honda написа:Пиша като левскар- безброй пъти съм спорил в този форум с привърженици на ЦСКА. Но сега пиша за да пожелая успех на ЦСКА в начинанието с акциите. Тук не говорим за Левски рещу ЦСКА на футболния терен. Операцията с акциите на ЦСКА за Левски е почти толкова важна ,колкото и за ЦСКА. Не става дума за съперничество на футболния терен, а за нещо много по-важно. Ако услията на ръководството на самия ЦСКА успеят, то подобна схема ще бъде използвана и в Левски ,а и в други клубове. За мен най-големия капитал и на Левски и ЦСКА са техните фенове ,а не купите и титлите. Няма нищо по-нормално от това феновете да финансират по един или друг начин любимия си клуб. Ако феновете на двата клуба не могат да осигурят сами финансирането на любимите си клубове,то по-добре двата клуба да свалят короните си на грандове и да се молят на колене на поредния чичко-паричко за благоволение.
За мен не е много реално да се очаква ,че някой крупен инвеститор ще се опита да изкупи акциите,ако някой имаше намерение да го прави щеще да го направи преди акциите да бъдат пуснати на борсата-щеще да си осигури по-добри цени на акциите,а и се губи цялата идея с пускането на акциите. За мен идеята е отбора да се финансира от собствените си фенове,реално да се самофинансира, а не да се разчита на крупен инвеститор.
Още един път успех в начинанието.
Хубаво мнение. Благодаря за положителното послание.