Манчестър Юнайтед - Манчестър Сити

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши дербито на Манчестър?

Анкетата завърши на 25 мар 2014 14:51

Победа за Манчестър Юнайтед
12
50%
Равенство
4
17%
Победа за Манчестър Сити
8
33%

Общо гласове: 24

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Re: Манчестър Юнайтед - Манчестър Сити

Мнениеот RedeviL » 26 мар 2014 00:24

smoothc написа:
gikahadji написа:Според мен Мойс не е виновен, просто с такъв потенциал разполага. САФ много удачно прецени момента в който да се оттегли. В края на краищата не може да очакваш от един крайно застаряващ отбор да се бори с останалаите грандове в такъв сгъстен цикъл. Миналия сезон къде със съдии, къде с късмет, на мускули спечелихте титлата, но този вече няма как да не дойде отрезвяване. Големи футболисти като Видич, Фърдинанд, Евра, Карик, Флечър, Гигс просто вече не стават за отбор като Манчестър. А нищо не се НАправи за да се обиграват техни заместници. Просто Мойс се превръща в жертва на смяната на поколенията, и страда от липса на качествена средна линия и централна двойка защитници. Лично мое мнение.

Поздравления за точния коментар!

Само ще дам за пример, че докато Сити пускат Негредо като резерва на Дзеко, а в същото време разполагат и с Агуеро.. Ние се опитваме да обърнем мача с Чичарито... Е няма как да стане!
Последна промяна от RedeviL на 26 мар 2014 00:27, променено общо 2 пъти.

terrorist
Контакти:

Мнениеот terrorist » 26 мар 2014 00:25

Вижте сега моето скромно мнение, че мачовете които ще се реши титлата са 3, но колкото и парадоксално да звучи най-важният е сега в неделя Арсенал- Сити, вземат ли Сити мача (което е твърде вероятно предвид формата на Арсенал), на 70 процента титла отива при СИТИ. Фактите показват, че за да не е Сити шампион трябва да се издънят 2 пъти, а другите само да бия,т но предвид формата, футболистите и програмата ми се струва че Сити е най-малко вероятно да се дънят, така стигаме до мач номер 2- Ливърпул-Сити спокойно Сити може да изкарат равен и въобще мач номер 3 да няма значение за титлата Ливърпул-Челси, между другото Челси имат много "опасна програма" имат мачове с отбори които се борят да не изпаднат и то в края на сезона които са готови на всичко ;) и имат мачове за шампионската лига където ги виждам на 1/ 2 финалите така че моята прогноза е
1 Сити 70 шампион
2 Ливърпул 20 шампион
3 Челси 10 шампион

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 26 мар 2014 00:28

Първата и най-важна задача пред Дейвид Мойс след края на сезона,е да разкара по възможно най-бързият начин,минимум 30% от текущия състав!
Не започне ли да "реже" из основи,просто сам ще се закопае и то много здраво :oops:
Както съм казвал и по-рано:Дейвид Мойс не направи ли голямата чистка през лятото,ще си навлече наистина доста сериозен противник(в мое лице)!

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 26 мар 2014 00:34

Абе сега като гледам важните моменти Юнайтед просто си дадоха мача според мен и го казвам абсолютно на 100 %...просто вижте първия и втория гол, няма такава гавра и такава подредба...много ясно, че ще паднат, няма как да направят безтитлените шампиони....а тези, дето мислят, че враждата межуд Юнайтед и Сити е по-голяма от тая между Юнайтед и Ливърпул не са в ред :mrgreen:
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

nike
Контакти:

Мнениеот nike » 26 мар 2014 00:35

gikahadji написа:Според мен Мойс не е виновен, просто с такъв потенциал разполага. САФ много удачно прецени момента в който да се оттегли. В края на краищата не може да очакваш от един крайно застаряващ отбор да се бори с останалаите грандове в такъв сгъстен цикъл. Миналия сезон къде със съдии, къде с късмет, на мускули спечелихте титлата, но този вече няма как да не дойде отрезвяване. Големи футболисти като Видич, Фърдинанд, Евра, Карик, Флечър, Гигс просто вече не стават за отбор като Манчестър. А нищо не се прави за да се обиграват техни заместници. Просто Мойс се превръща в жертва на смяната на поколенията, и страда от липса на качествена средна линия и централна двойка защитници. Лично мое мнение.

