А група , Лудогорец - Ботев ПД 30.03.14 - 19:30

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Re: А група , Лудогорец - Ботев ПД 30.03.14 - 19:30

Мнениеот za nas e toj religiq » 28 мар 2014 21:20

DarkPsy написа:
za nas e toj religiq написа:
DarkPsy написа:
za nas e toj religiq написа:Противно на всички мрънльовци от наще , аз съм далеч по голям оптимист за тоя мач ! Все пак няма да играем срещу 10 в защита , и шанса да отмъкнем точка или 3 никак не е малък ;) Единственото което ме притеснява е Стаховяк , дано му потръгне играта че в последните мачове , всичко което е насочено във вратата му влиза :(

Въсхищавам ти се на оптимизма. Само не съм съгласен с определението "мрънльовци".

Всъщност мислех да използвам доста по груба думичка , обаче мисля че и тази абсолютно точно определя действията ви ! А именно само да мрънкате и плюете по форумите ;) Така че не виждам с какво точно не си съгласен :?

Всеки си има право на мнение, нали така? Това, че не е съгласен с твоето прави ли го "мрънльо"?

Разбира се ! За това и не използвах другата думичка :)
Обаче както казваш , всеки си има право на мнение и моето е че сте мрънльовци ;)
Откровено прекалявате с фантазиите и глупостите , и вместо да помагате на отбора , правите точно обратното ! Иначе се бием в гърдите колко обичаме отбора си и как даваме всичко за него :?

Потребителски аватар
DarkPsy

Мнениеот DarkPsy » 28 мар 2014 21:51

Браво. Точно от това имаме нужда. Не стига, че сме жив зян като публика, разединени както дори и при селския не бяхме, сега остава и да се обиждаме.

Потребителски аватар
STENLI
Контакти:

Мнениеот STENLI » 28 мар 2014 22:38

batmari2 написа:Тука вече има канари от който започвам да се срамувам то, не е самоирония то не е Мъди, то не е Мърльо, то не е с тая игра то не са подиграваки ! ало оплаквачи смешнисте вие се излагате така, от другите отбори ви се подиграват това е нашия отбор ОСЕТЕТЕ СЕ МАЛКО ! може да е всякакъв но е треньорът на БОТЕВ преди всичко !!!!

Алооо,ти не разбра ли че ще се върнем на стадиона след НАПУСКАНЕТО НА КАУНА!!!

Потребителски аватар
Raoul_Duke

Мнениеот Raoul_Duke » 29 мар 2014 00:05

Жълто-черен Пловдив написа:всички останали, които не обичаме Мъри и все пак имаме въпроси към собственика, сме "скрити буфери".

Ахаха... Ето го, пак изпълзя лаутското турче под прикритие. Кажи си, невестулчо, кажи какви са ти въпросите и претенциите към Цветан Василев? Тук няколко човека ти казахме ложа, ред и място, на които можеш да ни откриеш на стадиона, ама ти нали си черно-бяло небългарче, предпочиташ тук да си дращиш :mrgreen: Гледам чак и в подписа си ме сложил :mrgreen: Да, на заплата съм, даже вече 3 Хапартамента си купих. За разлика от вас, дето чакате наготово от принз Чарлз :mrgreen:
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg

[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
Жълто-черен Пловдив
Контакти:

Мнениеот Жълто-черен Пловдив » 29 мар 2014 00:36

Въздух под налягане си ти, комплексарче. Можеше и да разбереш какво питам, ако не триехте неудобните постове.
А, че си мъжле само в глутницата викачи от "Мъри бойз", това на всички стана ясно.
Не аз тръгнах първи да обиждам, нито да лепя етикети.
Просто написах, че съм фен на Ботев Пловдив, а не на Цветан Василев, при цялото ми уважение към него, и че след срамния мач на Герена, трябваше някой висшестоящ /ако не собственика лично/ да излезе и да каже какво става или поне да потърси отговорност от треньорите и футболистите. заради това ме обявихте за буфер и започнахте да се заяждате. А като ви свършиха словесните аргументи, преминахте към селско-кръчмарски заплахи и подкани да сме се срещали. Жалка история.

Потребителски аватар
Жълто-черен Пловдив
Контакти:

Мнениеот Жълто-черен Пловдив » 29 мар 2014 00:37

Въздух под налягане си ти, комплексарче. Можеше и да разбереш какво питам, ако не триехте неудобните постове.
А, че си мъжле само в глутницата викачи от "Мъри бойз", това на всички стана ясно.
Просто написах, че съм фен на Ботев Пловдив, а не на Цветан Василев, при цялото ми уважение към него, и че след срамния мач на Герена, трябваше някой висшестоящ /ако не собственикът лично/ да излезе и да каже какво става или поне да потърси отговорност от треньорите и футболистите. Заради това ме обявихте за буфер и започнахте да се заяждате. А като ви свършиха словесните аргументи, преминахте към селско-кръчмарски заплахи и подкани да сме се срещали. Жалка история.

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 29 мар 2014 02:55

DarkPsy написа:Браво. Точно от това имаме нужда. Не стига, че сме жив зян като публика, разединени както дори и при селския не бяхме, сега остава и да се обиждаме.

