Плейофи - ХХIХ кръг: ЦСКА - Лудогорец - 0:1
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Плейофи - ХХIХ кръг: ЦСКА - Лудогорец /26.03.14, 19:30 часа/
Е тоя Кишада ще ни създава проблеми!
Мирише ми на реанимация и тласкане на продажбата на акции!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Маркович много радва! 

Стойчо заложи в този мач отново на любимата си схема - ''юруш''.Не че треньорските му познания могат да предложат друго,но темпото може би ще се окаже непосилно за футболистите освен ако не са ги ''възстановили'' преди мача.За един от тях това ще бъде истинско мъчение и това за съжаление е голямата надежда на ЦСКА - Чочев.Това момче трупа килограми не с дни а с часове и минути.Крайно време е Чочо да спре с непремерената си храна и да заложи на усилени тренировки за да не стане поредния неосъществен талант.
dimitar59 написа:Стойчо заложи в този мач отново на любимата си схема - ''юруш''.Не че треньорските му познания могат да предложат друго,но темпото може би ще се окаже непосилно за футболистите освен ако не са ги ''възстановили'' преди мача.За един от тях това ще бъде истинско мъчение и това за съжаление е голямата надежда на ЦСКА - Чочев.Това момче трупа килограми не с дни а с часове и минути.Крайно време е Чочо да спре с непремерената си храна и да заложи на усилени тренировки за да не стане поредния неосъществен талант.
Ходи ги тренирах ти бе! Стойчо е правил грешки и аз също съм го критикувал, но точно за този мач да ми обясняваш, че е сбъркал тактиката...
Иначе за мача май ,май отива на Х
за реанимаций няма да говоря

Не знам за вас, но много добро впечатление ми прави съдията! Много добре свири и не се поддава да накъсва играта като свири фаулове при всяко по-сериозно единоборство.. Даде и няколко много добри авантажи! Само да не го урочасам сега и да вземе да се изсере на метеното! 

Дават ви мача, ако не си го вземете сте много зле...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
- Владо_ЦСКА
- Контакти:
W84me написа:Дават ви мача, ако не си го вземете сте много зле...
Както вие ни дадохте, последните два ли?

Warped написа:Владо_ЦСКА написа:Коя е столицата на Лихтенщайн?
Питай майкати тя нали вършее насам натам/.........
- mad butcher
- Контакти:
Не бе тия положения,трябва някои да ги вкарва 

миле гърбавия на 12 Май 2012 07:54
Е,според тебе колко хора ще прочетат това твое писание? Толкова много букви не са по силата на 99% от потребителите на "Гонг".
Е,според тебе колко хора ще прочетат това твое писание? Толкова много букви не са по силата на 99% от потребителите на "Гонг".