TodorT написа:boabbb написа:TodorT написа:Еврофутбол ли е мерило за уредени мачове ?! Хахаха. А феновете на ЦСКА е най-добре да си мълчат и да не забравят мача с Локо Сф. Като врачанин и фен на Ботев Враца бях на стадион Христо Ботев последния кръг. Ботев естествено биха, ама в същото време ЦСКА не легна, не надупи се, ами не знам какво направа и пусна на Локо Сф, за да могат столичани да се спасят за сметка на Ботев Вр.Би било хубаво да помните историята, а не да живеете само с настоящето.... пречупено през собствената ви призма.
Нещо странно ли си видял тогаваЛоко и Славия е много малко вероятно да изпаднат
В същото положение Левски не да им легне, а ако не могат - сами ще си вкарате гол
Дали съм видял нещо странно ?!Ти сериозно ли не се сещаш за кой мач ти говоря. По това време аз бях на стадиона, а мачовете в последния кръг се играят по едно и също време. Слушах по радиото как върви мача и ми направи впечатление още в началото стартовия състав на червените. НЕ че нещо, ама тогава Локо Сф бяха адски зле! Загубиха дори от преките конкуренти за оставане в А група! Последните два кръга Локо Сф взеха точка в Ловеч и три точки от ЦСКА.... Като се прибрах вкъщи и гледах повторение от мача. Е няма такова по*но. Ако не ми вярваш изтегли мача и го гледай! Тогава всички говореха за полягането от страна на червените. И това не го казвам само аз като врачанин, за този мач говореха много журналисти! Пак казвам, хубаво е да помним повече от 6 месеца и да си казваме в очите някои неща....
Не, бе, аз много добре го помня мача - беше ясно седмица преди това, че ще лягаме