Е стига де , ти от мрънльо ли се обиди :lol:
И аз не го харесвам кауна , ама не плюя по него по цял ден ! Не разбирам с какво точно помагате на отбора като не ходите по мачове , или си плюете по форумите ??? Стана ясно че положението е такова , каквото е в момента ! Искаме , не искаме , ще го изтраем до края на сезона ! И вместо да се тръшкате и усложнявате положението , що не се опитате да го подобрите ? Толкова ли е трудно да се подкрепи отбора , въпреки че и треньора , а и футболистите не показват това което искаме ??? Вместо да ги подкрепим и да ги накараме да играят , вие правите точно обратното! И кво ся , дай да си стоим в къщи , да плюем нон стоп и да ставаме за резил на всички ? Айде опомнете се ! Ние сме фенове , нито сме собственици да взимаме решения , нито пък сме играчи !
Нашата работа е да подкрепяме и помагаме на отбора , а не да му пречим :!:

Потребителски аватар
kanara1978
Контакти:

Мнениеот kanara1978 » 29 мар 2014 08:51

STENLI написа:
batmari2 написа:Тука вече има канари от който започвам да се срамувам то, не е самоирония то не е Мъди, то не е Мърльо, то не е с тая игра то не са подиграваки ! ало оплаквачи смешнисте вие се излагате така, от другите отбори ви се подиграват това е нашия отбор ОСЕТЕТЕ СЕ МАЛКО ! може да е всякакъв но е треньорът на БОТЕВ преди всичко !!!!

Алооо,ти не разбра ли че ще се върнем на стадиона след НАПУСКАНЕТО НА КАУНА!!!

+ 1 Даже да добавя мен ме баннаха в на Ботев форума INDEPENDENT Botev Plovdiv forum защото писах че Мъри е некадърник.Пак ви казвам много пари им е дал и имаме много платени фенове вече за ЖАЛОСТ

Потребителски аватар
Raoul_Duke

Мнениеот Raoul_Duke » 29 мар 2014 09:05

Жълто-черен Пловдив написа:Въздух под налягане си ти, комплексарче. Можеше и да разбереш какво питам, ако не триехте неудобните постове.
Просто написах, че съм фен на Ботев Пловдив, а не на Цветан Василев, при цялото ми уважение към него, и че след срамния мач на Герена, трябваше някой висшестоящ /ако не собственикът лично/ да излезе и да каже какво става или поне да потърси отговорност от треньорите и футболистите. Заради това ме обявихте за буфер и започнахте да се заяждате. А като ви свършиха словесните аргументи, преминахте към селско-кръчмарски заплахи и подкани да сме се срещали. Жалка история.

Виж сега, черно-бял несретнико под прикритие. "Въздух под налягане" няма как да е някой, на когото знаеш точното място на стадиона и при всеки един момент можеш да го откриеш. Въздух под налягане си ти, невестулко с фалшив профил. А и си толкова тъп, че даже не се усещаш, че с всеки един пост си разваляш все повече прикритието. Викачи "Мъри бойз" НЯМА, него никой не го харесва и скоро няма да е при нас. Въпрос на време е. Обаче виж, викачи "Коко бойз" има доста и се видя след мача ви с вашите сини господари, когато изпратихте черно-бялата циркаджийска трупа с бурни овации.
Колкото до нашия мач на Герена, оня ден имаше среща с Цветан Василев, на която самия той много ясно каза доста неща, които НИ вълнуват. Който трябва е разбрал, за какво става въпрос или пък най-малкото се е информирал от негови хора в КПБП. За твое най-голямо съжаление, мога да те уверя, че всичко е 6 и скоро ще се случат доста неща, от които НИЕ ще сме удовлетворени. Засега толкова! Ако очакваш публични декларацийки, тип "тоалет папир", за които на НИКОЙ не му дреме или пък други подобни излагации и цигании, както е при вас, в цирк лаЛута, ще те разочаровам. При нас нещата ще се решат, но без гюрултиите и панаирите, които са ежедневие за вас, небългари.
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg

[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 29 мар 2014 09:18

Raoul_Duke написа:
Жълто-черен Пловдив написа:Въздух под налягане си ти, комплексарче. Можеше и да разбереш какво питам, ако не триехте неудобните постове.

Виж сега, черно-бял несретнико под прикритие. "Въздух под налягане" няма как да е някой, на когото знаеш точното място на стадиона и при всеки един момент можеш да го откриеш. Въздух под налягане си ти, невестулко с фалшив профил. А и си толкова тъп, че даже не се усещаш, че с всеки един пост си разваляш все повече прикритието. Викачи "Мъри бойз" НЯМА, него никой не го харесва и скоро няма да е при нас. Въпрос на време е. Обаче виж, викачи "Коко бойз" има доста и се видя след мача ви с вашите сини господари, когато изпратихте черно-бялата циркаджийска трупа с бурни овации.
Колкото до нашия мач на Герена, оня ден имаше среща с Цветан Василев, на която самия той много ясно каза доста неща, които НИ вълнуват. Който трябва е разбрал, за какво става въпрос или пък най-малкото се е информирал от негови хора в КПБП. За твое най-голямо съжаление, мога да те уверя, че всичко е 6 и скоро ще се случат доста неща, от които НИЕ ще сме удовлетворени. Засега толкова! Ако очакваш публични декларацийки, тип "тоалет папир", за които на НИКОЙ не му дреме или пък други подобни излагации и цигании, както е при вас, в цирк лаЛута, ще те разочаровам. При нас нещата ще се решат, но без гюрултиите и панаирите, които са ежедневие за вас, небългари.

Раулчо, така си му се нагъзил на господина ти Василев, че не можеш да си пуснеш палците и да погледнеш какво става на терена, бе :!: Не се ли усещаш, че да лягате на Левски не е най-умната тактика :?: Щото е сега ви се падне Лудогорец за купата и лятото ни Европа, ни изгорели вестници :lol: Това е абсолютно сериозно, нищо, че по принцип си правя гаргара. Истината е, че ви е страх да гъкнете, щото стадиона ще остане така :!: А не ви отива да ви е страх от някакъв мангал, като гледам май ще има някакви бойкоти :?
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Върни се в “Ботев”