Рутинен мач...!
Изиграхме го слабо, макар за това да си имахме достатъчно кадрови причини.
Надявам се това да беше последната проверка за възможностите на Бурзорг.
Видно е че в България няма отбор който да ни се противопостави ефективно.
Забелязвам някаква неоправдана еуфория на хората около ЦСКА, но тя е или резултат от лаически мироглед или в следствие че всички са очаквали повече от Лудогорец.
Ако опорните халфове не губеха толкова полезно време, а единият от тях не отигравапе перманентно грешно или немощно в ЦСКА нямаше да искат да си спомнят за този мач.
Отдавна твърдя, че Мисиджан не е нивото в което всички са решили да ни убедят.
Отделно от това момчето не се влага до край, тъй като счита че Българските терени не са място където ше бъде забелязан и оценен!
Много жално ми стана за Иван Стоянов, който искаше да компенсира липсата на форма и качества с тичане и ръгане за да накара някой в Лудогорец да съжалява за него.
Уви...! - Просто затвърди мнението, че единственото хубаво нещо което може да се случи с него е да стане звезда на ЦСКА.
Много хора отдават някакво значение на параноичните изказвания на този или онзи треньор...!?
А бре хора, изказванията са си изказвания и те нямат никакво отнопение нито към играта, нито към резултата.
Аз лично гледам това което се случва със собствените си очи и ничий, колкото и обаятелен треньор да е не може да заличи това което съм видял с приказки!
Сигурно ще има такива, които да се опитват да виждат друго качествено съотношение между двата отбора, но статистиката от срещата е безпристрастна...
Лудогорец е с повече от класа над ЦСКА и всички останали в България!
Препоръчвам на феновете на Лудогорец да не скромничат излишно - няма, кой да го оцени. Това не значи че трябва да си затваряте очите за слабостите в отбора - напротив - бъдете директни, но уважавайте и труда на хората в клуба на който симпатизирате, защото те се справят много по-добре от всички други.
Това е моето виждане и практиката е показала,че е правдиво.
Заложих на логиката и очите си за да се пристрастя към футбола, който играят футболистите от Разград и вече 4 години жъна удоволствието от правилния избор.
XХIХ кръг, ЦСКА - Лудогорец - 0:1 FT
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: XХIХ кръг, ЦСКА - Лудогорец
С няколко думи за мача.През първото полувреме имахте лек превес,но през второто ви надиграхме тотално(недейте да скромничите)!
Неслучайно прехвалените ви звезди -Мисиджан и Безяк бяха сменени(тъй като не направиха нищо)!Били сте имали кадрови проблеми,трима ваши титуляри не са взели участие в мача по различни причини??!
А при нас как е?Играхме без типичен ЦН и с трима 20-годишни(да не кажа в още непреминала юношеска възраст).Въпреки това през второто полувреме "диктувахме правилата" и само късметът(както и липсата на късмет при нас) и 3-4-рен карамбол ви спасиха!
С този отбор,ако не направите подобрения, през лятото ще изиграете 2-4-ри мача и се връщате в нашата красива родина!

Неслучайно прехвалените ви звезди -Мисиджан и Безяк бяха сменени(тъй като не направиха нищо)!Били сте имали кадрови проблеми,трима ваши титуляри не са взели участие в мача по различни причини??!
А при нас как е?Играхме без типичен ЦН и с трима 20-годишни(да не кажа в още непреминала юношеска възраст).Въпреки това през второто полувреме "диктувахме правилата" и само късметът(както и липсата на късмет при нас) и 3-4-рен карамбол ви спасиха!
С този отбор,ако не направите подобрения, през лятото ще изиграете 2-4-ри мача и се връщате в нашата красива родина!