Като цяло и аз поддържам това мнение.Мога само да добавя,че Мойс просто не може да мотивира тези играчи да играят след като са играли под ръководството на Фъргюсън и са "преяли" с толкова успехи и трофеи.Напоследък нямах възможност да гледам цял мач на отбора.За съжаление тази вечер успях.Просто бяхме трагични.Незнам дали на някой освен на вратаря му беше обяснено преди мача къде точно трябва да играе.За тактически указания да не говорим.Липса на елементарни футболни качества.Не се влизаше в единоборства,2-3-ма от нашите просто бягаха около играча с топка от Сити.Губеше се първа топка.Неадекватно подреждане в защита,особено при корнерите.При втория гол,ако центрирането беше във вратарското поле 3-ма можеха да я вкарат.Оставяха се постоянно свободни играчи и се изпускаха зад гърба на защитата.Много брак и грешни пасове,половината,от които без да има натиск върху нашите.Липса на преса по терена.Липса на идеи.Топката се подаваше и разиграваше в нашето поле и после се риташе по крилата откъдето следваше центриране,почти винаги безадресно.Другото,което притеснява,е че освен Рууни и ван Перси няма кой да вкарва и бие опасни удари.Тази вечер видях анемични опити на Фелайни,Мата и Уелбек.Жалко.Гледах мача с някакъв руски коментар в нета и коментатора разправя как като бил в Ливърпул през декември и имал възможността да говори с доста фенове на Евертън,всички били единодушни,че Мойс не е треньор за такъв голям отбор.Макар да поддържам мнението на колегата по-горе и съм склонен да го видя какво ще направи следващия сезон,когато изгради свой отбор, се замислям дали тези фенове не са прави.А и ако наистина Кавани,Ройс и Кроос са целите за лятото,то ми мирише на повторение на миналото лято.Има доста по-евтини и реалистични цели на пзара,млади момчета,които играят във ВЛ,с които може да започне да гради нов отбор.

santi_santi
Контакти:

Мнениеот santi_santi » 26 мар 2014 00:37

gikahadji написа:Според мен Мойс не е виновен, просто с такъв потенциал разполага. САФ много удачно прецени момента в който да се оттегли. В края на краищата не може да очакваш от един крайно застаряващ отбор да се бори с останалаите грандове в такъв сгъстен цикъл. Миналия сезон къде със съдии, къде с късмет, на мускули спечелихте титлата, но този вече няма как да не дойде отрезвяване. Големи футболисти като Видич, Фърдинанд, Евра, Карик, Флечър, Гигс просто вече не стават за отбор като Манчестър. А нищо не се прави за да се обиграват техни заместници. Просто Мойс се превръща в жертва на смяната на поколенията, и страда от липса на качествена средна линия и централна двойка защитници. Лично мое мнение.

Стига с тази толерантност!!!Като е бил изцеден отбора Мойс къде е гледал,че не взе мерки в два трансферни прозореца?В мачовете с/у отборите в първата 10-ка отбора има само 2 победи,факт и то неуспорим.Просто Мойс няма качествата да води отбор с високи цели!!!

Потребителски аватар
MAЙOPA
Контакти:

Мнениеот MAЙOPA » 26 мар 2014 00:58

smoothc написа:Първата и най-важна задача пред Дейвид Мойс след края на сезона,е да разкара по възможно най-бързият начин,минимум 30% от текущия състав!
Не започне ли да "реже" из основи,просто сам ще се закопае и то много здраво :oops:
Както съм казвал и по-рано:Дейвид Мойс не направи ли голямата чистка през лятото,ще си навлече наистина доста сериозен противник(в мое лице)!

най-важната задача е ДАВИД МАУС да бъде публично уволнен,съблечен и обесен публично от феновете пред олд трафорд ;)
[wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/E1/D7/4170b902cbb5e1d7.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Мнениеот Siegfried » 26 мар 2014 01:03

[offtopic]Майоре, какво е това нещо на аватара ти ??? :lol: :lol: :lol: Прилича ми на АЛистър Кроули, ама не съм сигурен...[/offtopic]
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
MAЙOPA
Контакти:

Мнениеот MAЙOPA » 26 мар 2014 01:05

Siegfried написа:[offtopic]Майоре, какво е това нещо на аватара ти ??? :lol: :lol: :lol: Прилича ми на АЛистър Кроули, ама не съм сигурен...[/offtopic]

:?: :roll:
[wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/E1/D7/4170b902cbb5e1d7.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Мнениеот Siegfried » 26 мар 2014 01:10

MAЙOPA написа:
Siegfried написа:[offtopic]Майоре, какво е това нещо на аватара ти ??? :lol: :lol: :lol: Прилича ми на АЛистър Кроули, ама не съм сигурен...[/offtopic]

:?: :roll:

Само питам :lol: Интересно ми е. На моя ясно се вижда кой е.
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]

Върни се в “Манчестър Ю”