Кой точно се опитваш да убедиш с тези безумни статистики и факти,себе си или останалите?Да ми сравняваш мач с мач е просто смехотворно.Направили сме равен с леверите,а вие сте ги били с 0-5 и какво?И за какво даваш статистика с разни немски отбори от сорта на Шалке и Волфсбург,като вие играете с Байерн?И не ти стига резила,ами и си постнал коментари на някакъв лунатик,какво общо има това с мача,пак питам?Изчакай си мача да дойде и си го изгледай като пич,няма нужда да се пънеш с подобни глупости.С които явно искаш да се успокоиш,ако не ти понася напрежението,значи си избрал грешен спорт.Каквото има да става ще стане,без значение какво мислим ние и какви прогнози даваме.Мачът се решава на терена,а не със статистики и факти.
Откъде пък сметна,че целта ми е да убеждавам някого!?
Считам това за доста любопитен детайл,особено на фона на яркия контраст в представянето на Юнайтед и Байерн до момента през сезона.Някакъв проблем ли е това за теб!?
Ако не си забелязал,целия този контекст съм го причислил в т.нар "кръг на шегата",просто за разчупване на атмосферата...Доктора25 е интелигентно момче,но както ясно се вижда..просто не му върви в прогнозите що се отнася до Манчестър Юнайтед!
Не се тревожи за мен,по-добре гледай себе си
Да,абсолютно съм съгласен с финалното ти изречение!