demon777 написа:
Ще си изкривиш ли душата и ще кажеш ли че играхме по добре от лудогорец
А за мача ви с ботев там как беше
Не съм ви гледал с Разград, за да знам как сте играли. Просто казвам, че очаквах да биете или минимум Х.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
demon777 написа:
delqnski47 написа:mtaraduda написа:Ето тука много бъркаш. Вие сте също толкова зле колко и Левски, просто имате повече късмет, както ние имахме миналата година.
Изобщо не бъркам!Верно,че имахме на моменти и късмет срещу вас на дербито,но и вие го имахте!А статистиката за тоя сезон е красноречива в мачовете!
delqnski47 написа:mtaraduda написа:Ето тука много бъркаш. Вие сте също толкова зле колко и Левски, просто имате повече късмет, както ние имахме миналата година.
Изобщо не бъркам!Верно,че имахме на моменти и късмет срещу вас на дербито,но и вие го имахте!А статистиката за тоя сезон е красноречива в мачовете!
alexdb написа:
Абе кой на кого е легнал не знам. Левски и Лок. Пд изиграха един слаб мач, но поне нещата изглеждаха по-истински. Днес нещата бяха супер трагични. ЦСКА си играе защитен футбол с безразборно ритане на топката напред и ако там стане нещо. Нищо ново и нищо интересно. Случаен гол и победа. Изненадата е Литекс. Те са направо гола вода. Дори и в предишния кръг когато Лудогорец ги разпиля имаха поне две-три смислени атаки и поне един опасен удар във вратата. Днес бяха пълна трагедия. Като гледах мача имах чувство, че те изобщо не искат да играят и да вкарат гол.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
alexdb написа:delqnski47 написа:mtaraduda написа:Ето тука много бъркаш. Вие сте също толкова зле колко и Левски, просто имате повече късмет, както ние имахме миналата година.
Ами то статистиката за този сезон показва ясно това, че срещу отборите от първата седмица до момента най-лоши показатели има Литеск, а след него е ЦСКА. Дори Лок. Пд имат по-добри показатели в преките мачове.
Tommi написа:demon777 написа:
Не съм ви гледал с Разград, за да знам как сте играли. Просто казвам, че очаквах да биете или минимум Х.
Tommi написа:demon777 написа:
W84me написа:Сърцераздирателна картинка! След мача момчетата плачат, не знаели защо са паднали
daniel875 написа:W84me написа:Сърцераздирателна картинка! След мача момчетата плачат, не знаели защо са паднали
ЦСКА има много силен състав, който няма нужда от подобни театрални изпълнения. Това ще кажа за финал.
Потребители, разглеждащи този форум: Vesko85 и 11 госта