Плейофи - ХХIХ кръг: ЦСКА - Лудогорец - 0:1

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Re: Плейофи - ХХIХ кръг: ЦСКА - Лудогорец - 0:1

Мнениеот POPCORN » 27 мар 2014 09:41

W84me написа:Кога ФК Стойчо ще бие Лудогорец, аз жив ли ще съм да го видя? Вчера даже пуснаха резервите, за да ви дадат шанс, а вие пак се о*рахте... :mrgreen:

Важното е,че вас ви прави на пух и прах . В Лудогорец няма резерви и титуляри . Това не ти е Левски батко :)

Иначе за мача аз съм доволен . Опитахме се , но не стана . Бориха се момчетата просто Лудогорец за момента си е класа . Имаха и шанс да вкарат такъв нелеп гол :) Нищо кой знае какво не е станало . Нашата цел е или второ или трето място :) Всеки , който си мисли,че може да се борим за титлата е малко луд в добрия смисъл на думата :) Миналия път като играхме какво беше ? То ние все едно не бяхме на терена . СЕга второто си ги натиснахме, можехме и да вкараме гол, но не стана . Продължаваме напреде :)
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 27 мар 2014 09:45

Кировец написа:Искам да кажа, че съм възмутен от маймунските звуци, които звучаха, когато тъмнокожи футболисти от Лудогорец играха с топката.
Другия път укайте на Джаксън, на Тони, на Съни, на Райс... Идиоти...
И не стига, че стадиона ни е стара развалина, а някои бели маймуни чупеха седалки от яд, че са ни вкарали гол.
Акционери...Уж...

това е било сигурно във В сектор :) Аз бях във А и не съм чул нито веднъж . А най-често храниха Минев :)
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 27 мар 2014 09:45

Положението с Бадема и растата е в края на 53-тата минута ! Хайде да ви видя форумни специалисти ,а и не само ! Също искам да коментирате удара с лакет на минева в началото на 14 минута !
Последна промяна от percival на 27 мар 2014 09:49, променено общо 1 път.
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 27 мар 2014 09:49

POPCORN написа:
Кировец написа:Искам да кажа, че съм възмутен от маймунските звуци, които звучаха, когато тъмнокожи футболисти от Лудогорец играха с топката.
Другия път укайте на Джаксън, на Тони, на Съни, на Райс... Идиоти...
И не стига, че стадиона ни е стара развалина, а някои бели маймуни чупеха седалки от яд, че са ни вкарали гол.
Акционери...Уж...

това е било сигурно във В сектор :) Аз бях във А и не съм чул нито веднъж . А най-често храниха Минев :)

Във В, да.

anker1878
Контакти:

Re: Плейофи - ХХIХ кръг: ЦСКА - Лудогорец /26.03.14, 19:30 часа/

Мнениеот anker1878 » 27 мар 2014 09:55

volf написа:Рутинен мач...!
Изиграхме го слабо, макар за това да си имахме достатъчно кадрови причини.
Надявам се това да беше последната проверка за възможностите на Бурзорг.
Видно е че в България няма отбор който да ни се противопостави ефективно.
Забелязвам някаква неоправдана еуфория на хората около ЦСКА, но тя е или резултат от лаически мироглед или в следствие че всички са очаквали повече от Лудогорец.
Ако опорните халфове не губеха толкова полезно време, а единият от тях не отигравапе перманентно грешно или немощно в ЦСКА нямаше да искат да си спомнят за този мач.
Отдавна твърдя, че Мисиджан не е нивото в което всички са решили да ни убедят.
Отделно от това момчето не се влага до край, тъй като счита че Българските терени не са място където ше бъде забелязан и оценен!
Много жално ми стана за Иван Стоянов, който искаше да компенсира липсата на форма и качества с тичане и ръгане за да накара някой в Лудогорец да съжалява за него.
Уви...! - Просто затвърди мнението, че единственото хубаво нещо което може да се случи с него е да стане звезда на ЦСКА.
Много хора отдават някакво значение на параноичните изказвания на този или онзи треньор...!?
А бре хора, изказванията са си изказвания и те нямат никакво отнопение нито към играта, нито към резултата.
Аз лично гледам това което се случва със собствените си очи и ничий, колкото и обаятелен треньор да е не може да заличи това което съм видял с приказки!
Сигурно ще има такива, които да се опитват да виждат друго качествено съотношение между двата отбора, но статистиката от срещата е безпристрастна...
Лудогорец е с повече от класа над ЦСКА и всички останали в България!
Препоръчвам на феновете на Лудогорец да не скромничат излишно - няма, кой да го оцени. Това не значи че трябва да си затваряте очите за слабостите в отбора - напротив - бъдете директни, но уважавайте и труда на хората в клуба на който симпатизирате, защото те се справят много по-добре от всички други.
Това е моето виждане и практиката е показала,че е правдиво.
Заложих на логиката и очите си за да се пристрастя към футбола, който играят футболистите от Разград и вече 4 години жъна удоволствието от правилния избор.

