зеления написа:bez-nick написа:зеления написа:bez-nick написа:Взимайте го, този и в Б група не го искат вече, абе що търпите това говедо Гонзо да ви се подиграва?Как може професионален треньор в началото на развръзката в първенството да каже, че през лятото си тръгва, това е недопустимо, как ще са мотивирани тези играчи от тук нататъка, изчакай лятото пък тогава ако искаш и с фланелка на Левски ходи из Варна.
Тук много точно е казано за Гонзьо:
http://7sport.net/7sport/fb_1footbg/d7108_13.htm
Нещо много си се настървил на Гонзо. Да не ти е направил нещо отзад?![]()
Не, но ти май ревностно си пазиш нещото отзад за Гонзо, а ?
Не приятелче. Аз просто се старая винаги да бъда обективен и няма как на бялото да кажа черно. Истина е, че Гонзо израстна много като треньор при нас. Има още и много какво да учи, но е тръгнал напред в развитието си. Ако Батков не се изгаври с него, което е най-вероятния сценарий, след време Иванов ще бъде един от най-добрите български треньори. На нещото ми отзад 52 години и муха не е казала, смятам така да изкарам още 50 години. Виж при теб нещата явно са различни щото гледам днес доста темички с простотии беше пуснал по адрес на Гонзо. Това е меко казано комплексарщина.
Е аз се имам с доста фенове на Черно Море, те определено не мислят като теб, отиди и поговори с Иван Михайлов, да те светне малко, но няма да споря с теб, тъй като очевидно симпазираш и на Левски