Колко акции на ЦСКА сте готови да си купите на 19 март?
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Колко акции на ЦСКА сте готови да си купите на 19 март?
Продължават да акат лилавите другарки... 

ЦСКА увеличи срока за предлагане на акции с месец и половина, ще продава акции до 19 май.
След невпечатляващия старт на първото в българския футбол публично предлагане на акции се случи, очакваното за едни и неочакваното за други.
Въпреки еуфорията и интереса от страна на привържениците на клуба ЦСКА в крайна сметка удължи първоначалния срок за продажбата на акциите си, научи Livesport.bg.
Христо Стоичков си остави вратичка да изкупи необходимите акции на ЦСКА за успешния край на кампанията по излизане на борсата. Припомняме ви, че за тази цел трябва да бъдат продадени 1,4 млн. от ценните книжа. "Аз ще остана накрая", лаконичен бе Стоичков в интервю за "Нюз 7". Иначе легендарната осмица е подарил по 150 акции на едни от най-заслужилите хора на "Българска армия“. "На две имена съм подарил – Христо Запрянов, когото обичам и уважавам. Това са златните ръце на българския футбол. Другият, който също много обичам и уважавам, е корифеят в съблекалнята - бай Добри", каза Стоичков.
Прочети повече на: http://www.sportal.bg/news.php?news=479887
- blac_black_cat
- Контакти:
Не трябва да се поддаваме на провокации !!!
Подуянци да не плюят, щото спасението не само на ЦСКА, но и тяхното е това !!!!
Каквото и положително да се случва, ограмната част от подуенци се опитват да го плюят и омаловажават и някой "големи" армейци.
Аз още не съм си взел, но ще го направя в понеделник или вторник. Не разполагам с голяма сума, но ще се опитам да си взема 31 или 33 акции.
Много хора още не са си взели акции, защото гледат какво се пише от "доброжелателите" и се опасяват от измама.
ДОРИ БИХ СИ КУПИЛ АКЦИИ НА ПОДУЕНЦИ В БЪДЕЩЕ
КАКВОТО И ДА МИСЛИТЕ ТОВА Е ПЪТЯ, ИНАЧЕ СИ ОСТАВАМЕ В БЛАТОТО !!!
НИЩО НЕ ВИ ПРЕЧИ ДА ПОМОГНЕТЕ НА ЛЮБИМИЯ СИ ОТБОР СЪС СКРОМНА СУМА.
ЩО СЕ ОТНАСЯ ДО КОМИСИОННАТА, НЕ СЕ СТРАХУВАЙТЕ ДА ИЗПОЛЗВАТЕ ИНТЕРНЕТ ПЛАТФОРМАТА НА "ЕЛАНА" НА СТОНОСТ 2 ЛВ.
ДАНО ВСИЧКО СЕ ПОЛУЧИ С АКЦИИТЕ НА ЦСКА.
Подуянци да не плюят, щото спасението не само на ЦСКА, но и тяхното е това !!!!
Каквото и положително да се случва, ограмната част от подуенци се опитват да го плюят и омаловажават и някой "големи" армейци.
Аз още не съм си взел, но ще го направя в понеделник или вторник. Не разполагам с голяма сума, но ще се опитам да си взема 31 или 33 акции.
Много хора още не са си взели акции, защото гледат какво се пише от "доброжелателите" и се опасяват от измама.
ДОРИ БИХ СИ КУПИЛ АКЦИИ НА ПОДУЕНЦИ В БЪДЕЩЕ
КАКВОТО И ДА МИСЛИТЕ ТОВА Е ПЪТЯ, ИНАЧЕ СИ ОСТАВАМЕ В БЛАТОТО !!!
НИЩО НЕ ВИ ПРЕЧИ ДА ПОМОГНЕТЕ НА ЛЮБИМИЯ СИ ОТБОР СЪС СКРОМНА СУМА.
ЩО СЕ ОТНАСЯ ДО КОМИСИОННАТА, НЕ СЕ СТРАХУВАЙТЕ ДА ИЗПОЛЗВАТЕ ИНТЕРНЕТ ПЛАТФОРМАТА НА "ЕЛАНА" НА СТОНОСТ 2 ЛВ.
ДАНО ВСИЧКО СЕ ПОЛУЧИ С АКЦИИТЕ НА ЦСКА.
[center]Без ЦСКА не мога и миг да живея,
за ЦСКА ще викам, ще скачам, ще пея !
Емблемата ще браня дори с кръвта си
и в огъня ще влезна да пазя честта си !!!
ОООООО....ОООООО.....ООООО[/center]
за ЦСКА ще викам, ще скачам, ще пея !
Емблемата ще браня дори с кръвта си
и в огъня ще влезна да пазя честта си !!!
ОООООО....ОООООО.....ООООО[/center]
150 000 акции за шест дни-нищо не е...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
blac_black_cat написа:Подуянци да не плюят, щото спасението не само на ЦСКА, но и тяхното е това !!!!

Да не ни дадете половината от спечелената сума?
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
- ***cska***
- Контакти:
.
Последна промяна от ***cska*** на 24 май 2014 15:56, променено общо 1 път.
Не е нужно да работиш в аптека, за да бъдеш заобиколен от капути!
***cska*** написа:Tommi написа:Да си купиш акции със заплатата - безценно!До следващата заплата ще се хранят с... "Магия".
Старите хора са казали, че каквото сам си направиш никой друг не може да ти го направи.
Верно ли?
От няколко години имам "щастието", да съм в инвалидна количка с инвалидна пенсия.От сутрин до вечер,единственото което осмисля живота ми,е да следя какво се случва с любимия ми отбор.
Тия дни си позволих "лукса",да си закупя пакет акции - скромно но от сърце!
И да знаеш - вече птичките пеят по-хубаво и слънцето грее по-силно.
Ти си знаеш. В твоето състояние предполагам, че тези 30 лв. не са ти излишни, но имаш право да ги изхарчиш както намериш за добре, с всички последствия, които произтичат от това решение.

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
sin4ec написа:150 000 акции за шест дни-нищо не е...
Има време. Не бързаме за никъде.
Tommi написа:***cska*** написа:Tommi написа:Да си купиш акции със заплатата - безценно!До следващата заплата ще се хранят с... "Магия".
Старите хора са казали, че каквото сам си направиш никой друг не може да ти го направи.
Верно ли?
От няколко години имам "щастието", да съм в инвалидна количка с инвалидна пенсия.От сутрин до вечер,единственото което осмисля живота ми,е да следя какво се случва с любимия ми отбор.
Тия дни си позволих "лукса",да си закупя пакет акции - скромно но от сърце!
И да знаеш - вече птичките пеят по-хубаво и слънцето грее по-силно.
Ти си знаеш. В твоето състояние предполагам, че тези 30 лв. не са ти излишни, но имаш право да ги изхарчиш както намериш за добре, с всички последствия, които произтичат от това решение.
Ама вярно ли има това право? Брей, да не повярваш!