Изгуби ли Реал шансове за титлата?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Re: Изгуби ли Реал шансове за титлата?

Мнениеот fcb_bg » 27 мар 2014 10:31

Лимонадения Джо написа:
MoNteSo написа:Изгубили са дръжки. От тук нататък Реал има много лесна програма в първенството. Единствения минус за тях е, че не държат напълно съдбата в ръцете си, и ако Атлетико не направи грешка няма как да ги изпреварят тъй като нямат повече директни двубои. Но това ще бъде много трудно да стане като се има предвид по-тежката програма на Атлетико. Барселона не ги коментирам, тия са енигма за мене. Ето и мачовете, които остават на трите претендента в първенството:

Реал М - Райо Валекано ; Реал Сосиедад - Реал М ; Реал М - Алмерия ; Валядолид - Реал М ; Реал М - Осасуна ; Реал М - Валенсия

Атлетико М – Гранада ; Атлетик Билбао - Атлетико М ; Атлетико М - Виляреал ; Хетафе - Атлетико М ; Атлетико М - Елче ; Валенсия - Атлетико М ; Леванте - Атлетико М ; Атлетико М - Малага

Еспаньол - Барселона ; Барселона - Бетис ; Гранада - Барселона ; Барселона - Атлетик Билбао ; Виляреал - Барселона ; Барселона - Хетафе ; Елче - Барселона

Реал има много тежък мач на Аноета, който според мен няма да бъде спечелен. Няма да е леко и с Валядолид, който преди три седмици би Барселона. Мисля, че Барселона има предимство в програмата и трудно би загубил мач. Атлетико има най-тежката програма, но е много силен гост и няма да е толкова чудно, ако победят и в Билбао, и двата мача във Валенсия. Вчерашният мач на Реал беше за мен последен шанс за титла, но загубен както всички решаващи мачове през този сезон в Ла Лига.

Вие пък не знам защо забравихте Барселона - Атлетико? Като се сетя как се осrахме с Валенсия вкъщи, един Х ви прави шампиони. Валдес дето ни изкара сума мачове е аут. Дядо Пинто снощи за малко и той да се контузи. И аз като гледам програмата, титлата ни е почти вързана, ама не съм тръгнал да се радвам особено много.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
М Камбуров
Контакти:

Мнениеот М Камбуров » 27 мар 2014 10:34

не съм за никой в Испания,но мисля,че Барса ще е шампион

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 27 мар 2014 10:36

До мача на Барселона срещу Атлетико, аз не виждам къде каталунците могат да сбъркат. Евентуално при гостуването на Виляреал, но ще е много трудно да не вземат 3т.

Потребителски аватар
Лимонадения Джо
Контакти:

Мнениеот Лимонадения Джо » 27 мар 2014 10:51

fcb_bg написа:Реал има много тежък мач на Аноета, който според мен няма да бъде спечелен. Няма да е леко и с Валядолид, който преди три седмици би Барселона. Мисля, че Барселона има предимство в програмата и трудно би загубил мач. Атлетико има най-тежката програма, но е много силен гост и няма да е толкова чудно, ако победят и в Билбао, и двата мача във Валенсия. Вчерашният мач на Реал беше за мен последен шанс за титла, но загубен както всички решаващи мачове през този сезон в Ла Лига.

Вие пък не знам защо забравихте Барселона - Атлетико? Като се сетя как се осrахме с Валенсия вкъщи, един Х ви прави шампиони. Валдес дето ни изкара сума мачове е аут. Дядо Пинто снощи за малко и той да се контузи. И аз като гледам програмата, титлата ни е почти вързана, ама не съм тръгнал да се радвам особено много.[/quote]

Барса също има тежки мачове с Еспаньол и Виляреал, но по-логично е в тях да победи. Реал беше длъжен да победи Атлетико- не го направи, длъжен беше да победи или поне равен в неделя- не го направи. След вчерашната издънка вече изглежда гонене на дивото. Не мога да си представя, че в последния кръг дават отбора ще се прецакат едновременно в полза на Реал. По време на наказанието на Валдес след мача с Реал, а и по време на лечението му м.г. Пинто не допусна провали, не мисля, че е толкова фатална липсата му.

