ИТАЛИАНСКИ СОБСТВЕНИЦИ И ТРЕНЬОР В БОТЕВ...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- rump_shaker
- Контакти:
Re: Пичоне - един от нас!
И какво се казва в това инфо? Че имало някви хора на стадиона. Че там всеки ден има хора

Пичоне - един от нас!
още колко хляб има да изяде да стане един от нас ..... та чак пари да сабираме ,чета тука някви извънземни предложения

Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

Re: Черно море иска Пичоне и 4-ма футболиста
Libermen написа:искам да ви кажа че утре като си дойде Серджо ще носи нова екипировка,това говорили ви нещо?
Донеси ли Серджо екипировката ?
Повече да не си писал "новини от извора" !
BPFC1912 написа:Libermen написа:искам да ви кажа че утре като си дойде Серджо ще носи нова екипировка,това говорили ви нещо?
А така, на теб ще разчитаме отся да ни "информираш" какво става според твоите разсъждения, базирани на нюс4000 и марица!

Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
Libermen, наистина не им пиши на тия форумните герои. Има начини и места, където може хората с инфо да го дадат на тези, които мислят трезво. Аман от тома неверници.
veseo написа:BPFC1912 написа:Libermen написа:искам да ви кажа че утре като си дойде Серджо ще носи нова екипировка,това говорили ви нещо?
А така, на теб ще разчитаме отся да ни "информираш" какво става според твоите разсъждения, базирани на нюс4000 и марица!
Ти на това информация ли му викаш - "искам да ви кажа че утре като си дойде Серджо ще носи нова екипировка" ? Защото за мен това са лаладжийски форумни писания от които много хора се надъхват , а след това се чувстват излъгани ! За това още един апелирам да се пишат само релни неща , а не информация на ухо !
Одисеята на камерунският национал Емили Мбамба в Пловдив приключи. Нападателят си е събрал багажа и е отпрашил в неизвестна посока.
- След като няма пари, аз си тръгвам - отсякъл африканецът в съблекалнята.
Мбамба, който бе сочен за перлата в селекцията на Енрикоe Пичони, вече една седмица е в неизвестност. Африканецът тренира в продължение на месец под тепетата, но така и не прие офертата за договор. Мбамба бил удивен, че не му предлагат пари на ръка. Емили преживя и друг шок в Пловдив. Футболистът бе изхвърлен от хотел "Империал" заради натрупания дълг от Ботев и бе настанен в квартирата на Ерик Кабу
pd24
- След като няма пари, аз си тръгвам - отсякъл африканецът в съблекалнята.
Мбамба, който бе сочен за перлата в селекцията на Енрикоe Пичони, вече една седмица е в неизвестност. Африканецът тренира в продължение на месец под тепетата, но така и не прие офертата за договор. Мбамба бил удивен, че не му предлагат пари на ръка. Емили преживя и друг шок в Пловдив. Футболистът бе изхвърлен от хотел "Империал" заради натрупания дълг от Ботев и бе настанен в квартирата на Ерик Кабу
pd24
Re: Факти около "италианската връзка" - плюсове и минуси
Днес имаше една бая обширна тема, че утре може да има сделка, какво стана с нея?
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
Евала на Пичони
Браво на този човек и аз в началото бях много негативно настроен,но сега с поредицата си изказвания много ми се вдигна в очите,както знаете не съм фен нито на Ботев,нито на Локо,а съм напълно безпристрастен в случая
Ето и последният пример,интервюто му пред италианска медия,публикувано в спортал,не само,че не казва нищо лошо за БГ,ами и хвали града ни и отбора на Ботев,евала на тоя човек,очевидно е взел присърце идеята "Ботев",пак едно голямо браво,малко са,да не кажа николко чужденците в БГ мислели някога така

http://spartakpd.info - "Гладиаторите" на България пак ще възкръснат
-
Човек да не вярва на очите си!!!!Някой хора са готови да отворят касичка в която да събират пари и с тях да плащат масрафите на мургавия италиански спец,докато в клуба няма пари да си изперат екипите!!!Ей на това аз казвам любов към Ботев Пд!!!Разни хора,разни идеали!!!