Г-н Стойчо Младенов,спрете се!!!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Г-н Стойчо Младенов,спрете се!!!

Мнениеот Кашчей » 27 мар 2014 19:56

Кировец написа:
hd29 написа:
Red Warrior написа:Не знам какъв е Стойчо Младенов, но с 3-ма футболисти в началото на сезона и отбор направен само от свободни агенти вчера надигра многомилионната "национална кауза" Лудогорец и за първи път видях горките "орли" да бавят времето.

:roll: :roll: Та те ви биха с резервите си на ходом

Дай Боже всеки му резерви оценени за по стотици хиляди, та и милиони евро.

Значи, по твоята логика излиза, че ако Стойчо беше треньор на Лудогорец, досега щеше да е вече шампион и най-малкото финалист в ЛЕ след месец :roll:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 27 мар 2014 20:02

Кашчей написа:
Кировец написа:
hd29 написа:
Red Warrior написа:Не знам какъв е Стойчо Младенов, но с 3-ма футболисти в началото на сезона и отбор направен само от свободни агенти вчера надигра многомилионната "национална кауза" Лудогорец и за първи път видях горките "орли" да бавят времето.

Значи, по твоята логика излиза, че ако Стойчо беше треньор на Лудогорец, досега щеше да е вече шампион и най-малкото финалист в ЛЕ след месец :roll:

от Кировец на 27 Мар 2014 18:31

Лудогорец с тази си организация спокойно ще се радва на успехи от Сухия, Ники Митов-Чъкито, Кокала, Радукана, Сашо Станков, Гонзо, Гочето, Херо, Стойчо Младенов, Любо Пенев, Чичо Митко, та ако щеш и Павел Дочев, ако съм пропуснал някой да ме прощавате.
Българските треньори имат качества, но когато са с вързани ръце и не се изпълняват поне на 85% от селекционните им желания няма как да стане.
Ама какво биха направили тези в ЦСКА днес, като изключим Стойчо Младенов?
Аз казвам оздравителна година в пълния си блясък - втора седмица.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 27 мар 2014 20:04

Кировец написа:
Кашчей написа:
Кировец написа:
hd29 написа:

Лудогорец с тази си организация спокойно ще се радва на успехи от Сухия, Ники Митов-Чъкито, Кокала, Радукана, Сашо Станков, Гонзо, Гочето, Херо, Стойчо Младенов, Любо Пенев, Чичо Митко, та ако щеш и Павел Дочев, ако съм пропуснал някой да ме прощавате.
Българските треньори имат качества, но когато са с вързани ръце и не се изпълняват поне на 85% от селекционните им желания няма как да стане.

Много се лъжеш в това, което си написал и за справка ще ти посоча МЮ през миналата и тази година, при двама различни треньори, с почти непроменен състав. Ти си направи изводите, ако можеш!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 27 мар 2014 20:07

Кашчей, според теб щеше ли да стане наш Стойчо шампион с такива играчи и при такова спокойствие?

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 27 мар 2014 20:11

Кашчей написа:
Кировец написа:
Кашчей написа:
Кировец написа:
hd29 написа:

Много се лъжеш в това, което си написал и за справка ще ти посоча МЮ през миналата и тази година, при двама различни треньори, с почти непроменен състав. Ти си направи изводите, ако можеш!

Тъпо сравнение. Последните години дори съра виждаше зор срещу конкуренцията от Сити и Челси. Освен това МЮ не прави гръмки трансфери спрямо конкуренцията си - Ман сити. Досущ като Лудогорец и останалите. Дали Мойс ще се провали в Сити с всичкия ресурс? Юнайтед е в криза подобно на ЦСКА, подобно на Милан.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 27 мар 2014 20:21

Козел, кажи нещо. Ще се радвам да чуя твоето мнение.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 27 мар 2014 20:22

Venko123 написа:Кашчей, според теб щеше ли да стане наш Стойчо шампион с такива играчи и при такова спокойствие?

Стойчо-да, ама Сухия, Мъри и още куп от изброените от Кирове-не.
Така виждам аз нещата, което не ми пречи да не го харесвам.. най-вече като човек.
Спокойствие той сам няма, защото обича да е в центъра на събитията, също както Лупи и Батков. Отделно от това, сега не виждам в Лудогорец да се правят генерални драми от една загуба и Стоев да тръби наляво и надясно за заговори, директиви, конспирации срещу отбора, а точно това щеше да прави Стойчо, съдейки по досегашните му изяви пред медиите.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 27 мар 2014 20:22

Бате Тройчо е Герой. Бие Левски, но от Лудогорец пада той! А пък Мура, като го набара - скъса му хастара! Хеле Галатасарай - вай аллах, вай, вай, вай! Тройчо мисли, че шампион е пак - бил е Левски, няма как! Но съдийте все са му виновни! Щъкат в мозъка му мислите отровни. Тука има директива! Мисли Тройчо и във кръчмата отива. Там след третата мастика, вика - цскато е велика! Няма по-велик от ЦСКА! Туй е моята съдба!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 27 мар 2014 20:26

Кашчей написа:
Venko123 написа:Кашчей, според теб щеше ли да стане наш Стойчо шампион с такива играчи и при такова спокойствие?

Стойчо-да, ама Сухия, Мъри и още куп от изброените от Кирове-не.
Така виждам аз нещата, което не ми пречи да не го харесвам.. най-вече като човек.
Спокойствие той сам няма, защото обича да е в центъра на събитията, също както Лупи и Батков. Отделно от това, сега не виждам в Лудогорец да се правят генерални драми от една загуба и Стоев да тръби наляво и надясно за заговори, директиви, конспирации срещу отбора, а точно това щеше да прави Стойчо, съдейки по досегашните му изяви пред медиите.

Изявите му пред медиите въобще не трябва и няма как да са някакъв критерий спрямо работата, с която се е нагърбил. Това е смешно. И Моуриньо реве след всяка загуба. Да не говорим Съра как нареждаше съдиите, а същото прави и другия професор в занаята - Венгер.

minchev_1951
Контакти:

Мнениеот minchev_1951 » 27 мар 2014 20:33

bastuna2003 написа:
minchev_1951 написа:Стойчо, Тройчо, да те бият последните три години и в Разград, и в София, с обща голова разлика 0-8 /ако не ме лъже паметта/, да те млатят като цървул в мозайка?!?... И след всяка загуба да говориш, че си бил по-добрия отбор, но съдиите били виновни ?!? Това си е чиста проба МАЗОХИЗЪМ! :roll:

Това мнение в колко теми ще го постнеш??? Или си толкова тъп, че дори не е твое, а си го копирал от някъде?

....................................................................................................................................................

А на теб не ти ли омръзнаха смешките на Тройчо, когато N3 загуби мач? Падате, биете, винаги сте готови да го налапате.

Върни се в “ЦСКА”