Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот smoothc » 29 мар 2014 23:53

ralka_levskarka написа:Арсенал играели най- хубавия футбол в Англия :roll:

Тц..тази година Ливърпул са най-атрактивни,следвани от Манчестър Сити и Саутхемптън,факт!

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 29 мар 2014 23:54

smoothc написа:

Тц..тази година Ливърпул са най-атрактивни,следвани от Манчестър Сити и Саутхемптън,факт!

И аз това казах. И само не знам звездите на Ливърпул къде са, сигурно Хендерсън :mrgreen:

dreben23 написа:Арсенал днес показа, че има отбор за титлата, даже без контузените. Вижте с какви ресурси разполагате, вижте тези на Арсенал и ще разберете и кой трябва да стане шампион и няма да е незаслужено, ако се случи. За ваше нещастие Арсенал все още е в борбата за титлата, след мача с Евертън програмата става малко по-лека и при най-малките грешки на останалите, ще се възползваме. ;)

Ще има още интересни резултати. :)

Асренал днес категорично смачка Сити и само късмета ги спаси от загубата. Гордея се, че момчетата дадоха всичко от себе си!
Истината е, че по-заслужен шампион от Арсенал нямаше да има тази година с проблемите със състава и всичко. Вярно, че намалихме оборотиите след Нова година, но е и вярно, че бяхме най-силният отбор през огромна част от сезона. :P Само че никога няма да го признаете- Арсенал играе най-хубавия футбол в Англия с или без футболисти, Байерн може да го потвърди! :)

Титлата не е всичко в крайна сметка, за мен е важна и играта, заради нея съм избрал да съм фен на тоя отбор. :)
Поставете се на мястото на Арсенал да видим щяха ли да издържат при същите условия отборите ви, щяха другия път. Като им махнеш Суарез, Негредо,Джеко, Агуеро, Етоо и т.н. са едни най-обикновени средняци. Докато Арсенал играе хубаво и без такива звезди, изводите си ги правете вие. :)
Днес този Арсенал който видях, ако така изиграе всичките мачове до края, въобще няма да ме е яд за титлата. Повече ме интересува да показваме хубав футбол, а днес бяхме наистина великолепни. :)

Фаворит за мен сега вече е Ливърпул, но мисля, че и те ще сбъркат някъде, а от директните двубои пък печелим ние, защото лидерите ще губят точки. :)
Последна промяна от ralka_levskarka на 29 мар 2014 23:55, променено общо 1 път.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 29 мар 2014 23:55

Най-добрият футбол играем ние, когато срещу нас има отбор, който също се опитва да играе :lol:
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 29 мар 2014 23:56

ralka_levskarka написа:
MCMXIII написа:

Кой го казва това?

dreben23, което за мен не е вярно и тамън спорим :mrgreen: Били надиграли Сити..

Те според него бяха размазали Байерн. Пък и играчите на Бавария били наляли гипса, което личало от... интервютата преди мачовете.
Може :)
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 29 мар 2014 23:56

Аз не мога да разбера какво стана с Реал. От нивото от дербито с Барса - до спъването в топката на играчи като Бензема и Бейл срещу Райо
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 29 мар 2014 23:58

MCMXIII написа:
ralka_levskarka написа:
MCMXIII написа:

Кой го казва това?

dreben23, което за мен не е вярно и тамън спорим :mrgreen: Били надиграли Сити..

Те според него бяха размазали Байерн. Пък и играчите на Бавария били наляли гипса, което личало от... интервютата преди мачовете.
Може :)

100 про. Доста от коментарите му се неадекватни за мен. Съжалявам, но не може от три отбора да получиш по 6 гола /и то от претендентите/ и да твърдиш, че играеш най- хубавия футбол.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 30 мар 2014 00:00

ehh написа:Аз не мога да разбера какво стана с Реал. От нивото от дербито с Барса - до спъването в топката на играчи като Бензема и Бейл срещу Райо

Директива 8-)

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 30 мар 2014 00:06

Най-заслужили били, те зат'ва поеха 17 гола в мачовете срещу Челси, Сити и нас
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 30 мар 2014 00:08

rhaegar написа:Най-добрият футбол играем ние, когато срещу нас има отбор, който също се опитва да играе :lol:

Защо!? Всеки играе според това,колко са му възможностите и най-вече според това,доколко му позволи съперника!
Но е факт,че срещу отбори "практикуващи футбол от 19-век"...Челси изпитва доста сериозни проблеми :)

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 30 мар 2014 00:10

smoothc написа:
rhaegar написа:Най-добрият футбол играем ние, когато срещу нас има отбор, който също се опитва да играе :lol:

Защо!? Всеки играе според това,колко са му възможностите и най-вече според това,доколко му позволи съперника!
Но е факт,че срещу отбори "практикуващи футбол от 19-век"...Челси изпитва доста сериозни проблеми :)

Моу защо се сърди, когато отборите се затварят, при положение, че и той го е правил :?

Върни се в “Свободна зона”