Лудогорец прибавиха към чисто футболните качества на футболистите си много самочувствие и рутина . Качества които им помагат да бият отбори като ЦСКА без излишно напрежение и драматизъм . Играят сигурно,спокойно и със самочувствие и в последните им мачове с Литекс и ЦСКА са доказателство , че са две класи над преследвачите си.

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 27 мар 2014 09:57

Няма какво да коментираме . То е ясно . Съдиите са със силните на деня . Минев си беше за гонене . Имаше при една ситуация обърка картона.Става дума за края .. вместо на един го даде на друг. Незнам дали нарочно или е толкова слаб съдията . Най се издразних как остави да лежът гостите в продължението, а не даде фаул за нарушението в последните секунди и много добре се направи на луд и даде края . За гола не мога да говоря,че бях откъм Б сектор и въобще не видях дали някой е играл с ръка дали има бутане и тн :)
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 27 мар 2014 10:05

100йчо показва нагледно как се ловят с трици маймуни :)
С наличния мат'риал, условия и финанси, представянето на отбора е повече от добро.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

cska-632
Контакти:

Мнениеот cska-632 » 27 мар 2014 10:07

percival написа:Положението с Бадема и растата е в края на 53-тата минута ! Хайде да ви видя форумни специалисти ,а и не само ! Също искам да коментирате удара с лакет на минева в началото на 14 минута !

Младенов, какво ще кажеш за двете положения, в които лошия чичко съдия, ако искаше можеше да даде дузпа за Лудогорец и за свирения обратен фаул в наказателното поле на Мишо Александров срещу Фо Поре, когато остваваше в очи в очи срещу Мболи и с избор за пас по диагонала? Бурдзорк и Гъргоров се сблъскаха при желанието да се позиционират преди изпълнението на тъч и както си видял Гъргоров нямаше претенции. Какъв удар с лакет? Лакета му беше пред челото и зад тила на финта. Какво ще кажеш за удара преди това срещу Минев? ЦСКА играе без ляв и десен бек. ЦСКА няма нападател. Имат един, който иска да се докаже, но не го пускат за сметка на косоковци, дивани сидибета и кировски.
Народ без настояще няма бъдеще!!!
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 27 мар 2014 10:13

POPCORN написа:Няма какво да коментираме . То е ясно . Съдиите са със силните на деня . Минев си беше за гонене . Имаше при една ситуация обърка картона.Става дума за края .. вместо на един го даде на друг. Незнам дали нарочно или е толкова слаб съдията . Най се издразних как остави да лежът гостите в продължението, а не даде фаул за нарушението в последните секунди и много добре се направи на луд и даде края . За гола не мога да говоря,че бях откъм Б сектор и въобще не видях дали някой е играл с ръка дали има бутане и тн :)

Относно съдиите си много прав.ВИНАГИ помагат ако не на по силните на терена,на по силните на деня.Относно футбола-в България има САМО два отбора които знаят как да се противопоставят на Лудогорец и го правят успешно.Не само ги натикват в тяхната половина/нещото с което се опитвате да се похвалите за мача от вчера/а и го подплатяват с голове.И ЦСКА не е от тия два отбора.Пълна футболна несъстоятелност.Как пък аз като страничен наблюдател,незаинтересован от това кой ще е крайният победител не видях НИТО ЕДНА чисто футболна комбинация ,която да накара лудите да спрат да играят и да гледат от близко.Само едно грозно чалкане на топката в червено,опити да я направят квадратна и игра само с едното голо желания.Но докато за ЦСКА е оправдано/говоря за отбора/,не мога да разбера червените фенове какво точно искат да гледат и какво точно виждат.Някои са си направо реалисти,но повечето са заразени от Стойчо и плещят неговите глупости.Съдията си свири почти на 100%,една от малкото му грешки беше /според мен/ Минев.Трябваше да му даде червен картон преди края на първото.Тогава мача си тръгваше незнайно накъде.А не смешните ревове за дузпа,фалове и другите Стойчови клишета.Честито на Лудогорец,за вас остава борбата на финансовият фронт.Дано успеете там,другото е просто част от пейзажа.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 27 мар 2014 10:26

Сега като заговорихте за съдията, да питам Иван Стоянов не бе ли за втори жълт след като спря бърза контра..съдията даде авантаж и забрави..
Положението на Бургзорг и Бадема е смешно да се коментира, за гола - ами само преди дни в мача с Литекс Моци го изритаха в ребрата и Литекс вкара гол !
Единствената ви претенция може би е Минев, който трябваше да получи жълт картон много по рано, и щеше да бъде внимателен, съдията го остави да му се качи на главата...

Хората са казали "Тарикат мъж - не писка"
Радвайте се, че въпреки проблемите имате отбор който може да притеснява челните отбори в България !
Другата работа, е "Ако баба беше мъжка", то и ако Литекс не бяха излезли със Сборния отбор на Втора хирургия срещу нас, и бяхме играли с Дяков, Златински и Кайсара и ви бяхме лепнали една тройка ???
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Върни се в “ЦСКА”