Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Re: Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Мнениеот Logical person » 27 мар 2014 00:12

Tommi написа:
Logical person написа:
Само глупости си написал. Имаш ли поне малка представа от корпоративни финанси ? Не ми отговаряй , а тичай към някой университет ;)

Какво за тях? Вече трето мнение се опитваш да остроумничиш без да казваш нищо. ;)

Още в първото си мнение ти обясних, че нямам намерение да ти кажа нищо :mrgreen: Въпросите ти не покриват жизнения минимум за да се завърже смислен разговор.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 27 мар 2014 00:19

Logical person написа:
Tommi написа:
Logical person написа:
Само глупости си написал. Имаш ли поне малка представа от корпоративни финанси ? Не ми отговаряй , а тичай към някой университет ;)

Какво за тях? Вече трето мнение се опитваш да остроумничиш без да казваш нищо. ;)

Още в първото си мнение ти обясних, че нямам намерение да ти кажа нищо :mrgreen: Въпросите ти не покриват жизнения минимум за да се завърже смислен разговор.

Пак се измъкваш, ок. :mrgreen: Това е по-добрият вариант, отколкото да пишеш работи, които не са ти съвсем ясни. ;)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Мнениеот Logical person » 27 мар 2014 00:25

Tommi написа:
Logical person написа:
Tommi написа:
Logical person написа:

Пак се измъкваш, ок. :mrgreen: Това е по-добрият вариант, отколкото да пишеш работи, които не са ти съвсем ясни. ;)

Не се измъквам, аз в тази тема съм си у дома ;)

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 27 мар 2014 01:22

Акциите няма да са успешни, това вече е сигурно. Сега остава Томов да се разбере за % от комисионната, която ще отиде в Елана и всичко ще е по план! ;)
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Мнениеот Logical person » 27 мар 2014 01:31

W84me написа:Акциите няма да са успешни, това вече е сигурно. Сега остава Томов да се разбере за % от комисионната, която ще отиде в Елана и всичко ще е по план! ;)

Винаги като реша , че няма по-голям олигофрен от двамата "експерти" и се появяваш ти :mrgreen:

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 27 мар 2014 09:30

Logical person написа:
W84me написа:Акциите няма да са успешни, това вече е сигурно. Сега остава Томов да се разбере за % от комисионната, която ще отиде в Елана и всичко ще е по план! ;)

Винаги като реша , че няма по-голям олигофрен от двамата "експерти" и се появяваш ти :mrgreen:

Томов си е вързал гащите, хем да не носи отговорност, хем да прибере някой лев :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 27 мар 2014 12:19

Колко са феновете на ЦСКА в цялата страна според вас?

delboy
Контакти:

Мнениеот delboy » 27 мар 2014 12:38

petko.h.markov написа:Колко са феновете на ЦСКА в цялата страна според вас?

От фенове до фенове има разлика, но тия като нас където стават и лягат с проблемите на отбора едва ли са повече от 40-50к

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 27 мар 2014 12:48

delboy написа:
petko.h.markov написа:Колко са феновете на ЦСКА в цялата страна според вас?

От фенове до фенове има разлика, но тия като нас където стават и лягат с проблемите на отбора едва ли са повече от 40-50к

Имам карта в ложа №9 в сектор А.Вчера на мача около мен имаше около 50 души.Когато минаха децата с урните пари
пуснахме аз и още 3-4 човека.Затова поставих този въпрос.Ако 50 000 отделят поне по 100 лева емисията ще бъде успешна.Аз обаче се съмнявам много.

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 27 мар 2014 13:03

Истинските, които ходим редовно по мачове и сме готови да дадем и малкото си пари за акции сме малко, Петко. Има такива, които са ни фенове само когато печелим, но тях няма смисъл да ги коментираме, те в момента са от Лудогорец, докато не почнат да губят.

Върни се в “Архив”