ЦСКА рекламира акциите по телевизията (ВИДЕО)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Червени Воини
Контакти:

Re: ЦСКА рекламира акциите по телевизията (ВИДЕО)

Мнениеот Червени Воини » 28 мар 2014 21:50

CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:Няма право тоя да идва тука и дава определения на хората за кампанията няма

То една мишка като излезе от дупката си оставя само лайна след себе си!
Ти к'во очакваше от такива платени фенове на подуянци! :lol:
Марш към офисите на Батков да си взимате бонусите за дрога от сф-запад! :mrgreen:
"От огъня на чуждата омраза остана само пепелта. Нашата любов е вечна, винаги ще има ЦСКА!”

Какво е общото между левскарите и бежанците?
- Никой не ги иска на Запад!

Потребителски аватар
I_Tuk_Froid_Pobedi
Контакти:

Мнениеот I_Tuk_Froid_Pobedi » 29 мар 2014 00:16

Лупи бил погасил около 15 млн. лв. задължения! О, свещена простота, твоето име е Цска :mrgreen:

И откъде ги намери господин ТуЛупи тези 15 млн. лв. ми е много интересно. Отделно откъде вади сериозни средства за един фонд Работна заплата, който идва по 230 000 лв. на месец? Още по-интересно ми е защо ТуЛупи отново стана един от силните на деня, когато БСП дойде на власт. А кога ТуЛупи прекара първия си период в Цска? По времето на Тройната коалиция. Съвпадения? Едва ли. Лично за мен някои хора с много сериозни позиции из червената върхушка перат сериозни пари. Да не забравяме, че и Лупи открай време е дясна ръка на Гоце.

За акциите - продават ги по 3 лв. бройката при номинална стойност от левче. От трите лева, платени за акция, 1 лев отива за попълване на основния капитал на дружеството, другите 2 лева са приходи от продажбата на акции - за какво ще се използват вече ръководството ще реши. Според Лупи реалната стойност била около пет кинта. На какво основание обаче? Цената на акциите отразява очакваните бъдещи печалби на дружеството (поне на теория). Цска не притежава сериозни имуществени активи, основните им приходи са от продажба на билети (едва се сдържам да не избухна от смях) и телевизионни права - едва ли тези приходи стигат дори и за покриването на работните заплати. Отделно Лира Инвестмънтс преди се е ръководила от Лупи, а най-вероятно и в момента, просто подставените лица са други. Лира Инвестмънтс придоби акциите на Цска от "Титан" без да заплати сума за тях (срещу обещанието за погасяване на дългове). Една евентуална продажба на тези акции (не че изглежда много вероятно към момента при този интерес) ще доведе до сериозно захлебване от страна на Лупи и компания....

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 29 мар 2014 09:34

Кашчей написа:
damageplan написа:
mertezaker написа:
damageplan на 28 Мар 2014 18:42
Не може да се отрече ,че при вас все пак има някакво развитие :От" Цесекас.знаме" вече сте" Сесека,това си ти".

И при вас има развитие... От Четири сектора, вече имате три...Иии къде е "А" сектор??? :) :) :) :) :)

А -сектор е построен отново , това че няма да бъде пуснат в експлоатация на 24.05.2014 не означава ,че не е построен,август месец ще е напълно готов .

Няма технически шанс да е готов през август.

Кашчей, човека говори за "План 2020" :lol: :lol: Август, 2020 г. ;)
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 29 мар 2014 10:41

I_Tuk_Froid_Pobedi написа:Лупи бил погасил около 15 млн. лв. задължения! О, свещена простота, твоето име е Цска :mrgreen:

И откъде ги намери господин ТуЛупи тези 15 млн. лв. ми е много интересно. Отделно откъде вади сериозни средства за един фонд Работна заплата, който идва по 230 000 лв. на месец? Още по-интересно ми е защо ТуЛупи отново стана един от силните на деня, когато БСП дойде на власт. А кога ТуЛупи прекара първия си период в Цска? По времето на Тройната коалиция. Съвпадения? Едва ли. Лично за мен някои хора с много сериозни позиции из червената върхушка перат сериозни пари. Да не забравяме, че и Лупи открай време е дясна ръка на Гоце.

За акциите - продават ги по 3 лв. бройката при номинална стойност от левче. От трите лева, платени за акция, 1 лев отива за попълване на основния капитал на дружеството, другите 2 лева са приходи от продажбата на акции - за какво ще се използват вече ръководството ще реши. Според Лупи реалната стойност била около пет кинта. На какво основание обаче? Цената на акциите отразява очакваните бъдещи печалби на дружеството (поне на теория). Цска не притежава сериозни имуществени активи, основните им приходи са от продажба на билети (едва се сдържам да не избухна от смях) и телевизионни права - едва ли тези приходи стигат дори и за покриването на работните заплати. Отделно Лира Инвестмънтс преди се е ръководила от Лупи, а най-вероятно и в момента, просто подставените лица са други. Лира Инвестмънтс придоби акциите на Цска от "Титан" без да заплати сума за тях (срещу обещанието за погасяване на дългове). Една евентуална продажба на тези акции (не че изглежда много вероятно към момента при този интерес) ще доведе до сериозно захлебване от страна на Лупи и компания....

Боже, колко мъка има по този свят, боже...

