Манчестър Юнайтед - Манчестър Сити
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Манчестър Юнайтед - Манчестър Сити
Аз бих разделил футболистите в отбора на няколко групи: 1. Такива, на които годинките им идват много и са се изчерпали за Юнайтед; 2.Играчи, които просто толкова си могат и не могат да направят нещо гениално, средна ръка футболисти. Те биха били звезди в отбори като Стоук, Съндърланд и Нюкясъл, но в Юнайтед са посредствени; 3.Футболисти, които се раздават, които могат да направят разликата, но понеже са много малко на брой и не могат сами да носят отбора на гърба си.
Аз мисля ,че не ви е виновен Мойс .... Дори по - странното е как тези футболисти са станали шампиони , а не как са на 6-7 място . Според мен (може и да съм пристрастен) нямате нито 1 пост с по-добър футболист от на Сити . Харесвам само Рууни от вашия отбор с моментите в които проявява някаква гениалност . Донякъде харесвам Мата и Фелайни (какво става с този човек , как играеше в Евертън ) . Със сигурност и Мойс има вина но ...
Проблема на Манчестър Сити , е че все още не са готови за нещо голямо , нямат манталитета( а не като качества) да спечелят ШЛ примерно . Сигурен съм ,че с времето и това ще стане ...
Проблема на Манчестър Сити , е че все още не са готови за нещо голямо , нямат манталитета( а не като качества) да спечелят ШЛ примерно . Сигурен съм ,че с времето и това ще стане ...
Последна промяна от IvailoRz на 26 мар 2014 10:18, променено общо 1 път.
Бях потресен през първите 10 минути, когато видях, че буквално сме излезнали без защитници. Толкова аматьорско изпълнение виждам за първи път в Юнайтед.
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/vuYK6Pn7h8mek/giphy.gif[/wrapimg]
Дайте ми сили да премина поредното изпитание наречено "Дейвид Мойс"
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/vuYK6Pn7h8mek/giphy.gif[/wrapimg]
Дайте ми сили да премина поредното изпитание наречено "Дейвид Мойс"
Това беше единственият мач този сезон в който исках да биете и дори в това състояние на Сити не успяхте дори точка да вземете !
Всички скачате на Мойс , но май наистина трябва доста време за да изгради своя отбор както го направи в Евертън.
Всеки преход е болезнен !
Всички скачате на Мойс , но май наистина трябва доста време за да изгради своя отбор както го направи в Евертън.
Всеки преход е болезнен !
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин
Дори по - странното е как тези футболисти са станали шампиони , а не как са на 6-7 място.
Първо и най-важно нещо:Във всеки един отбор,трябва да има балансираност и сплотен колектив!
Факторите,които пряко/косвено повлияха върху това,Манчестър Юнайтед да спечели титлата през миналия сезон са няколко:
1.Фигурата на сър Алекс. 2.Разочарованието от драматичния развой през сезон 2011/2012-като движеща сила за спечелване на титлата.3.Трансферът на Ван Перси,който вдъхна страхотен импулс и желание за конкуретноспособност в отбора.4.Избухването на Ван Перси и важните му голове.5.Мотивацията на отбора да променя съдбата си(многобройните обрати,които сътворихме) 6.Грешките и някои нестабилни връзки в отборите-конкуретни 7.Спортен шанс и късмет.
Какво имаме през този сезон:Кардиналната промяна:Оттеглянето на сър Алекс Фъргюсън!
1.Изчерпан и донякъде амортизирал състав,особено в дефанзивното звено.2.Нов мениджър.3.Известна пренаситеност в отбора(откъм трофеи) 4.Спад във формата на Ван Перси 6.Отсъствието на импулс по подобие на трансфера на Ван Перси.7.Относително по-стабилната игра на конкуренцията(породена най-вече на база мениджърски промени,притежаващи доста солиден опит) +еуфорията на Ливърпул и ускоряването на Арсенал в началото.8.Липсата на късмет+нерядко тенденциозно съдийско отношение.
Очакванията и приоритетите за сезон 2014/2015:
1.Тотална модификация и ключови промени в състава.2.Надграждане с нови класни футболисти,особено в дефанзивното звено.3.Вземане на поука за грешките от страна на Дейвид Мойс.4.Мотивацията и импулса,които трябва да бъдат движещата сила за връщането на титлата на "Олд Трафорд".5.Значително подобряване на домакинската форма(което съм сигурен,че ще се случи) +запазване на подхода и нагласата при гостуванията.6.Спортен шанс и късмет.
sostenere написа:Симпатизирам на Юнайтед, но не разбирам как така някои дават прогнози за победа на Юнайтед. С Дейвид Мойс твърда загуба, 1 максимум 2 удара във вратата на Сити и логично 0:2/3 както срещу Ливърпул. Остане ли Лорда и догодина, Юнайтед не ги чака нищо добро, е ще има и победи благодарение на гения на някои футболисти като Рууни, Перси, Мата, но за титли и купи просто може да се забрави.
