Имам предвид, че с дългосрочна визия започна изграждането на отбора на Лудогорец, бе подчинено на тази цел, и се работи усилено в тази посока. От самото начало на 2010?, не от 1945.
В ЦСКА не се започна с визия тази година, и след позамазване на бая кризи, почти грабнахте титлата, и ни обсадихте като Левски миналата година. Никой елемент от кризата не е преминал. Не виждам за какво друго трябва да се говори в момента?
След месец, живот и здраве, дайте оценка на всичко сторено, и направете всичко възможно да започнете с ясна визия и подчинена на нея кадрова политика.
Г-н Стойчо Младенов,спрете се!!!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- Черният козел
- Контакти:
Re: Г-н Стойчо Младенов,спрете се!!!
Кашчей написа:1982 написа:Факт е че съдията отново беше уреден от мутрата. Голът им беше напълно нередовен. Очевадно нарушение. Ама кой да го даде.
![]()
![]()
![]()
ЦСКА не може да загуби, ако съдията не е купен, или мачът не е уреден на по-високо ниво-абсурд е направо
Не че ЦСКА не може да загуби,но разградчани хванаха вече господ за шлифера
Ебати и надувките
Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.
Кашчей написа:Кировец написа:Кашчей написа:Кировец написа:hd29 написа:Red Warrior написа:Не знам какъв е Стойчо Младенов, но с 3-ма футболисти в началото на сезона и отбор направен само от свободни агенти вчера надигра многомилионната "национална кауза" Лудогорец и за първи път видях горките "орли" да бавят времето.
![]()
Та те ви биха с резервите си на ходом
Дай Боже всеки му резерви оценени за по стотици хиляди, та и милиони евро.
Значи, по твоята логика излиза, че ако Стойчо беше треньор на Лудогорец, досега щеше да е вече шампион и най-малкото финалист в ЛЕ след месецот Кировец на 27 Мар 2014 18:31
Лудогорец с тази си организация спокойно ще се радва на успехи от Сухия, Ники Митов-Чъкито, Кокала, Радукана, Сашо Станков, Гонзо, Гочето, Херо, Стойчо Младенов, Любо Пенев, Чичо Митко, та ако щеш и Павел Дочев, ако съм пропуснал някой да ме прощавате.
Българските треньори имат качества, но когато са с вързани ръце и не се изпълняват поне на 85% от селекционните им желания няма как да стане.
Ама какво биха направили тези в ЦСКА днес, като изключим Стойчо Младенов?
Аз казвам оздравителна година в пълния си блясък - втора седмица.
Много се лъжеш в това, което си написал и за справка ще ти посоча МЮ през миналата и тази година, при двама различни треньори, с почти непроменен състав. Ти си направи изводите, ако можеш!
[offtopic]Не съм съгласен с примера за МЮ! САФ е наистина светило в треньорската професия, но причините за спада в играта на МЮ са много и не мисля, че се дължат основно на идването на Мойс. Застаряващи играчи като Гигс, Евра, Видич, Кари и Рио, спечелили толкова много титли и купи, вече са изцедени и следователно не стават за големия футбол.. Тяхната подмяна не търпи отлагане! За съжаление Мойс хвана този процес на смяна на поколенията в момент, когато конкуренцията от страна на Челси, Сити и Ливърпул е по-силна отвсякога. Напълно логично при липса на силна селекция (с изключение на Мата, който дойде в средата на сезона) резултатите на тима да са значително по-слаби от предходния сезон.. Истината е, че и САФ опредлено улучи момента на оттеглянето си.[/offtopic]
-
angelofdeath
- Контакти:
Не харесвам треньорските методи на Стойчо, но съм обеден, че в момента няма по-добър за ЦСКА. Да, отбора ни не играе нищо и тактиката ни е юруш на маслините, но с тези играчи толкова. Стойчо успя от някаква сбирщина старци-разбойници, млади супер неизвестни чужденци и свободни агенти да направи приличен отбор за нашето първенство. Всички знаем, че той предпочита готови играчи отвън, а нашите юноши винаги са на второ място. Сега играем без нападател, мъчим Бадема на 34 години и Косоко, който е чисто крило, а Долапчиев даже не е в групата. Да, може да не е перфектния централен нападател, но съм обеден, че в течение на мачовете щеше да израсне. Млад бил, не бил готов! Кога ще дойде неговото време ако не сега? Как ще стане играч, като не помирисва терен. И той не е единствения, къде е Карачанаков? Колко време ще се лекува от някаква дребна контузия? Утре ще си тръгне без пари и ще го обявим за предател. Да, ама не, защото момчето иска да играе и аз го разбирам. Ще отиде примерно в Лех, ще му обърнат внимание и след два сезона хоп при Тонев във Вишата лига с трансфер за милиони. И пак ще въздишаме и ще се чудим, защо в Полша, Сърбия и Румъния продават по-добре от нас. Защото не държим на децата си, а менаджерите търсят само лесни комисионни от слаби чужденци. Никой не иска от Стойчо някакви чутовни резултати, знаем, че обстановката е тежка и че пари няма. Смятам, че щеше да е много по-лесно в отбора за да се спестят максимум средства да играят Карата, Чочев, Витанов, Долапчиев и вече прогонения Грънчов. Като до тях добавим и учителити Марто, Тошко, Бадема и Вальо нещата щяха да заспят. В добавка имаме Силва, Маркович и Ереро - жадни за изява юноши, готови на всичко. Как седят нещата в момента? Играят недуразумения, като Фо Поре, Ди Вани, Менди, Косоко и безумника Галчев. Догодина, като ветераните ни се откажат от футбола, кой ще ги замести? Момчета, които не са играли и не са готови или нови безумни чужденци. Само това не мога да простя на Стойчо, че не изгради един млад отбор в година, в която никой не му искаше купи и медали. Има ли значение, че ще сме на трето или четвърто място, като за новото първенство ще трябва да правим нов отбор и така всяка година. Омръзна ми!