Като гледам късния час на това писание, съм склонен да те оправдая до някъде за простотиите които си написал, в края на краищата излагаш себе си.
Преди да се бъркаш обаче в нещата на другите, което е признак на ниско самочуствие и комплексарщина, си изясни от къде, адвокатчето Борат, дето стана световно посмешище с Казанската афера, е "намерил" 42 милиона, та да издържа отрочето на ДС - ФК Батков. След това влез в интернет, но не с цел да тролиш, а да научиш нещо. Намери подходящ сайт, където обясняват що е номинална стойност на акция и за какво служи тая номинална стойност и сам ще разбереш, какво миризливо си го избълвал ... 8-)
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 29 мар 2014 11:00

pampi написа:Боже, колко мъка има по този свят, боже...

Като гледам късния час на това писание, съм склонен да те оправдая до някъде за простотиите които си написал, в края на краищата излагаш себе си.
Преди да се бъркаш обаче в нещата на другите, което е признак на ниско самочуствие и комплексарщина, си изясни от къде, адвокатчето Борат, дето стана световно посмешище с Казанската афера, е "намерил" 42 милиона, та да издържа отрочето на ДС - ФК Батков. След това влез в интернет, но не с цел да тролиш, а да научиш нещо. Намери подходящ сайт, където обясняват що е номинална стойност на акция и за какво служи тая номинална стойност и сам ще разбереш, какво миризливо си го избълвал ... 8-)

От този пост разбрах, че е по-трудно да намериш 42 милиона за повече от 10 години, отколкото повече от 15 милиона за по-малко от година :idea:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 29 мар 2014 11:03

pampi написа: След това влез в интернет, но не с цел да тролиш, а да научиш нещо. Намери подходящ сайт, където обясняват що е номинална стойност на акция и за какво служи тая номинална стойност и сам ще разбереш, какво миризливо си го избълвал ... 8-)

Дано човекът да не попадне на твоите обяснения в интернет, че много ще се заблуди: :mrgreen:
pampi написа:2. Акциите винаги могат да бъдат продадени и притежателят да получи пари за тях по номиналната им стойност за момента, така че не са "сувенир за спомен". При добро управление на клуба цената им след време може да се повиши.

От твоето обяснение и от това на I_Tuk_Froid_Pobedi излиза, че той разбира нещата малко повече от теб. ;) Напълно прав е, че капиталът ви ще се увеличи с номиналната стойност на акциите, а остатъкът до 3 лв. е печалба и ще се отнесе към фонд "Резервен", най-вероятно.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 29 мар 2014 11:03

Кашчей написа:

От този пост разбрах, че е по-трудно да намериш 42 милиона за повече от 10 години, отколкото повече от 15 милиона за по-малко от година :idea:

Мен ако питаш, отново нищо не си разбрал, ама нейсе... :lol:
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 29 мар 2014 11:16

pampi написа:
Кашчей написа:

Напротив-разбрал съм. Разбрах, че ти си единственият тук, който разбира от акции, от номинална и емисионна стойност, въобще от всичко, свързано със сегашната подписка на ЦСКА и никой друг няма това право, дадено ти лично от Бога.
То и един друг, също цесекар, работи на фондовата борса, пък смята ЦСКА все още за ЕАД :roll:
За мен, като неразбиращ, е много интересно как дружество със загуби повече от 42 милиона към края на финансовата 2012 година може да генерира такива колосални печалби, че да покрие 15 милиона само за някакви си 5-6 ..нека са 8 месеца, но ти сигурно ще можеш да обясниш.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 29 мар 2014 11:17

Tommi написа:
pampi написа: След това влез в интернет, но не с цел да тролиш, а да научиш нещо. Намери подходящ сайт, където обясняват що е номинална стойност на акция и за какво служи тая номинална стойност и сам ще разбереш, какво миризливо си го избълвал ... 8-)

Дано човекът да не попадне на твоите обяснения в интернет, че много ще се заблуди: :mrgreen:
pampi написа:2. Акциите винаги могат да бъдат продадени и притежателят да получи пари за тях по номиналната им стойност за момента, така че не са "сувенир за спомен". При добро управление на клуба цената им след време може да се повиши.

От твоето обяснение и от това на I_Tuk_Froid_Pobedi излиза, че той разбира нещата малко повече от теб. ;) Напълно прав е, че капиталът ви ще се увеличи с номиналната стойност на акциите, а остатъкът до 3 лв. е печалба и ще се отнесе към фонд "Резервен", най-вероятно.

...номиналната им стойност за момента :!: ... - имал съм предвид пазарната стойност на този тип акции на борсата, което е различно от номинална стойност при емитиране на акция. Номинална стойност но емитирана акция, буквално значи каква част от собствеността придобиваш от дадено дружество, тоест при уставен капитал 10 милиона 1 акция ти дава една десетомилионна част собственост. И още, никой не спира дружеството да инвестира номиналната стойност на емитираната акция, както се е изцепил нашия, така че ЦСКА ще използва не двата, а трита лева. Анадън му?
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 29 мар 2014 11:26

Кашчей написа:
pampi написа:
Кашчей написа:

Напротив-разбрал съм. Разбрах, че ти си единственият тук, който разбира от акции, от номинална и емисионна стойност, въобще от всичко, свързано със сегашната подписка на ЦСКА и никой друг няма това право, дадено ти лично от Бога.
То и един друг, също цесекар, работи на фондовата борса, пък смята ЦСКА все още за ЕАД :roll:
За мен, като неразбиращ, е много интересно как дружество със загуби повече от 42 милиона към края на финансовата 2012 година може да генерира такива колосални печалби, че да покрие 15 милиона само за някакви си 5-6 ..нека са 8 месеца, но ти сигурно ще можеш да обясниш.

Като си отговориш но въпроса - Може ли да дължиш 100 милиона и въпреки всичко да не си във фалит, ще стигнеш и до момента да разбереш и някой други неща... :lol:
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Върни се в “ЦСКА”