Недоразумението-плейофи....
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Недоразумението-плейофи....
Гледам с интерес почти всички мачове от горната седмица,които дават по телевизията.Със сигурност нямаше да гледам с интерес мачове като Литекс-Любимец.За съжаление има един отбор,който определено не играе за победа в дадени мачове.И това е Локомотив Пловдив-ясно е че там водещи са схемите на Тото Динев.Останалите 6 отбора правят интересни за гледане мачове-ако не с високо качество,поне се хвърлят здраво.
rebel написа:okz написа:Формата си е много добре. Прави ми впечатление ,че предимно фенове на Черноморец , Берое и др отбори от долната седмица реват против формата. А на мен ми харесва много повече да гледам сега Лудогорец - Ботев, вместо Лудогорец да имат протоколен мач с Пирин ГД , а Ботев да играе с Черноморец , където Херо редовно не си дава зор срещу Мъди.
Да сте се класирали горе ,та да ви е интересно. Това ,че Локо Пд в момента са във финансов колапс е съвсем друга тема. Сигурен съм ,че уговорени мачове в горната седмица почти няма и няма и да има. Всички отбори имаха на разположение 26 кръга,за да покажат ,че са достойни за горната седмица. Стига рИвахте.
На теб какъв ти е проблема, човека си коментира просто, кво толкова е казал. И си мисля че 4 софииски отбора са много за формат от 12 отбора. Пък по-големи ревльовци от цесекари и левскари няма...
Именно. Аз съм се примирил с отпадането. Знаех го още преди плейофите.
Ама сигурно щеше да ревеш,ако отбора ти е с повече точки от 6-ия и играе с Гоцето,нали ???
Просто си мисля,че не е измислено както трябва. Никви претенции за отбора си нямам.
Както каза един колега,ще се оправи с времето. Вероятно !!!

[center]
[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

PFC Litex написа:Logical person написа:PFC Litex написа:Logical person написа:Това с плейофите е временно, докато отборите станат 10 и играят по 4 пъти, без да се дели групата. Дори при 12 отбора могат да играят по 4 пъти, ако се съкрати с 3 седмици зимната пауза. Просто има един период на преход дето нито е риба, нито е рак.
Отборите НЯМА да стават 10, ще бъдат 12, но все още никой не е казал по каква система ще се играе, единствено се моля да е е по датската, в която отборите се срещат по три пъти един срещу друг.
И третия мач на чий терен се играе ? Би трябвало да е на неутрален, но тук нямаме толкова много стадиони, че да се намира винаги равно-отдалечен от двата отбора.
Пропуснал съм буквата Н, мнението ми е, че НЕ трябва да е по датската система, иначе за определяне на домакина в третия мач най-справедливо е да се гледат преките двубой и който има предимство взема домакинството.
Аз съм привърженик на датската система ,даже и моят отбор да е ощетен ,но по принцип се падат по 6 домакинства и 5 гостувания ,а и много ясно че който е първи в редовния сезон ще има предимство срещу 2 и 3 в класирането ,а и мачовете се знаят предварително кой срещу кого ще играе спрямо класирането в редовния сезон.33 мача са идеално за нашето първенство и климат .
Супер си е системата тоя сезон.
Напълно съм съгласен с теорията за безсмислието на плейофната система. Ще има смисъл, ако има и смяна на местата на отбори от двете седмици, но пак се обезсмисля разделянето
[offtopic]
тази простотия която съм написал, чак на мен ми се струва супер смешна......има смисъл, но пак няма смисъл
[/offtopic]
[offtopic]

А какво толкова ви дразни ако примерно Берое завърши с 80 точки а пред тях 6ия и 7ия имат по 70+ точки? Нещо невъзможно за асимилиране ли виждате , плаши ли ви нещо? Не мога да разбера тая ваша голяма тревога ,че Берое можело да мине по точки Локо ,а ще за зад тях. Има си регламент и според него след отделянето на групата в две плейофни фази никой отбор не може да премине от едната в другата половина. Примирили сте се с изпадането ,ама не сте се примирили да играете само "кофти" мачове , а искате да се срещате срещу добрите
това е истината...А не ,че не виждате ,че има по-стойностни мачове и първенството е по-интересно.

-
- Контакти:
Как така Берое вече е във първата седмица? Въпреки че има повече точки от Локо Пд, според мен трябва са на 8-мо място!
- hristo1306
- Контакти:
Абе, има нещо не изпипано ! Честно ли ще бъде,ако М. Камбуров стане голмайстор на първенството ! След като вкарва по 3 гола на мач с отбори на "Черноморец", Нафтата, Г. Делчев и Любимец ???
okz написа:А какво толкова ви дразни ако примерно Берое завърши с 80 точки а пред тях 6ия и 7ия имат по 70+ точки? Нещо невъзможно за асимилиране ли виждате , плаши ли ви нещо? Не мога да разбера тая ваша голяма тревога ,че Берое можело да мине по точки Локо ,а ще за зад тях. Има си регламент и според него след отделянето на групата в две плейофни фази никой отбор не може да премине от едната в другата половина. Примирили сте се с изпадането ,ама не сте се примирили да играете само "кофти" мачове , а искате да се срещате срещу добритетова е истината...А не ,че не виждате ,че има по-стойностни мачове и първенството е по-интересно.
Не ме дразни,бе пич. Кво да ме дразни. Нито съм от Берое,нито ми пука за някой различен от Черноморец отбор.
Просто не е измислено както трябва. А и колегата отгоре е дал пример с Камбуров . Това честно ли ще е ???
[center]
[/center]

okz написа:Формата си е много добре. Прави ми впечатление ,че предимно фенове на Черноморец , Берое и др отбори от долната седмица реват против формата. А на мен ми харесва много повече да гледам сега Лудогорец - Ботев, вместо Лудогорец да имат протоколен мач с Пирин ГД , а Ботев да играе с Черноморец , където Херо редовно не си дава зор срещу Мъди.
Да сте се класирали горе ,та да ви е интересно. Това ,че Локо Пд в момента са във финансов колапс е съвсем друга тема. Сигурен съм ,че уговорени мачове в горната седмица почти няма и няма и да има. Всички отбори имаха на разположение 26 кръга,за да покажат ,че са достойни за горната седмица. Стига рИвахте.
Феновете на Берое не рИват, че отбора им е във втората седмица. Може да ни е яд, но никой не ни е виновен. Това е преобладаващото мнение в Стара Загора. Берое загуби точки от отбори от втората седмица-Черноморец, Локо Сф, Пирин Гд. Доста отбори от първата седмица се радват, че Берое не е в първата седмица, защото имат негативна статистика срещу Берое това първенство (Левски, Черно море, Локо Пд, Ботев Пд). Но лятото идва, с него новия сезон и тогава пак ще се срещнем

Върни се в “Футбол - България”