Бундеслига & Германски футбол 2013/2014
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Middlesbrough
- Контакти:
Re: Бундеслига & Германски футбол 2013/2014
enguerino написа:Еми честито на Байерн и Пеп. Ако едни други FCB станат шампиони на Европа то поне нека направят домашен дубъл
Требъл звучи по- добре, въпреки че ще е безкрайно трудно

Заслужен шампион бих казал

**********************************************************************************************************************************************************************************
Неделев е дебютирал в Бундеслигата тази вечер. Жалко че Майнц 05 загубиха!

Браво на Байерн, дано убиете Юнайтед.... 

ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

Думи на големият Юрген Клоп:
Обожавам този чешит
"Невероятно е това, което направи Байерн през този сезон. Казах го вече пред няколко камери, ще го повторя и тук - те спечелиха напълно заслужена титлата, правейки впечатляващ сезон", сподели Клоп след нулевото равенство срещу Шалке.
"Какво мога да кажа по адрес на Байерн? Виждаме къде сте, но за целта се нуждаем от телескоп. Фантастично представяне през сезона, поздравявам ви най-сърдечно и ви свалям шапка! Байерн е ненаситен за победи, въпреки таланта в редиците им. Какво постоянство само..."
Обожавам този чешит

- Middlesbrough
- Контакти:
Все още можем да станем свидетели на нещо, което едва ли някога ще бъде повторено - 98 точки от 102 възможни!!!
Middlesbrough написа:чакаме го барса другия сезон
FCB от Каталуня не са ми противни. Ако искаш да ми станат, моля ограбете Дортмунд

Юрген Клоп трябва да е следващият треньор на Германия. К'во че се занимава с клубни отбори?

- Middlesbrough
- Контакти:
MCMXIII написа:Middlesbrough написа:чакаме го барса другия сезон
FCB от Каталуня не са ми противни. Ако искаш да ми станат, моля ограбете Дортмунд![]()
Юрген Клоп трябва да е следващият треньор на Германия. К'во че се занимава с клубни отбори?
Няма да ги ограбим повече от колкото вие споко

Офтопик:
Така се прецаках тази седмица с Вердер и Хамбургер. Ще умра.