[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
- MASTER_COOL
- Контакти:
tsonpen
Не се излагай пич. На Къде си тръгнал хахаха . Вие успяхте ли да се преброите снощи. Май бяхте 29 или 31 човека. Не знам точно...ЖАЛКАРИ ! Ама то шубето голяма работа. А аз бях на стадиона и унижавах от трибуните жалкото зелено отборче... Мечтаете знам, един ден да имате такава подкрепа, но няма да я има никога.
Да тръгна да ви бия ли ?? Аз съм около 116 кг мускулна маса, жал ми е за вас ! Аз и още трима от сектота ни и сте дотам
Късметлийска победа, нямаща нищо общо с класата на отбора ви.
Безяяяяк - Не го чух
Мисиджан - Не го чух и него
Александров - И той не се чу.
Ако лятото не си направите селекция като хората / но не от автобуси - тръгнахте по - добре познат път на едни ваши приятелки/ ще отпаднете доста срамно от ранни квалификации за ШЛ !
Не се излагай пич. На Къде си тръгнал хахаха . Вие успяхте ли да се преброите снощи. Май бяхте 29 или 31 човека. Не знам точно...ЖАЛКАРИ ! Ама то шубето голяма работа. А аз бях на стадиона и унижавах от трибуните жалкото зелено отборче... Мечтаете знам, един ден да имате такава подкрепа, но няма да я има никога.
Да тръгна да ви бия ли ?? Аз съм около 116 кг мускулна маса, жал ми е за вас ! Аз и още трима от сектота ни и сте дотам

Безяяяяк - Не го чух
Ако лятото не си направите селекция като хората / но не от автобуси - тръгнахте по - добре познат път на едни ваши приятелки/ ще отпаднете доста срамно от ранни квалификации за ШЛ !
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
-
- Контакти:
ЦСКА, най-сигурният абонамент на Лудогорец!
-
- Контакти:
Бях на мача вчера.Може да се направи паралел между него и този на Лудогорец и Валенсия.Единият отбор имаше ентусиазъм,но му липсваше класа и малко късмет разбира се.Другият игра спокойно,разумно и с класа над противника.
Крайният резултат е неизбежен и винаги предопределен.
Крайният резултат е неизбежен и винаги предопределен.
MASTER_COOL написа:tsonpen
Да тръгна да ви бия ли ?? Аз съм около 116 кг мускулна маса, жал ми е за вас ! Аз и още трима от сектота ни и сте дотам![]()
Безяяяяк - Не го чух
Броил съм специално за такива като теб. Бяхме около 50. Колкото, толкова! Но е безценно да си от 50-те човека измежду хиляди, на които е предопределено да се радват в края на мача

А вие колко бяхте, че изглеждахте смешни на фона на стадиона си? Трети сте и играете с лидера и при успех можехте да изравните по точки втория и да започнете да фантазирате. Защо ми си струва, че не бяхте повече, отколкото беше публиката в 30 хилядния Разград на мача с Литекс.
И отново повтарям съвета - по-добре си мълчи за неща, които остават само на приказки. Мъж на приказки не е мъж!
Вина има и някое модераторче, което позволи конкретни заплахи на някакъв редови лигльо да стоят 24 часа в темата, при това сигнализирани.
[center]
[/center]

На всички им изглежда, че сме играли слабо, на мен също, но не е така. Свикнали сме да мачкаме, а в този мач бяхме изключително прагматични, може би и заради наложилите се промени в състава. ЦСКА освен 10-те минути преимущество през второто полувреме, бяха по-слабият отбор, но им завиждам на ентусиазма! Нашият отбор без проблеми отбиваше атаките на "нахалния" противник. Предполагам, че треньорът е предполагал за поведението на ЦСКА и указанията са били търпеливо да се изчака момента на гола. Браво на Лудогорец. На път сме към трета поредна титла!
Аз съм от Микре Юнайтед
-
- Контакти:
Не играхме зле - просто Бургзорг не му достигат умения - голямо блъскане беше. Играеше повечко с тяло, да не кажа че ги буташе с гъза си. И реално бяхме 10 човека и половина. А и ЦСКА са много добри в защита!!! Имат класни защитници поне според мен. Все пак само 3 гола да допуснеш на собствен терен - това си е показателно и то за около 15 мача.
Нека си мислят,че ни били надиграли.Тя статистиката друго показва....сякаш ние сме били домакини.
entwickler написа:Не играхме зле - просто Бургзорг не му достигат умения - голямо блъскане беше. Играеше повечко с тяло, да не кажа че ги буташе с гъза си. И реално бяхме 10 човека и половина. А и ЦСКА са много добри в защита!!! Имат класни защитници поне според мен. Все пак само 3 гола да допуснеш на собствен терен - това си е показателно и то за около 15 мача.
Сложи и половинакта на Шоко..и ето ти 10 човека