Това ми беше прогнозата, резултата го познах. Изненадаха ме само няколкото удара в повече за Юнайтед. Аз не знам вие добре ли сте тук да пишете, че Мойс не е виновен, това ще го напише човек неразбиращ от футбол. Аз и в горния си пост съм написал за бъдещето на Юнайтед...
ПС А Мойс може да изгради отбор, който да е като Евертън, да лъкатуши между 4-7 място и да го бият на тупан отборите от топ 4.
Животът ми без Левски е безмислен
животът ми без Левски е провал
Левски е това, което имам
Левски е моят идеал !
животът ми без Левски е провал
Левски е това, което имам
Левски е моят идеал !
- slash1912
- Контакти:
Един мач бях за вас и вие се осрахте!Повече не искам фенове на този отбор да ми припомнят "нарочната" загуба на Ливърпул от Челси.Вече сме квит!
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]
- MapTo_D
- Контакти:
Чак пък квит да сме били, просто толкова си можем тоя сезон, не виждаш ли, че почти всеки дошъл на Олд Трафорд си тръгва щастлив и с 3 точки в актива.
И това при футбoлисти като:Рууни : Никой вече не се страхува от "Олд Трафорд"
"Не съм сигурен дали докоснахме топката преди Сити да отбележат"
Руни, РВП, Кагава, Нани, Мата, Фелайни и да си посмешището на Прем!
Нещата са прости! Има маус - има проблем! Няма маус няма проблем!
[wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/E1/D7/4170b902cbb5e1d7.jpg[/wrapimg]
-
Serafim
- Контакти:
IvailoRz написа:Аз мисля ,че не ви е виновен Мойс .... Дори по - странното е как тези футболисти са станали шампиони , а не как са на 6-7 място . Според мен (може и да съм пристрастен) нямате нито 1 пост с по-добър футболист от на Сити . Харесвам само Рууни от вашия отбор с моментите в които проявява някаква гениалност . Донякъде харесвам Мата и Фелайни (какво става с този човек , как играеше в Евертън ) . Със сигурност и Мойс има вина но ...
Че то в Юнайтед можещите играчи реално са Рууни, Перси и Де Хеа. Гигс, Рио, Видич и Евра вече са в такава възраст, че не могат само те да дърпат отбора. Както казват хората - в стартовия състав стига да има 3 слаби играча, всичко отива по дяволите.
Тия играчи, като Еванс, Джоунс, Смоулинг, Валенсия, Йънг, неориентирания Карик, Флетчър, Уелбек, Клевърли, Бюнтнер, дори Кагава, който дойде с големи очаквания, Нани, който беше един от най-обещаващите крила преди години... Тва са си дървета (спецялно защитата) или средна ръка футболисти. Още по-ясно вече се вижда това, след като САФ го няма.
Няма къде да се сравняват със Силва, Туре, Агуеро, Фернандиньо, Компанi, Сабалета, Навас, Насри и тн.
Истината е такава, че Мойс може и да не е толкова слаб като треньор, явно е, че е безидеен и не знае как да променя постройката и нагласата на отбора си, по време на мач, ясно е и че изтърва вече съблекалнята, обаче и материала, който му оставиха не става много-много (с някои изключения).
САФ просто можеше да изстисква по 110% от всеки футболист, във всеки един мач.
PS: Колегата горе (в цветния пост) добре е описал комплексно нещата. Само да ме извините, макар, че съм съгласен с него, ми стана много смешно, като прочетох една от причините: Липса на късмет и до някъде тенденциозно съдийство.
Смешно ми е, щото е парадоксално малко.
А иначе - най-голямото леке за мен в отбора е Йънг. Винаги се сещам за онази ситуация срещу КПР, където първо имаше засада, а след тва падна като покосен, без контакт и му свириха дузпа. Няма значение съдията, решението за засадата или дузпата - просто действието на самия играч... Същото и срещу бившия си отбор.
Много е грозно това със симулациите. Ясно, че всеки търси контакт и пада, когато може, ама на моменти е жалко. И го казвам, като фен на Байерн, където Робен често търси дузпи също...