Черно Море - Локо Пд 30.03.2014 / 15.45 ч.

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

ShooterMan
Контакти:

Re: Черно Море - Локо Пд 30.03.2014 / 15.45 ч.

Мнениеот ShooterMan » 30 мар 2014 19:33

Днес не играхме кой знае какво,но срещу нас беше и един безобразно слаб отбор.Още есента Локо Пд ми направиха впечатление на дърводелци,а днес го и затвърдиха - отново ритаха нагоре с боца,падаха за фалове,за да центрират и да се блъскат,барем някой вкара с глава.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
piconero
Контакти:

Мнениеот piconero » 30 мар 2014 21:08

Мнениеот Готвача на 30 Мар 2014 18:21

BS1913 написа:Браво на момчета.Дано докрая да объркаме сметките на всички и да трупаме точки.

САМО ТИЧА!

На нас точки не ни трябват,защото после ще се чудим какво да правим с тях.На нас ни трябва само да бъркаме сметки,но лошото е че пак опира до едни точки които ще спечелим.Въртим се в омагьосан кръг ми се струва.И колкото повече ТИМ искат да сме далече от Европа,толкова ние се доближаваме до там,сякаш напук.

Е по-голяма глупост не бях чел отдавна.В едно и също мнение,някой сам да си противоречи :lol: Какво всъщност искаше да кажеш ?Собственика е против,а играчите го саботират ли ? Дали скоро да очакваме глоби за победите ?Доста се размива,кои са " Ние" и кои "Вие",а и "Те" :)

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 30 мар 2014 22:55

piconero написа:

Мнениеот Готвача на 30 Мар 2014 18:21

BS1913 написа:Браво на момчета.Дано докрая да объркаме сметките на всички и да трупаме точки.

САМО ТИЧА!

На нас точки не ни трябват,защото после ще се чудим какво да правим с тях.На нас ни трябва само да бъркаме сметки,но лошото е че пак опира до едни точки които ще спечелим.Въртим се в омагьосан кръг ми се струва.И колкото повече ТИМ искат да сме далече от Европа,толкова ние се доближаваме до там,сякаш напук.

Е по-голяма глупост не бях чел отдавна.В едно и също мнение,някой сам да си противоречи :lol: Какво всъщност искаше да кажеш ?Собственика е против,а играчите го саботират ли ? Дали скоро да очакваме глоби за победите ?Доста се размива,кои са " Ние" и кои "Вие",а и "Те" :)

Просто се иска да четеш и да мислиш,нищо повече.Но ми харесва как искаш да ми припишеш собствената си несъстоятелност,наричайки я с думата глупост.Ако след като го прочетеш,отново не можеш да разбереш какво съм казал ,можеш да ме попиташ на лични.Ще ти обясня,не се притеснявай. ;)
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

ticha i vladislav
Контакти:

Мнениеот ticha i vladislav » 31 мар 2014 09:33

Как скандираха под Козирката:
БА КА РИ,БА КА РИ,
БА КА РИ,БА КА РИ
Черно море-първият шампион по футбол в България

Върни се в “Черно море”