za nas e toj religiq написа:DarkPsy написа:Браво. Точно от това имаме нужда. Не стига, че сме жив зян като публика, разединени както дори и при селския не бяхме, сега остава и да се обиждаме.
Е стига де , ти от мрънльо ли се обиди![]()
И аз не го харесвам кауна , ама не плюя по него по цял ден ! Не разбирам с какво точно помагате на отбора като не ходите по мачове , или си плюете по форумите ??? Стана ясно че положението е такова , каквото е в момента ! Искаме , не искаме , ще го изтраем до края на сезона ! И вместо да се тръшкате и усложнявате положението , що не се опитате да го подобрите ? Толкова ли е трудно да се подкрепи отбора , въпреки че и треньора , а и футболистите не показват това което искаме ??? Вместо да ги подкрепим и да ги накараме да играят , вие правите точно обратното! И кво ся , дай да си стоим в къщи , да плюем нон стоп и да ставаме за резил на всички ? Айде опомнете се ! Ние сме фенове , нито сме собственици да взимаме решения , нито пък сме играчи !
Нашата работа е да подкрепяме и помагаме на отбора , а не да му пречим
Като говоря за обиди, знаеш какво точно имам предвид. Посещаваш и другия форум...видял си. Не мисля, че това е начина. Относно бойкотите, да прав си, не трябва да се бойкотира. Аз пропуснах мачът с Черно море най-вече заради работата ми, макар че ако не се беше случила гаврата в София щях да намеря начин да дойда. Е, мина ми вече, пак ще съм на стадиона, но не можеш да отречеш, че от тук нататък няма да е същото. Ентусиазма леко поумря.