Тема за Станимир Стоилов (Ботев Пд)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Тема за Станимир Стоилов
Ако Топчо направи хубав сезон с Левски ще се бетонира там и Мъри ще остане с пръст фостата 

Re: Иди ми - дойди ми! Бултрасите пак скочиха на Мъри и ко
Eric_Cantona написа:костенурк написа:boabbb написа:Феновете на Ботев отказаха да пътуват в Разград заради "левскарите"
тва кой ти го каза бре Лупи.гледаи си фалиралия отбор.евролиценз през крив макарон.Ботев пак ще играе на мястото на Цецъ.Цецъ сателит на Ботев
Кой е тоя отбор Ботев? Доколкото знам вие сте Металик Сопот нямате нищо общо с Ботев Пловдив?
Човек може и да е глупав, но по-добре да си мълчи вместо да го доказва на всеослушание.
Пичове, имам пресантиман, че днес Мъри взима мача в Разград 

Кировец написа:Пичове, имам пресантиман, че днес Мъри взима мача в Разград
Как? Със страхлив футбол ли?
STENLI написа:Кировец написа:Пичове, имам пресантиман, че днес Мъри взима мача в Разград
Как? Със страхлив футбол ли?
С прецизна игра на контра. Лудогорец са силни срещу отбори, които играят открито и остават празни пространства.
Страх лозе пази е казал народа.

Ще ги ударите. Въпреки, че за нас - ЦСКА ще е по-ДО(б)РЕ да не печелите 3-те точки.

- El Grande Capitan
Кировец написа:Пичове, имам пресантиман, че днес Мъри взима мача в Разград
Какъв е този розАв оптимизъм рано зарана в неделя,м?
Хората още не са се събудили,пият кафе,боли ги главата от снощните веселби,нашия станал рано рано,нахилил се бодър и подвиква оптимистично...бахти.....
На 23 юли с.г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за заличаване на регистрацията на "Локомотив" Пловдив и за преименуване на "Велбъжд" в "Локомотив".
El Grande Capitan написа:Кировец написа:Пичове, имам пресантиман, че днес Мъри взима мача в Разград
Хората още не са се събудили,пият кафе,боли ги главата от снощните веселби,нашия станал рано рано,нахилил се бодър и подвиква оптимистично...бахти.....
От дълго време си саднат. Помня, че последно си водехме дискусия преди мача Ботевъ 2- 1 ЦСКА и останах с много добри впечатления за теб и обноските ти.
В последно време обаче нещо те тормози здраво и само хейтиш. Що така?

- El Grande Capitan
Кировец написа:El Grande Capitan написа:Кировец написа:Пичове, имам пресантиман, че днес Мъри взима мача в Разград
От дълго време си саднат. Помня, че последно си водехме дискусия преди мача Ботевъ 2- 1 ЦСКА и останах с много добри впечатления за теб и обноските ти.
Ебавам се бе....

Дано да си прав...
На 23 юли с.г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за заличаване на регистрацията на "Локомотив" Пловдив и за преименуване на "Велбъжд" в "Локомотив".
El Grande Capitan написа:Кировец написа:El Grande Capitan написа:Кировец написа:Пичове, имам пресантиман, че днес Мъри взима мача в Разград
Ебавам се бе....![]()
![]()
Дано да си прав...
Според мен ще е изненада, ако днес Лудогорец ви победи. Знам, че е смешно, ама някак си съм оптимист за един нестандартен развой спрямо последните 2 мача без победа за класните трансфери в Ботевъ.

- El Grande Capitan
Кировец написа:Според мен ще е изненада, ако днес Лудогорец ви победи. Знам, че е смешно, ама някак си съм оптимист за един нестандартен развой спрямо последните 2 мача без победа за класните трансфери в Ботевъ.
Трансферите сами по себе си не решават нищо-ето например ако аз съм тренер и ми докарат Меси,Роналдо,Рууни и Рибери и аз зема да сложа Лео ляв бек,Роналдо-централен защитник,Рибери-дефанзивен халф а нашто прасе-на вратата че добре я запълва,няма да постигнем кой знае какво...
Днес ще играем много дефанзивно и затворено и някъв успех може да се постигне само с щур късмет....