ще разбереш, че това е пълно малоумие:

Вратари:

Юрий Вирт - вратарят е 35-годишен. През последните 3 сезона не е изиграл нито един мач за Шахтьор;

Артьом Тетенко - вратарят е от академията на клуба. Роден е на 12 февруари 1991 година.

Защитници:

Тамаш Хюбшман - чешки 28-годишен централен защитник. През този сезон е играл в пет мача (в единия от тях влиза като резерва);

Микола Ишченко - десен бек на 26 години. През този сезон е играл в 4 мача и си е заработил 2 жълти картона.

Олександър Чижов - централен защитник. През този сезон е играл в 4 мача. 23-годишен.

Владимир Йезерский - играе бек и на двата фланга. 32-годишен. Всъщност не играе, защото през този сезон няма нито един мач, а през отминалия е записал 8 шампионатни двубоя;

Жозе Леонардо - Привлечен от Шахтьор през сезон 2005/2006. На 23-години. Централен защитник. През последните 3 години е преотстъпван в родината си Бразилия. През миналия шампионат е записал 1 мач за Вашко да Гама. През този сезон няма нито един мач за Шахтьор.

Полузащитници:

Олексий Полянский - десен външен халф на 23 години. През този сезон има записани 3 мача (един като резерва). През миналия е бил преотстъпен на Иличевск, където играе в 4 мача (един, като резерва);

Александър Караваев - хлапе от академията на Шахтьор. Роден на 2 юни 1992 година. не е помирисвал първия отбор;

Станислав Причиненко - още едно от хлапетата. Роден на 26 юни 1991 година. Ще обгаря около батковците от България;

Игор Дуляй - сръбски 30-годишен халф, който за последните два сезона има общо 20 мача, като в 7 от тях е влизал почти като тактическа смяна;

Мариус Левандовски - 30-годишен полски ляв външен халф. През последните два сезона е играл в 22 мача, като в 4 е бил резерва. Отбелязал е за тези две години и 2 гола;

Луиш Фернандо (Фернандиньо) - бразилски външен халф, играе и по двата фланга. 24 годишен. През този сезон е изиграл 8 мача и е вкарал 3 гола. През миналия има 21 мача (2 като резерва) с отбелязани 5 попадения;

Жадсон Родригеш - 26-годишен бразилски халф-нападател, едно от интересните имена. През този сезон е изиграл 11 мач (2 от тях, като резерва), вкарал е 6 гола и е заработил 3 жълти картона;

Илсон Перейра (Илсиньо) - 24-годишен бразилски десен външен халф. За последните два сезона е изиграл 21 мача (8 като резерва) и е вкарал 2 гола;

Вилиян Боргеш да Силва - бразилец. Много талантлив 21-годишен плеймейкър. През този сезон е играл 8 мача (2 като резерва) и е отбелязал 1 гол. Прави впечатление, че през миналия е играл цели 29 мача (8 от тях, като резерва) и е вкарал 5 гола;

Нападатели:

Луиш Адриано де Соуса - бразилец. 22-годишен нападател. През този сезон е играл в 10 мача (в 1 е влязъл, като резерва) и е вкарал цели 6 гола. Заработил е един жълт картон;

Олександър Хладкий - централен нападател на 22 години. През този сезон е играл в 11 мача (в 3 от тях, като резерва), нанизал е 3 гола и е получил 1 жълт картон;

Руслан Фомин - централен нападател на 22 години. През миналия сезон е играл в 2 мача (1 от тях, като резерва), а през този в нито един;

Джулиус Агахова - нигериец на 27 години. През този сезон хич го няма на терена. Записал е 8 мача (5 от тях, като резерва) и е вкарал 1 гол. През миналия е влязъл в 29 (5 от тях, като резерва) и е отбелязал 6 гола.

http://www.prosport.bg/news/9666-Sram-S ... no-00.html

Потребителски аватар
Lyubooo
Контакти:

Мнениеот Lyubooo » 13 ное 2009 21:55

"много полезна контрола"!?!
то да бяха си спретнали една двустранна игра след тренировката щеше да е по-полезно!
Мъри-Тигана* бил много доволен от защитата!?!
а великите ни халфове и нападатели нито един път не успяха да матират разпасания отбор на Шахтьор!
Казва че сме играли с 3 халфа, ако сложим че имахме и 1 нападател, то следва че сме играли с 6 защитника!?! Е как Шахтьор да ни вкара гол, то и Барса ще се затрудни!
После се вайка че не сме си вкарали положенията!?! Ами как да вкараме, нали го няма Бербатов, че само той горкия се навива да вкарва на малки отбори в неважни мачове!
После казва: "можем да се противопоставим на големите отбори"!?! Абе хасковски селянин, недообразован, всички тея големи отбори са идвали със страх на "Васил Левски", но ти заедно с Перуката ще промениш това!

* - Мъри-Тигана - широк от към самочувствие, плитък от към качества (бел. авт. - Тигана- идва от "тиган" - кухненски съд, предимно е с голям диаметър и плитък като дълбочина)
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 13 ное 2009 22:21

Общо взето скучен мач от това което слушах по Дарик.За пореден път се показа,че с Бербатов или без него все тая,определено Стилян е истинският капитан на отбора

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 13 ное 2009 22:41

milen.hristov написа:Общо взето скучен мач от това което слушах по Дарик.За пореден път се показа,че с Бербатов или без него все тая,определено Стилян е истинският капитан на отбора

Това има ли,всъщност,някакво значение,щот нещо не чаткам?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 13 ное 2009 22:52

deepblue1963 написа:
milen.hristov написа:Общо взето скучен мач от това което слушах по Дарик.За пореден път се показа,че с Бербатов или без него все тая,определено Стилян е истинският капитан на отбора

За мен има тея момчета,Валери и Рангелов сигурно нямат таланта на тоя с диадемката но пък играят с много повече хъс.Мисля знаеш че да станеш добър играч се изисква 90% работа(аз бих добавил и характер) и 10% талант

Потребителски аватар
1948CSKA
Контакти:

Мнениеот 1948CSKA » 13 ное 2009 23:15

ВИДЕОРЕПОРТАЖ. ГЛЕДАМ СМЕ СЕ РАЗМИНАЛИ ОТ ГОЛЧЕ В НАШАТА ВРАТА...

http://www.prosport.bg/videos/9673-Bylg ... VIDEO.html

Потребителски аватар
fabregas_949
Контакти:

Мнениеот fabregas_949 » 13 ное 2009 23:49

milen.hristov написа:
deepblue1963 написа:

За мен има тея момчета,Валери и Рангелов сигурно нямат таланта на тоя с диадемката но пък играят с много повече хъс.Мисля знаеш че да станеш добър играч се изисква 90% работа(аз бих добавил и характер) и 10% талант

+1
[center][wrapimg=]http://img708.imageshack.us/img708/6629/55829510150908834689008.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Lyubooo
Контакти:

Мнениеот Lyubooo » 14 ное 2009 00:23

milen.hristov написа:Мисля знаеш че да станеш добър играч се изисква 90% работа(аз бих добавил и характер) и 10% талант

хохохохохо
човече ти ме накара да се засмея бе!
аз си мислех че е нужно:
1- да имаш богати и влиятелни родители или роднини
2- скъп, но ефективен мениджър
3- да чукаш шефска дъщеря
4- а , да, и все пак да знаеш по кой ръб да риташ топката!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
San-Jose
Контакти:

Мнениеот San-Jose » 14 ное 2009 00:54

Мърльо пак ли се е изцепил след геройското 0:0 срещу дубъла на Шахтьор :mrgreen:

Върни се в “Архив”