А група,29 кръг:"Ботев"-"Черно Море"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Жълто-черен Пловдив
Контакти:

Re: А група,29 кръг:"Ботев"-"Черно Море"

Мнениеот Жълто-черен Пловдив » 26 мар 2014 22:07

Ало, биячите, бяхте ли на стадиона? Доволни ли сте? Убедихте ли се с очите си колко от обикновените хора, обичащи Ботев Пловдив, ви вярват? Или пак ще надуете свирката, че всеки, който пише нещо различно от сектанските ви проповеди, е скрит "буфер".
Пак казвам, ако не сте на заплата в Коматево, много жалко за Вас...
А гаврата с любимия ни отбор продължава, уви!

Потребителски аватар
Raoul_Duke

Мнениеот Raoul_Duke » 26 мар 2014 22:39

Irish stout написа:
Raoul_Duke написа:
Red_Neck написа:Момци, я дайте дефиниция за "истинска майна", че винаги ми е интересно как пре.еб.авате всяка тема с тоя спор :)

"Истинска майна" е, когато си от Локу. Може да си от Съединение напр., като един от тарторите им - Кита, може да си Аян или Юмер(като някои от легендите им), може да си Бохос Хазаросян(като Хамър-а), НО.. щом сърСетУ им е Локо, значи са "майни" :lol:

С две думи няма значение, че дядовците им са нахлули от някое диво село, за да бачкат като общаци във вагоноремонтното депо. Само, който е от Ювентина, той има право да се кичи с етикет "древен бес" :lol:

Това все едно Путин да говори за защита на правата на човека.

Вашите дядовци са нахлули от дивите села, но не са пропуснали да оберат мандрите преди това. Културата на каскетите от село е заменила културата на бомбетата на пловдивската висша класа. Така сте се пръкнали вие.

Друго са си "вашити лигенди", които хем не са ваши,хем не са от Пловдив.

Не ставаш по-голям мъж, когато разнасяш някого по име. Нито по-важен, нито по отворен. По-малък - да.

Ахаха... ето го батко бе :mrgreen: Най-големият комунист в тоя форум, дето не търпи чуждо мнение и трие наред, ама иначе много обича да разказва за разни мандри и партизани. Сигурно семейни истории от некой дядо-стрелочник. "ЛИгендитИ" са по вашата част, драги мЪкедонисти. Ако искаш разкажи сега най-мУдерните сред тях, като например как сами си финансирате школата или как сами сте си извадили парА от джоба, за да си платите проектите за Бесика, пък аз след това ще ти разкажа с факти, че всъщност парите са общински и вие освен 97-те лева по сметката, друго не можете да съберете.
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg

[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 26 мар 2014 22:44

Raoul_Duke написа:
Red_Neck написа:Момци, я дайте дефиниция за "истинска майна", че винаги ми е интересно как пре.еб.авате всяка тема с тоя спор :)

"Истинска майна" е, когато си от Локу. Може да си от Съединение напр., като един от тарторите им - Кита, може да си Аян или Юмер(като някои от легендите им), може да си Бохос Хазаросян(като Хамър-а), НО.. щом сърСетУ им е Локо, значи са "майни" :lol:

С две думи няма значение, че дядовците им са нахлули от някое диво село, за да бачкат като общаци във вагоноремонтното депо. Само, който е от Ювентина, той има право да се кичи с етикет "древен бес" :lol:

Аз да попитам .... на Пехливана как му беше първото име ..... че не се сещам? :)
ПП: Садъка беше голям - 80 мача в националния и 120 в Б група с Локото - шапки долу! Дайте да си уважаваме истинските легенди!
Аз съм "чорба" ... да не стават недоразумения :)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 26 мар 2014 22:46

Red_Neck написа:
Raoul_Duke написа:

Аз да попитам .... на Пехливана как му беше първото име ..... че не се сещам? :)
ПП: Садъка беше голям - 80 мача в националния и 120 в Б група с Локото - шапки долу! Дайте да си уважаваме истинските легенди!
Аз съм "чорба" ... да не стават недоразумения :)

Садъка игра и в Ботев,такива са им ледендите-за пари отиват навсякъде ;)
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
STENLI
Контакти:

Мнениеот STENLI » 26 мар 2014 22:47

Омръзна ми да пиша,чакаме юни месец и уволнението на Мъри

Потребителски аватар
Ботевъ Пловдивски
Контакти:

Мнениеот Ботевъ Пловдивски » 27 мар 2014 14:46

Red_Neck написа:.... абе, що ми се струва, че Мъри използва леко неправилно печката и арабчето в нападение?

Не ти се струва, Мъри използва неправилно всички от дефанзивните напред. Първо, липсват ни хора, второ - явно толкова може да реди състава, или пък не иска да го нареди както трябва. Резултатът е един и същи.
Изображение Изображение

Върни се в “Ботев”