Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
j0rka7aa написа:Гаврете се още, ама имам нов бас и ако довечера Реал бият махам тея гнусотии от подписа и аватара![]()
Ама в противен случай изгнанието се удължава с 1 седмица
![]()
![]()
AnalBreaker написа:j0rka7aa написа:Гаврете се още, ама имам нов бас и ако довечера Реал бият махам тея гнусотии от подписа и аватара![]()
![]()
![]()
Ама ти не си ли фен на Барса ?![]()
j0rka7aa написа:AnalBreaker написа:j0rka7aa написа:Гаврете се още, ама имам нов бас и ако довечера Реал бият махам тея гнусотии от подписа и аватара![]()
![]()
![]()
Ама ти не си ли фен на Барса ?![]()
Мда, много ми е смешно.
AnalBreaker написа:
[offtopic]Честит рожден ден! Пожелавам ти книжка, университет догодина, ново гадже, 6-ца от тотото, кола, имоти и всичко друго хубаво. Защо не и ЦСКА шампиони[/offtopic]
j0rka7aa написа:AnalBreaker написа:
[offtopic]Честит рожден ден! Пожелавам ти книжка, университет догодина, ново гадже, 6-ца от тотото, кола, имоти и всичко друго хубаво. Защо не и ЦСКА шампиони[/offtopic]
Благодаря ти! Дано всичките пожелания се сбъднат, а на теб да ти се връща всичко от това, което пожелаеш!
cska-632 написа:мемнто написа:becks32milan написа:мемнто написа:А бет-а са махнали цялата БГ програма за днес. Чудно защо ли?
Кога ще пускат 3 сезон на HoC ?
2015, но точно кога все още не е ясно.
Какво е това НоС? Аз чакам "Въпрос на чест". Тяхното е скандално. Снимат един сезон за 3 години
vaskonti написа:Ботев- : - Черно море 3:1
Локо Сф- : - Берое 0:0
ЦСКА- : - Лудогорец 2:1
Локо Пд- : - Левски 1:2
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 10 госта