Нужда от модераторска помощ, тук!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
1982

Re: Нужда от модераторска помощ, тук!

Мнениеот 1982 » 27 мар 2014 21:10

Тоя продължава да бъде толериран с псувните си:

sin4ec написа:Селтак, бегай да късаш вестници и да ги бодеш на пирона в кенефа. Или ти поливаш с ибрика, ага? Чушмята далече ли е оттам? Дееба и олигофрена прост!

http://forum.gong.bg/gong/viewtopic.php?f=34&t=175183&st=0&sk=t&sd=a&start=30
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 28 мар 2014 10:35

Днес пуснах такова писмо до управата на Гонг:

Здравейте,

Потребител съм на вашия форум от няколко години и имам над 4500 мнения и десетки оформени от мен теми. Фен съм на Лудогорец, един от най-активните потребители, пишещи за този отбор.
Днес реших да преустановя участието си във вашия форум. В рамките само на два дена, това е втори такъв случай, като вчера същото решение взе Parmalat, който има над 10 000 мнения и стотици теми в разделите на много отбори.

Причината при мен е свързана с няколко неща:
1. Липса на мерки спрямо провокатори в раздела на Лудогорец;
2. Липса на мерки спрямо троловете във форума;
3. Субективно и непрофесионално отношение от модератори, най-вече от kartago и paceto;
4. Наличие на явна политическа пропаганда или пропаганда в полза на други държави, срещу което не се вземат мерки;
5. Лични нападки, срещу които не се вземат мерки;

Желая ви успех и дано намерите начин да преобразите форума в едно позитивно място!

tsonpen
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 28 мар 2014 10:45

tsonpen написа:Днес пуснах такова писмо до управата на Гонг:

Здравейте,

Потребител съм на вашия форум от няколко години и имам над 4500 мнения и десетки оформени от мен теми. Фен съм на Лудогорец, един от най-активните потребители, пишещи за този отбор.
Днес реших да преустановя участието си във вашия форум. В рамките само на два дена, това е втори такъв случай, като вчера същото решение взе Parmalat, който има над 10 000 мнения и стотици теми в разделите на много отбори.

3. Субективно и непрофесионално отношение от модератори, най-вече от kartago и paceto;
4. Наличие на явна политическа пропаганда или пропаганда в полза на други държави, срещу което не се вземат мерки;

Желая ви успех и дано намерите начин да преобразите форума в едно позитивно място!

tsonpen

Това се подписва с истинското ти име, пичаго ;) Домуса дава левове, ама не и акъл :lol:

Изображение
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 28 мар 2014 11:32

tsonpen написа:Днес пуснах такова писмо до управата на Гонг:

Здравейте,

tsonpen

Пробвай с гладна стачка :? :lol:
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 28 мар 2014 18:12

Tommi написа:Имам нужда от модераторска помощ.
Моля някой модератор да ми обясни следното мнение (в темата за първия мач между Лудогорец и Валенсия) кое точно правило нарушава: "Лудогорец и съдията не успяха да спрат Прилепите през първото полувреме".

И бих искал някой модератор да ми разясни как мога да позная кой модератор е изтрил дадено мнение, за да го попитам на лично съобщение, защото когато попитам публично се стига до:
Изображение

Все пак някой модератор може ли да отговори?
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

haha

Мнениеот haha » 28 мар 2014 21:47

Няма да ти отговорят, защото по не знам си коя точка от правилата модераторските решения са окончателни и не подлежат на обсъждане, а ако ги оспорваш, може да те баннат пак.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
Andrew Eldritch

Мнениеот Andrew Eldritch » 29 мар 2014 10:24

Tommi написа:
Tommi написа:Имам нужда от модераторска помощ.
Моля някой модератор да ми обясни следното мнение (в темата за първия мач между Лудогорец и Валенсия) кое точно правило нарушава: "Лудогорец и съдията не успяха да спрат Прилепите през първото полувреме".

И бих искал някой модератор да ми разясни как мога да позная кой модератор е изтрил дадено мнение, за да го попитам на лично съобщение, защото когато попитам публично се стига до:
Изображение

Все пак някой модератор може ли да отговори?

Няма шанс. Екипът модератори, предвождан от най-принципния модератор, може да накаже фенове на Левски за питане или неправилно дишане, но присъствието на тема със заглавие Що за небългари са "левскарите"? е ОК за тях.
It's a small world and it smells bad
I'd buy another if I had
Back
What I paid
For another motherfucker in a motorcade

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 29 мар 2014 12:31

Този сладур колко помия трябва да избълва за да го "види" някой от модераторите. В не една тема от вчера е тръгнал яко.

viewtopic.php?f=2&t=175171&p=5838953#p5836935
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Без име
Контакти:

Мнениеот Без име » 29 мар 2014 15:20

Като ви чета мненията все едно за втори месец сте във форума на бонг. Тук МОДЕРАТОРСКИ ПРОИЗВОЛ няма и никога не е имало. Славията има повече от една ризи, васконти е безпристрастен и никога не си е позволил да банва "говедо" без причина, а пък миуен христов не е мангал и не е бит от София Запад!
:)
[center]1914[/center]

Върни се в “Свободна зона”