Зимна подготовка 2013/2014 - Контроли,Трансфери,Спекулации

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

bez-nick

Re: Зимна подготовка 2013/2014 - Контроли,Трансфери,Спекулации

Мнениеот bez-nick » 25 мар 2014 14:57

зеления написа:
bez-nick написа:
зеления написа:
bez-nick написа:Взимайте го, този и в Б група не го искат вече, абе що търпите това говедо Гонзо да ви се подиграва?Как може професионален треньор в началото на развръзката в първенството да каже, че през лятото си тръгва, това е недопустимо, как ще са мотивирани тези играчи от тук нататъка, изчакай лятото пък тогава ако искаш и с фланелка на Левски ходи из Варна.

Тук много точно е казано за Гонзьо:
http://7sport.net/7sport/fb_1footbg/d7108_13.htm

Нещо много си се настървил на Гонзо. Да не ти е направил нещо отзад? :lol:

Не, но ти май ревностно си пазиш нещото отзад за Гонзо, а ? :mrgreen:

Не приятелче. Аз просто се старая винаги да бъда обективен и няма как на бялото да кажа черно. Истина е, че Гонзо израстна много като треньор при нас. Има още и много какво да учи, но е тръгнал напред в развитието си. Ако Батков не се изгаври с него, което е най-вероятния сценарий, след време Иванов ще бъде един от най-добрите български треньори. На нещото ми отзад 52 години и муха не е казала, смятам така да изкарам още 50 години. Виж при теб нещата явно са различни щото гледам днес доста темички с простотии беше пуснал по адрес на Гонзо. Това е меко казано комплексарщина.

Е аз се имам с доста фенове на Черно Море, те определено не мислят като теб, отиди и поговори с Иван Михайлов, да те светне малко, но няма да споря с теб, тъй като очевидно симпазираш и на Левски

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 25 мар 2014 15:16

bez-nick написа:
зеления написа:
bez-nick написа:
зеления написа:
bez-nick написа:Взимайте го, този и в Б група не го искат вече, абе що търпите това говедо Гонзо да ви се подиграва?Как може професионален треньор в началото на развръзката в първенството да каже, че през лятото си тръгва, това е недопустимо, как ще са мотивирани тези играчи от тук нататъка, изчакай лятото пък тогава ако искаш и с фланелка на Левски ходи из Варна.

Не приятелче. Аз просто се старая винаги да бъда обективен и няма как на бялото да кажа черно. Истина е, че Гонзо израстна много като треньор при нас. Има още и много какво да учи, но е тръгнал напред в развитието си. Ако Батков не се изгаври с него, което е най-вероятния сценарий, след време Иванов ще бъде един от най-добрите български треньори. На нещото ми отзад 52 години и муха не е казала, смятам така да изкарам още 50 години. Виж при теб нещата явно са различни щото гледам днес доста темички с простотии беше пуснал по адрес на Гонзо. Това е меко казано комплексарщина.

Е аз се имам с доста фенове на Черно Море, те определено не мислят като теб, отиди и поговори с Иван Михайлов, да те светне малко, но няма да споря с теб, тъй като очевидно симпазираш и на Левски

Левски и Ботев ми са най-омразните отбори в България! И точно И. Михайлов ли ще ме светне? :lol: :lol: :lol:
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

bez-nick

Мнениеот bez-nick » 25 мар 2014 15:39

зеления написа:
bez-nick написа:
зеления написа:
bez-nick написа:
зеления написа:

Левски и Ботев ми са най-омразните отбори в България! И точно И. Михайлов ли ще ме светне? :lol: :lol: :lol:

Иван Михайлов е един от малкото истински фенове на Черно Море и винаги има адекватно мнение върху случващото се в клуба, може много да научиш от него

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 28 мар 2014 00:37

Наборе,смятай фен на Спетака да ти казва че има какво да научиш от Ванко Щангата.Колко ли щанги е отнесъл,преди да разбере че може плебей да научи нещо от моряк,че и да го защитава ревностно след това.Няма такъв смях във Варна от времето когато същият този Иван се разхождаше на Коритото с още няколко момчета в зелено-бели екипи,а плебеите мълчаха като женски полови органи,каквито всъщност и са.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 28 мар 2014 13:12

Коста Янев е напуснал Нефтохимик.Ще ни е от полза,ако го приберем :idea:

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 28 мар 2014 23:17

Колкото беше и предния път ли?Веднъж беше тука на санаториум от половин сезон...
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 29 мар 2014 05:58

Ти си бил голям шегаджия бе :mrgreen: да се учим от иван михайлов а? Браво бе мозък!

Потребителски аватар
BS1913
Контакти:

Мнениеот BS1913 » 29 мар 2014 14:16

Тоя bez nick от началото на годината се е настанил във форума ни.Обяснаваше ни, че оставаме без треньор, отбор, собственик и тн. АПОКАЛИПСИС едва ли не.
Лошото е че някой фенове му се вързаха на глупостите на тоя плебей и се създаде допълнително напрежение.ПЪЛЕН ИГНОР НА ГЛУПАЦИТЕ ОТ СПЕТАК

САМО ТИЧА!
Вратарят на "Тича" през 1919 д-р Кирчо Ангелов в първия мач със "Славия" във Варна поискал стол, седнал пред вратата си, запалил лула и невъзмутимо зачел вестник! Тичанци победили с 3:0.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 29 мар 2014 15:20

Това е единствената надежда на ЦИГАНИТЕ!Единственото за което живеят,за което се молят,на което се надяват,единствения лъч надежда в жалкото им битие на ровещи в кофите мижетурки....а именно - Черно Море да се сгромоляса.Ден и нощ се молят,ден и нощ отправят молитви към Аллах обърнати с лице към Мека и надупени на килимчетата...Това са те.Но Черно Море не е спеташката мижитурка и дори и без пари,дори и без играчи пак го кара на дух и воля,и на фенове.Защото това е отборът на Варна,не на каменарските сачове.Нека ги е яд сега...
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

bez-nick

Мнениеот bez-nick » 30 мар 2014 11:57

BS1913 написа:Тоя bez nick от началото на годината се е настанил във форума ни.Обяснаваше ни, че оставаме без треньор, отбор, собственик и тн. АПОКАЛИПСИС едва ли не.
Лошото е че някой фенове му се вързаха на глупостите на тоя плебей и се създаде допълнително напрежение.ПЪЛЕН ИГНОР НА ГЛУПАЦИТЕ ОТ СПЕТАК

САМО ТИЧА!

Плебей си ти бе тъпчо, кой ви каза, че Гонзо идва в Черно Море, месеци преди да стане официално и изобщо да се напише в някой сайт, а?Кой каза, че Гонзо на 100% се връща в Левски през лятото, месеци преди да го обяви той самият, а?А за да се увериш, че не съм плебей - КУР ЗА СПАРТАК, БОЙКОТА ПРЕКТАРИХА, ЧЕ СА КУРВИ ПОТВЪРДИХА! :mrgreen:

Върни се в “Черно море”