Локомотив (Пловдив) - Левски (София)
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Локомотив (Пловдив) - Левски (София)
Не знам конспирации, ама вдигнатата засада за върната топка от Пелето към Блажевич, почти бие и оная дузпа за игра с глава от близкото минало 

- CSKARCHETO-BS
- Контакти:
Ама Божинката ме кефи
баси положенията които изтървава

gacobacov написа:Не знам конспирации, ама вдигнатата засада за върната топка от Пелето към Блажевич, почти бие и оная дузпа за игра с глава от близкото минало
А ти кьорав ли си или не видя повторението , че имаше засада преди Ангелов да игре с топкат или си малоумен и толкова разбираш от футбол

Покажете поне един фиш. Мача е блокиран само в Еврото , може още сега да го играете , даже коеф.се качва малко по-малко.
Странно от къде имате такава информация ? Смешни сте.
Странно от къде имате такава информация ? Смешни сте.
гацобацов личи че грам не разбираш от футбол,така че по-добре ходи коментирай конен спорт
AN71 написа:gacobacov написа:Не знам конспирации, ама вдигнатата засада за върната топка от Пелето към Блажевич, почти бие и оная дузпа за игра с глава от близкото минало
А ти кьорав ли си или не видя повторението , че имаше засада преди Ангелов да игре с топкат или си малоумен и толкова разбираш от футбол
Имаше пасивна засада, обаче правилото за пасивна засада го отмениха преди 10 години сигурно, "разбирач"

gacobacov написа:AN71 написа:gacobacov написа:Не знам конспирации, ама вдигнатата засада за върната топка от Пелето към Блажевич, почти бие и оная дузпа за игра с глава от близкото минало
Имаше пасивна засада, обаче правилото за пасивна засада го отмениха преди 10 години сигурно, "разбирач"
Каква пасивна засада бе разбирач като топката е подадена към него ти малоумен ли си или на такъв се правиш или ги слушаш тия малоумници където коментират

Пасивна засада има когато футболиста не влияе на играта. в случая паса е отправен към футболиста който е в засада , не е задължителни да докосва топката за да се смята , че влияе на играта.
veni__85 написа:Пасивна засада има когато футболиста не влияе на играта. в случая паса е отправен към футболиста който е в засада , не е задължителни да докосва топката за да се смята , че влияе на играта.
Какво му обясняваш на тоя нека слуша коментаорите малоумни

"Левски" пак играят с двама по-малко - Бру и Божинов, плюс все по рисковия Ангелов. Още не са изтекли и 20 минути, а вече видяхме свръх-неточно центриране на Бру, уникален пропуск на Божи и умопомрачително връщане към вратаря на Ангелов, въпреки засадата. Какво ли ни чака още?
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.