МОРАЛ

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

PR_CSKA
Контакти:

Re: МОРАЛ

Мнениеот PR_CSKA » 27 мар 2014 17:22

nicromanser написа:
El Grande Capitan написа:Доста комична статия.
В нормалния свят акции се купуват за да се спечели от тях,само у нас се представя за едва ли не морално задължение да се дават пари на Лупи...смешно...

а ти защо си мислиш, че от акциите на ЦСКА няма да се спечели накрая.
личното ми мнение, като човек работещ на фондовата борса от 10г е , че цената им ще се вдига

за момента няма как да стане в България. Футбола е всичко друго но и не е бизнес. За съжаление управниците и на БФС и на клубовете не правят нищо за да е бизнес. Най ниските ТВ прав, слаба посещаемост на мачовете липса на трансфери, приходи от евротурнири и продажба на артикули. А като няма приходи няма и бизнес.

Потребителски аватар
El Grande Capitan

Мнениеот El Grande Capitan » 27 мар 2014 17:22

nicromanser написа:
В нормалния свят акции се купуват за да се спечели от тях,само у нас се представя за едва ли не морално задължение да се дават пари на Лупи...смешно...

личното ми мнение, като човек работещ на фондовата борса от 10г е , че цената им ще се вдига

Сега,на тебе ли да вярвам или на Кирил Домусчиев....интересна дилема....
На 23 юли с.г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за заличаване на регистрацията на "Локомотив" Пловдив и за преименуване на "Велбъжд" в "Локомотив".

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 27 мар 2014 17:26

Христо Стоичков:
Имам една незбъдната мечта, да играя в Ботев Пловдив. :mrgreen:
[center]Levski & Lazio[/center]

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 27 мар 2014 17:30

костенурк написа:кои луд ще си даде парите да покрива дълговете на троичо дето преди години докарвал негри на килограм с космически заплати и печелил от комисионни :?: троичо е главен виновник за големите задълженията.няколко победи над наи слабия Левски в историята ви заслепиха и не виждате главния виновник с 40 бона заплата дето сега ще му е плащат феновете :idea: аре нема нужда

И ти да кажеш нещо умно :mrgreen:
[center]Levski & Lazio[/center]

iliyan

Мнениеот iliyan » 27 мар 2014 17:31

El Grande Capitan написа:
nicromanser написа:

За него не знам , Кирето е доказан крадец и лъжец ! Аз не бих вярвал на един лъжец и доказан крадец-скрападжия !
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Потребителски аватар
Червени Воини
Контакти:

Мнениеот Червени Воини » 27 мар 2014 17:32

костенурк написа:тоя МОРАЛ дето е осъден на 9 години затвор ли :? или троичо морала след всяка загуба рев по съдията.фалита чука на вратата.Ботев ще играе на вашето място в евротурнирите.както едно време вие играете на наше в А група щото сте некадърни и не се класирате сами 8-) Цецъ сателит на Ботев 8-)

на майка ти оная работя, сопотче!
"От огъня на чуждата омраза остана само пепелта. Нашата любов е вечна, винаги ще има ЦСКА!”

Какво е общото между левскарите и бежанците?
- Никой не ги иска на Запад!

Потребителски аватар
костенурк
Контакти:

Мнениеот костенурк » 27 мар 2014 17:42

iliyan написа:
El Grande Capitan написа:
nicromanser написа:

За него не знам , Кирето е доказан крадец и лъжец ! Аз не бих вярвал на един лъжец и доказан крадец-скрападжия !

и аз не бих вярвал на доказан лъжец крадец-политикаджия Лупи Уолострийта в акция 8-)
Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.

Потребителски аватар
Empty
Контакти:

Мнениеот Empty » 27 мар 2014 17:53

Така наречените наши "звезди" обичат да се къпят в слава и да им скандират името на стадиона, но опре ли до парите в джоба им- няма начин.Колкото и да ни е мъчно да си го признаем това е истината.

П.П.костенурак...гледай си вашия отбор, че и той не е кой знае какво.
Последна промяна от Empty на 27 мар 2014 18:03, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 27 мар 2014 17:54

nicromanser написа:

Нищо лично, но ако ти ми беше борсов посредник, щях да те застрелям... 8-) И два въпроса извън темата:
1. В никнейма си имаш две сгрешени букви в една дума. Ако наистина работиш на борсата, би трябвало да имаш поне елементарни познания по английски език. :lol:
2. Предполагам, че тази информация ще направи въпроса от подписа ти излишен (разбира се ако не си съвсем тъп):
"На 26 септември 2006 ПФК Левски АД окончателно печели делото за оригиналната емблема на клуба. През 1992 г. Петър Петров-Кучето регистрира в Патентно ведомство на Р България емблемата на „Левски”. През 2000 г. „ПФК Левски” АД се опитва да регистрира емблемата като своя запазена марка в Патентно ведомство, но получава отказ, тъй като тази марка вече е регистрирана. През 2001 г. „ПФК Левски” АД подава молба до Патентно ведомство да отмени регистрацията на Петър Петров, тъй като марката не е ползвана повече от пет години. През 2003 г. Патентно ведомство се произнася с решение в полза на „ПФК Левски” АД, като отменя регистрацията на Петър Петров, при това решението влиза в сила с обратна дата, считано от 1992 г. Същата година обаче Петър Петров подава жалба до Патентно ведомство срещу решението в полза на „ПФК Левски” АД и жалба до съда да отмени решението на Патентно ведомство. Този акт спира решението на съда повече от 2 години. Едва през м.декември 2005г. съдът отхвърля жалбата на Петър Петров и приема за меродавно решението на Патентно ведомство от 2003г. Близо девет месеца после обаче съдът не може да намери Петър Петров, за да му връчи съдебното решение. Решението окончателно влиза в сила на 26.09.2006г. и не подлежи на обжалване."

http://focus-sport.net/?action=news&id=1148764439228
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 27 мар 2014 17:59

kiko75 написа:...Браво на тоя журналист нека всички разберат какви жалкари сме подкрепяли през годините за мене тези така наречени легенди са МЪРТВИ истинска легенда е Иван Иванов :arrow:

За този ли Иван Иванов иде реч:
-Ти имаш да получаваш пари от ЦСКА...
Да, дължи ми ги този, който в момента държи ЦСКА. Когато ме продадоха, "Титан" властваше. Винаги намираха начин да отложат делото. Но сега нещата са на сериозно ниво. Ако не се решат нещата, могат да имат проблем с взимането на лиценза. Аз направих голям компромис. Имах да получавам 15 процента от трансферната сума в Алания, но се отказах от половината пари. А това са много пари. Сигурно никой не го е правил за ЦСКА.
Те ми предложиха споразумение, но после почнаха да се правят на луди. Явно искаха да ме преметнат. Дано се вземат в ръце и да оценят това, което съм направил като компромис.

Read more: http://bgfootball.actualno.com/Ivan-Iva ... z2xBAciTeq

Явно Иван Иванов сериозно е настъпил Лупи и останалите, та най-накрая да му платят (заради лиценза), макар и част от задълженията... 8-)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Върни се в “Футбол - България”