Вчера ,въпреки ОГРОМНОТО желание на ПРЕСЪТПНИКА в черно да загубим ... ,ние пак победихме !
Този Кеивн Френд ,всеки път ,от няколко години ни ебава майката .Той ни мрази ,той е заклет манаф ,в душата си и го е доказал много пъти и на техните мачове. Искам просто ей така да му еба майката ! Да ти еба майката ей нещастник !
Как само се подигра с Ливърпул ,тоя паляк ? лелееееее
Първо нарисуван не червен ами оранжев картон не дава ...после нарисуван втори жълт ...после нарисуван жълт за другия и фаул за Суарес не дава и накрая имаше още един фрапиращ момент ,но вече ми излезе от главата . Пълен педер.ст ! Значи ,ако беше го изгонил тоя дърводелец ,още в началото ,мисля ,че срещу 10 човека ,мача ни щеше да е по лек ,още повече ,че гола падна веднага .
Аз казах ,че 2 гола ще са ни достатъчни за победата ,само дето не очаквах ,че Фланаган ще заспи на корнера . Но пак бихме .Това е най важното сега .Победата и поредните 3 точки към ТИТЛАТА !!!
Смятах да не критикувам вече ,но не се сдържам да отбележа ,че нашето десно бекче Глен Джонсън ,който аз похвалих ,през последните два мача ..ме заблуди ,че си е върнал формичката .

Тоя некадърник ,вчера отново ми скъса нервите и ако Брендън му предложи нов договор ,ще е най голямата му грешка . Монтоя е човека от дясно а Шоу отляво и Тони Кроос на мястото на некадърника Хендерсън и ставаме НАЙ ДОБРИТЕ В СВЕТА !
Искам да похваля отново Суарес за себераздаването ..добрата игра и СТРАХОТНИТЕ голове на Стиви и Дани . Добрата игра и на Коутиньо,който така много добре овладява топката пред тяхното наказателно и има способноста спокойно да разиграва в тая зона и да измисли нещо изненадващо .
Искам да похваля и Джо Алън и Шкъртел,както и разбира се ,Роджърс ,за добре проведения мач ..въпреки че ,аз бих използвал накрая и другите си двете смени,чисто тактически.
Както каза братлето "махтава" ,чакаме Венгерчо ,да изкара поне хикс на Сити и оттам нататък ,вече всичко е в нашите ръце и крака .

Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.