Колко акции на ЦСКА сте готови да си купите на 19 март?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Re: Колко акции на ЦСКА сте готови да си купите на 19 март?

Мнениеот Кировец » 26 мар 2014 15:19

honda написа:Пиша като левскар- безброй пъти съм спорил в този форум с привърженици на ЦСКА. Но сега пиша за да пожелая успех на ЦСКА в начинанието с акциите. Тук не говорим за Левски рещу ЦСКА на футболния терен. Операцията с акциите на ЦСКА за Левски е почти толкова важна ,колкото и за ЦСКА. Не става дума за съперничество на футболния терен, а за нещо много по-важно. Ако услията на ръководството на самия ЦСКА успеят, то подобна схема ще бъде използвана и в Левски ,а и в други клубове. За мен най-големия капитал и на Левски и ЦСКА са техните фенове ,а не купите и титлите. Няма нищо по-нормално от това феновете да финансират по един или друг начин любимия си клуб. Ако феновете на двата клуба не могат да осигурят сами финансирането на любимите си клубове,то по-добре двата клуба да свалят короните си на грандове и да се молят на колене на поредния чичко-паричко за благоволение.
За мен не е много реално да се очаква ,че някой крупен инвеститор ще се опита да изкупи акциите,ако някой имаше намерение да го прави щеще да го направи преди акциите да бъдат пуснати на борсата-щеще да си осигури по-добри цени на акциите,а и се губи цялата идея с пускането на акциите. За мен идеята е отбора да се финансира от собствените си фенове,реално да се самофинансира, а не да се разчита на крупен инвеститор.
Още един път успех в начинанието.

Хубаво мнение. Благодаря за положителното послание.

SEKTOR G CSKA
Контакти:

Мнениеот SEKTOR G CSKA » 26 мар 2014 15:51

honda написа:Пиша като левскар- безброй пъти съм спорил в този форум с привърженици на ЦСКА. Но сега пиша за да пожелая успех на ЦСКА в начинанието с акциите. Тук не говорим за Левски рещу ЦСКА на футболния терен. Операцията с акциите на ЦСКА за Левски е почти толкова важна ,колкото и за ЦСКА. Не става дума за съперничество на футболния терен, а за нещо много по-важно. Ако услията на ръководството на самия ЦСКА успеят, то подобна схема ще бъде използвана и в Левски ,а и в други клубове. За мен най-големия капитал и на Левски и ЦСКА са техните фенове ,а не купите и титлите. Няма нищо по-нормално от това феновете да финансират по един или друг начин любимия си клуб. Ако феновете на двата клуба не могат да осигурят сами финансирането на любимите си клубове,то по-добре двата клуба да свалят короните си на грандове и да се молят на колене на поредния чичко-паричко за благоволение.
За мен не е много реално да се очаква ,че някой крупен инвеститор ще се опита да изкупи акциите,ако някой имаше намерение да го прави щеще да го направи преди акциите да бъдат пуснати на борсата-щеще да си осигури по-добри цени на акциите,а и се губи цялата идея с пускането на акциите. За мен идеята е отбора да се финансира от собствените си фенове,реално да се самофинансира, а не да се разчита на крупен инвеститор.
Още един път успех в начинанието.

Благодаря ти за добрите пожелания. Имало и ХОРА из между сините в нет пространството. Жив и здрав.

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 27 мар 2014 10:28

136 000 продадени акции.. От първия ден на пускането им досега доста е паднал процента на продажбите.. Е дано Лупи наистина има някакъв скрит коз в ръкава, че нещата не изглеждат никак розови! :)

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 27 мар 2014 10:50

RedeviL написа:136 000 продадени акции.. От първия ден на пускането им досега доста е паднал процента на продажбите.. Е дано Лупи наистина има някакъв скрит коз в ръкава, че нещата не изглеждат никак розови! :)

С подобни мнения пак хвърляме отговорността за евентуален провал с акциите върху Томов, който си свърши всички поставени цели, но се предовери и повярва във феновете "милиони". Те за благодарност не му вярват и го плюват по навик и плиткоумие.
Томов няма козове в ръкава. Сам е. Свърши работа, дето никой не е помислял да реализира, за да не се спират далаверите и перилните качества на футболния клуб.

