ИТАЛИАНСКИ СОБСТВЕНИЦИ И ТРЕНЬОР В БОТЕВ...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Re: Пичоне - един от нас!

Мнениеот rump_shaker » 13 ное 2009 17:07

И какво се казва в това инфо? Че имало някви хора на стадиона. Че там всеки ден има хора
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
SHYNE
Контакти:

Мнениеот SHYNE » 13 ное 2009 18:51

Пичоне - един от нас!

още колко хляб има да изяде да стане един от нас ..... та чак пари да сабираме ,чета тука някви извънземни предложения :lol:
Изображение
Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

Изображение

Потребителски аватар
BPFC1912
Контакти:

Re: Черно море иска Пичоне и 4-ма футболиста

Мнениеот BPFC1912 » 14 ное 2009 01:52

Libermen написа:искам да ви кажа че утре като си дойде Серджо ще носи нова екипировка,това говорили ви нещо?

Донеси ли Серджо екипировката ?
Повече да не си писал "новини от извора" !

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 14 ное 2009 02:04

BPFC1912 написа:
Libermen написа:искам да ви кажа че утре като си дойде Серджо ще носи нова екипировка,това говорили ви нещо?

А така, на теб ще разчитаме отся да ни "информираш" какво става според твоите разсъждения, базирани на нюс4000 и марица! :roll:
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Потребителски аватар
Flash1912
Контакти:

Мнениеот Flash1912 » 14 ное 2009 02:52

Libermen, наистина не им пиши на тия форумните герои. Има начини и места, където може хората с инфо да го дадат на тези, които мислят трезво. Аман от тома неверници.

Потребителски аватар
BPFC1912
Контакти:

Мнениеот BPFC1912 » 14 ное 2009 08:30

veseo написа:
BPFC1912 написа:

А така, на теб ще разчитаме отся да ни "информираш" какво става според твоите разсъждения, базирани на нюс4000 и марица! :roll:

Ти на това информация ли му викаш - "искам да ви кажа че утре като си дойде Серджо ще носи нова екипировка" ? Защото за мен това са лаладжийски форумни писания от които много хора се надъхват , а след това се чувстват излъгани ! За това още един апелирам да се пишат само релни неща , а не информация на ухо !

ATREYU
Контакти:

Мнениеот ATREYU » 14 ное 2009 11:03

Одисеята на камерунският национал Емили Мбамба в Пловдив приключи. Нападателят си е събрал багажа и е отпрашил в неизвестна посока.
- След като няма пари, аз си тръгвам - отсякъл африканецът в съблекалнята.

Мбамба, който бе сочен за перлата в селекцията на Енрикоe Пичони, вече една седмица е в неизвестност. Африканецът тренира в продължение на месец под тепетата, но така и не прие офертата за договор. Мбамба бил удивен, че не му предлагат пари на ръка. Емили преживя и друг шок в Пловдив. Футболистът бе изхвърлен от хотел "Империал" заради натрупания дълг от Ботев и бе настанен в квартирата на Ерик Кабу

pd24

veseo
Контакти:

Re: Факти около "италианската връзка" - плюсове и минуси

Мнениеот veseo » 16 ное 2009 00:15

Днес имаше една бая обширна тема, че утре може да има сделка, какво стана с нея?
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Потребителски аватар
spartaka
Контакти:

Евала на Пичони

Мнениеот spartaka » 19 ное 2009 09:38

Браво на този човек и аз в началото бях много негативно настроен,но сега с поредицата си изказвания много ми се вдигна в очите,както знаете не съм фен нито на Ботев,нито на Локо,а съм напълно безпристрастен в случая ;) Ето и последният пример,интервюто му пред италианска медия,публикувано в спортал,не само,че не казва нищо лошо за БГ,ами и хвали града ни и отбора на Ботев,евала на тоя човек,очевидно е взел присърце идеята "Ботев",пак едно голямо браво,малко са,да не кажа николко чужденците в БГ мислели някога така :!: :) ;)
http://spartakpd.info - "Гладиаторите" на България пак ще възкръснат

botev forever

Мнениеот botev forever » 19 ное 2009 13:01

Човек да не вярва на очите си!!!!Някой хора са готови да отворят касичка в която да събират пари и с тях да плащат масрафите на мургавия италиански спец,докато в клуба няма пари да си изперат екипите!!!Ей на това аз казвам любов към Ботев Пд!!!Разни хора,разни идеали!!!

Върни се в “Ботев”