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 27 мар 2014 10:59

Естествено ,че НЕ .

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 27 мар 2014 10:59

Нищо не е решено! Титлата ще се реши в следващите 15 дни! РЕАЛ имат предимство пред другите отбори, защото имат по-дълга скамейка. Вярно, в нападение няма алтернатива, но в центъра на терена и защитата има играчи, които могат да изкарат по-леките мачове. Атлетико са първи, но са най-зле! Първо имат гадна програма и второ къса резервна скамейка. От тази сряда до мачовете около 12 април няма мърдане. Още повече, че започват и мачовете от ШЛ. Атлетико имат още тази седмица гостуване на Билбао. Всички знаем, че баските са кофти домакин и аз се съмнявам, че дюшекчиите ще си вземат гостуването. След това им предстои мач с Барселона в ШЛ, а след него мач с Виляреал. Отново се задава мач с Барселона и после гостуване на Хетафе. Хетафе са слаби, ама ще се борят със зъби и нокти за оставането си в Премиера. Много тежки мачове за Атлетико предстоят и аз се съмнявам, че ще издържат чисто физически. Да не говорим, че в последните кръга имат гостуване на Валенсия, а прилепите биха Барселона и изпуснаха РЕАЛ. Последният кръг пък е гостуване на Кампа. Така че за мен фаворити си остават Барселона и РЕАЛ. Барса пък загубиха Валдес.... Титлата не е решена и предстоят интересни мачове докрая ;)

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 27 мар 2014 11:18

Щом и тука намесихте Байерн... Успокойте се малко и ние ще загубим все някога.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

СИНЯ_ИМПЕРИЯ

Мнениеот СИНЯ_ИМПЕРИЯ » 27 мар 2014 11:20

Дано сте прави и Реал да има ощешансове....моята мечта е преди последния кръг Барса и Атлетико да са с равни точки и на една точка пред Реал, и да се самоубият с един здрав хикс помежду си-лелееее,ще получа оргазъм тогава :mrgreen:

Потребителски аватар
sirius123

Мнениеот sirius123 » 27 мар 2014 11:25

Барца няма да загуби точка до края на първенството.Ще притиска непрекъснато. Еспаньол , единствено може да им създаде проблем. Реал и той няма да загуби може би , но ''мандалото щракна'' . Атлетико ще загуби. Снощи спечелиха трудно у дома си. Лошото е , че не играха добре.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 27 мар 2014 11:32

Лимонадения Джо написа:
fcb_bg написа:Реал има много тежък мач на Аноета, който според мен няма да бъде спечелен. Няма да е леко и с Валядолид, който преди три седмици би Барселона. Мисля, че Барселона има предимство в програмата и трудно би загубил мач. Атлетико има най-тежката програма, но е много силен гост и няма да е толкова чудно, ако победят и в Билбао, и двата мача във Валенсия. Вчерашният мач на Реал беше за мен последен шанс за титла, но загубен както всички решаващи мачове през този сезон в Ла Лига.

Вие пък не знам защо забравихте Барселона - Атлетико? Като се сетя как се осrахме с Валенсия вкъщи, един Х ви прави шампиони. Валдес дето ни изкара сума мачове е аут. Дядо Пинто снощи за малко и той да се контузи. И аз като гледам програмата, титлата ни е почти вързана, ама не съм тръгнал да се радвам особено много.

Барса също има тежки мачове с Еспаньол и Виляреал, но по-логично е в тях да победи. Реал беше длъжен да победи Атлетико- не го направи, длъжен беше да победи или поне равен в неделя- не го направи. След вчерашната издънка вече изглежда гонене на дивото. Не мога да си представя, че в последния кръг дават отбора ще се прецакат едновременно в полза на Реал. По време на наказанието на Валдес след мача с Реал, а и по време на лечението му м.г. Пинто не допусна провали, не мисля, че е толкова фатална липсата му.[/quote]
То пък верно, че Х на Барса - Атлети не ви върши работа, но казано по селски научному - pyrwenstwoto izobsto ne e resheno, wseki ima kude da se osere. 8-)
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Върни се в “Реал Мадрид”