За какво трябва да има успехи някъде другаде, не схващам логиката в написаното от теб.
САФ значи е боклук и менте, така ли да го разбирам това
Oсвен с МЮ Фергюсън има и други успехи а именно :
КНК 1бр.
Шампион на Шотландия 3 бр.
angelofdeath написа:Не харесвам треньорските методи на Стойчо, но съм обеден, че в момента няма по-добър за ЦСКА. Да, отбора ни не играе нищо и тактиката ни е юруш на маслините, но с тези играчи толкова. Стойчо успя от някаква сбирщина старци-разбойници, млади супер неизвестни чужденци и свободни агенти да направи приличен отбор за нашето първенство. Всички знаем, че той предпочита готови играчи отвън, а нашите юноши винаги са на второ място. Сега играем без нападател, мъчим Бадема на 34 години и Косоко, който е чисто крило, а Долапчиев даже не е в групата. Да, може да не е перфектния централен нападател, но съм обеден, че в течение на мачовете щеше да израсне. Млад бил, не бил готов! Кога ще дойде неговото време ако не сега? Как ще стане играч, като не помирисва терен. И той не е единствения, къде е Карачанаков? Колко време ще се лекува от някаква дребна контузия? Утре ще си тръгне без пари и ще го обявим за предател. Да, ама не, защото момчето иска да играе и аз го разбирам. Ще отиде примерно в Лех, ще му обърнат внимание и след два сезона хоп при Тонев във Вишата лига с трансфер за милиони. И пак ще въздишаме и ще се чудим, защо в Полша, Сърбия и Румъния продават по-добре от нас. Защото не държим на децата си, а менаджерите търсят само лесни комисионни от слаби чужденци. Никой не иска от Стойчо някакви чутовни резултати, знаем, че обстановката е тежка и че пари няма. Смятам, че щеше да е много по-лесно в отбора за да се спестят максимум средства да играят Карата, Чочев, Витанов, Долапчиев и вече прогонения Грънчов. Като до тях добавим и учителити Марто, Тошко, Бадема и Вальо нещата щяха да заспят. В добавка имаме Силва, Маркович и Ереро - жадни за изява юноши, готови на всичко. Как седят нещата в момента? Играят недуразумения, като Фо Поре, Ди Вани, Менди, Косоко и безумника Галчев. Догодина, като ветераните ни се откажат от футбола, кой ще ги замести? Момчета, които не са играли и не са готови или нови безумни чужденци. Само това не мога да простя на Стойчо, че не изгради един млад отбор в година, в която никой не му искаше купи и медали. Има ли значение, че ще сме на трето или четвърто място, като за новото първенство ще трябва да правим нов отбор и така всяка година. Омръзна ми!
Аре моля ти се. Оставаше да експериментира с юноши и тия теми щяха да са през 3 дена. А ЦСКА във втпрата седмица, зад Славия. Тогава щеше ли да се кефиш, че налага юноши - не. Щяхте да ревете, че не е привлякъл опитни играчи, а е могло.
Освен това срещу Лудогорец титуляри бяха Чочев, Маркович и Силва. А да кажеш, че Менди е недоразумение... От опит да се правиш на много обективен пишеш глупости. Витанов е със счупен крак. Караанаков, като ламти за пари - да, предател е. Нищо не играе, досущ като яловия тролей Долапчиев, който е на 20 години и не може да си мръдне задника, а за спрямо него Ди Вани е суперзвезда, играл е в Аржентина и е много по-вероятно да покаже качества.
Кировец написа:Дай Боже всеки му резерви оценени за по стотици хиляди, та и милиони евро.
Еле пък Бургзорг и Абало какви милионни звезди са
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Темата е забавна искрено се забавлявам на мненията и на двете страни 
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
W84me написа:Кировец написа:Дай Боже всеки му резерви оценени за по стотици хиляди, та и милиони евро.
За всеки случай са по-скъпи от Генков, Макриев и Гаджев, Бру и Чмовш взети заедно.
- amstel_beer
- Контакти:
Кировец написа:W84me написа:Кировец написа:Дай Боже всеки му резерви оценени за по стотици хиляди, та и милиони евро.
За всеки случай са по-скъпи от Генков, Макриев и Гаджев, Бру и Чмовш взети заедно.
Ха-ха-ха.. Гаджев е национал, тия за коя страна играеха!?