Черно Море - Локо Пд 30.03.2014 / 15.45 ч.
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Черно Море - Локо Пд 30.03.2014 / 15.45 ч.
Днес не играхме кой знае какво,но срещу нас беше и един безобразно слаб отбор.Още есента Локо Пд ми направиха впечатление на дърводелци,а днес го и затвърдиха - отново ритаха нагоре с боца,падаха за фалове,за да центрират и да се блъскат,барем някой вкара с глава.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
Мнениеот Готвача на 30 Мар 2014 18:21
BS1913 написа:Браво на момчета.Дано докрая да объркаме сметките на всички и да трупаме точки.
САМО ТИЧА!
На нас точки не ни трябват,защото после ще се чудим какво да правим с тях.На нас ни трябва само да бъркаме сметки,но лошото е че пак опира до едни точки които ще спечелим.Въртим се в омагьосан кръг ми се струва.И колкото повече ТИМ искат да сме далече от Европа,толкова ние се доближаваме до там,сякаш напук.
Е по-голяма глупост не бях чел отдавна.В едно и също мнение,някой сам да си противоречи

piconero написа:
Мнениеот Готвача на 30 Мар 2014 18:21
BS1913 написа:Браво на момчета.Дано докрая да объркаме сметките на всички и да трупаме точки.
САМО ТИЧА!
На нас точки не ни трябват,защото после ще се чудим какво да правим с тях.На нас ни трябва само да бъркаме сметки,но лошото е че пак опира до едни точки които ще спечелим.Въртим се в омагьосан кръг ми се струва.И колкото повече ТИМ искат да сме далече от Европа,толкова ние се доближаваме до там,сякаш напук.
Е по-голяма глупост не бях чел отдавна.В едно и също мнение,някой сам да си противоречиКакво всъщност искаше да кажеш ?Собственика е против,а играчите го саботират ли ? Дали скоро да очакваме глоби за победите ?Доста се размива,кои са " Ние" и кои "Вие",а и "Те"
Просто се иска да четеш и да мислиш,нищо повече.Но ми харесва как искаш да ми припишеш собствената си несъстоятелност,наричайки я с думата глупост.Ако след като го прочетеш,отново не можеш да разбереш какво съм казал ,можеш да ме попиташ на лични.Ще ти обясня,не се притеснявай.

Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
-
- Контакти:
Как скандираха под Козирката:
БА КА РИ,БА КА РИ,
БА КА РИ,БА КА РИ
БА КА РИ,БА КА РИ,
БА КА РИ,БА КА РИ
Черно море-първият шампион по футбол в България