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 27 мар 2014 11:03

Приятел, нямах това предвид! Просто констатирам фактите.. Иначе спокойствието, което демонстрира Томов в инервютата ме кара да мисля, че има нещо в предвид.. А това с феновете "милиони" си е една остаряла мантра.. Ти наистина ли вярваш, че ЦСКА има милиони фенове в България? Нямам предвид такива, дето се пишат от ЦСКА, а ако ги питаш за това кой е треньора, ще ти кажат, че е Христо Стоичков... :lol: В действителност фенската маса на ЦСКА е около 40-50 000 души.. Проблемът е, че не всеки от тях има възможност да отдели средно по 100лв. от месечния си бюджет за любимия отбор. Това са реалностите в една застаряваща и бедна страна, в която 2/3 от хората не се интересуват от футбол!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 27 мар 2014 11:16

Бъдете сигурни, че Томов не върши всичко това заради единия гол ентусиазъм и заради "харизмата". Със сигурност има някой зад себе си, някой, който вероятно е получил уверение от Томов, че срещу съответното заплащане може да вдигне на крака клуба. А заплащането на Томов вече е факт - онези няколко стотин хиляди акции, с които се сдоби на номинална цена. А доказателството, че със сигурност има някой зад Томов е факта, че към днешна дата няма забавени текущи плащания. Значи някой в момента дава пари. Дава точно толкова, колкото да се покриват въпросните плащания. Наивно е да се твърди, че Томов ще открадне нещо по две прости причини: 1. Дори и да не седи някой зад него, за 1 година той ще е набутал повече пари за покриване на текущите разходи, от колкото би "откраднал" от акциите и 2.Ако някой наистина седи зад него, този някой със сигурност няма да допусне да му се открадне и 1лв.
Има и трета възможност, която допуска гепенето от страна на Томов, но тя е прекалено конспиративна и за сега няма да я казвам.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 27 мар 2014 11:18

vaskonti написа:Бъдете сигурни, че Томов не върши всичко това заради единия гол ентусиазъм и заради "харизмата". Със сигурност има някой зад себе си, някой, който вероятно е получил уверение от Томов, че срещу съответното заплащане може да вдигне на крака клуба. А заплащането на Томов вече е факт - онези няколко стотин хиляди акции, с които се сдоби на номинална цена. А доказателството, че със сигурност има някой зад Томов е факта, че към днешна дата няма забавени текущи плащания. Значи някой в момента дава пари. Дава точно толкова, колкото да се покриват въпросните плащания. Наивно е да се твърди, че Томов ще открадне нещо по две прости причини: 1. Дори и да не седи някой зад него, за 1 година той ще е набутал повече пари за покриване на текущите разходи, от колкото би "откраднал" от акциите и 2.Ако някой наистина седи зад него, този някой със сигурност няма да допусне да му се открадне и 1лв.
Има и трета възможност, която допуска гепенето от страна на Томов, но тя е прекалено конспиративна и за сега няма да я казвам.

Мхм.. Точно това имах предвид и аз, колега! ;)

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 27 мар 2014 14:02

RedeviL написа:Приятел, нямах това предвид! Просто констатирам фактите.. Иначе спокойствието, което демонстрира Томов в инервютата ме кара да мисля, че има нещо в предвид.. А това с феновете "милиони" си е една остаряла мантра.. Ти наистина ли вярваш, че ЦСКА има милиони фенове в България? Нямам предвид такива, дето се пишат от ЦСКА, а ако ги питаш за това кой е треньора, ще ти кажат, че е Христо Стоичков... :lol: В действителност фенската маса на ЦСКА е около 40-50 000 души.. Проблемът е, че не всеки от тях има възможност да отдели средно по 100лв. от месечния си бюджет за любимия отбор. Това са реалностите в една застаряваща и бедна страна, в която 2/3 от хората не се интересуват от футбол!

Не казвам, че си имал такива мисли, но натам ще ни затегли злобата при провал, което е подигравка с хвърлените усилия на щаба.

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 27 мар 2014 14:54

Забелязвам, че се стабилизираме някъде около 10 000 акции на ден. При това положение удължаване на срока с 60 дни е задължителено. Отделно сега е края на месеца и хората са на заплата. Плащат сметки и т.н. Предполагам, че в началото на април ще се повиши активността. Въпреки това ни трябват едри инвеститори иначе прекрасната идея за ПАД може да пропадне, а оттам се минира тази възможност за всички български клубове оттук насетне.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Върни се в “ЦСКА”